- 3 Temmuz 2012
- 141.497
- 89.480
- 5.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

O pozisyonda Çağlar, Dijiku'ya bağırıyordu adamı tut diye, sonra da dönüp bayağı kızdıJose Mourinho: "Yönetimimiz ve taraftarımız daha fazlasını hak ediyor. Bu oyunculara en iyi tesisleri ve imkanları veriyoruz. Onlar da bunun karşılığını vermeli. Taçtan ofsayt olmayacağını herkes bilir ama sanki oyuncularımız bilmiyor gibiydi.“
Taç pozisyonunda el kaldıran Çağlar'dı. Zaten tutmuyordu Çağlar'ı artık sallamaya da başlamış. Samet'i de taraftar tepkisinden oynatamıyor. Becao sezonu kapadı. Skriniar falan çökmeye çalışabilirler.
Doğru, Djiku'dan bahsediyor da olabilir. Ben Çağlar'ı pek tutmuyor Mou diye öyle düşündüm. Fbliler de ona sardı şimdi Samet sonrası. Her türlü stoper isteyebilir Mou kontenjan açabilirlerse. Sezon başından beri sürekli değiştirip duruyor ve güvendiği bir ikili yok.O pozisyonda Çağlar, Dijiku'ya bağırıyordu adamı tut diye, sonra da dönüp bayağı kızdı
Katılıyorum, çok kötü bir stoper rotasyonları var. Mutlaka oraya bir hamle yapacaklardırDoğru, Djiku'dan bahsediyor da olabilir. Ben Çağlar'ı pek tutmuyor Mou diye öyle düşündüm. Fbliler de ona sardı şimdi Samet sonrası. Her türlü stoper isteyebilir Mou kontenjan açabilirlerse. Sezon başından beri sürekli değiştirip duruyor ve güvendiği bir ikili yok.
Gecen sezon PL takimiydilar bu sene PTT- Geçen sezon ligde ilk 16 hafta Fenerbahçe: 43 puan
- Bu sezon ligde ilk 16 hafta Fenerbahçe: 36 puan