- 30 Temmuz 2009
- 11.843
- 6.004
- 1.823
Bu adamın Fener'i aşağılama seviyesi öyle bir boyuta ulaştı ki, bir Galatasaraylı olarak beni bile rahatsız ediyor dinlerken.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
,Bizimkiler düşünürken fb araya şu zamana kadar girmemiş olması bile mucize. Olası fb ŞL işi olursa ilk gidecekleri adam bissçıldırmasının nedeni bissouma-galatasaray durumu
listesinin 1 numarasıydı.
yalı:
"Sana Lale hanımı getiremedim Seyhan abi ama sana lale getirdim." Gibi 3. Sezon - Bölüm 6
Tek atımlık kurşunları var. Onu da kerem'e saklıyorlar gibi geliyor bana. Zaten dünyanın parasını harcadılar.,Bizimkiler düşünürken fb araya şu zamana kadar girmemiş olması bile mucize. Olası fb ŞL işi olursa ilk gidecekleri adam biss
nakit sıkıntısı var. Doğal olarak peşinatı fazla tutamıyorlar onca transferi son aşamaya kadar getirip bitirememe nedenleri bu yüzden. Akşam elenirlerse belki de hiç transfer yapmazlar elden yabancı topçularını da çıkaramıyorlar çünkü,Bizimkiler düşünürken fb araya şu zamana kadar girmemiş olması bile mucize. Olası fb ŞL işi olursa ilk gidecekleri adam biss
Alakasi yok,ortasaha icin tek adam alacaklardi zaten orayada amrabatin kopyası meksikaliyi aldilar ,eğer amrabati satarlarsa anca ozaman oraya oyuncu düşünebilirler, o da cok zor hull city olayida kalktı ki daha ellerinde becao carlos filan varçıldırmasının nedeni bissouma-galatasaray durumu
listesinin 1 numarasıydı.