Haber Jose Mourinho: "Transfer için ekstra bir çaba gösterildiğini düşünmüyorum"

Bu adamın Fener'i aşağılama seviyesi öyle bir boyuta ulaştı ki, bir Galatasaraylı olarak beni bile rahatsız ediyor dinlerken.

Kovdurmak bir yana elenince kimse benle alay etmesin diye, ne kadar ekmek okadar köfte , elimde iyi bir takim olsa tur tabi atlardim deyip bütün sucu yönetime atmis.

fbden sıkılmış tazminat reis. tatile kaçmak istiyor. yarın elenir bunlar. sonra gör cümbüşü hahahah

çıldırmasının nedeni bissouma-galatasaray durumu

listesinin 1 numarasıydı.

Elenirlerse bunları izlemek zevkli olacak.

çekirdek ve kola alayım bari akşam iş çıkışı eve giderken

Bu olaya bir fenerlinin cevabını gördüm bugün, gözlerime inanamadım. Siz de görün siz de inanamayın.

IMG_8194.webp

,Bizimkiler düşünürken fb araya şu zamana kadar girmemiş olması bile mucize. Olası fb ŞL işi olursa ilk gidecekleri adam biss
nakit sıkıntısı var. Doğal olarak peşinatı fazla tutamıyorlar onca transferi son aşamaya kadar getirip bitirememe nedenleri bu yüzden. Akşam elenirlerse belki de hiç transfer yapmazlar elden yabancı topçularını da çıkaramıyorlar çünkü

çıldırmasının nedeni bissouma-galatasaray durumu

listesinin 1 numarasıydı.
Alakasi yok,ortasaha icin tek adam alacaklardi zaten orayada amrabatin kopyası meksikaliyi aldilar ,eğer amrabati satarlarsa anca ozaman oraya oyuncu düşünebilirler, o da cok zor hull city olayida kalktı ki daha ellerinde becao carlos filan var
Mou nun çıldırma durumu ise ,herif gitmek istiyor bilenler bilir roma donemi 2.senessinde de benzer cingenlikleri yapmıştı hatta giderek dozajı arttirir

yAli cocugu ne kadar ezik herifmis yav, Mou saga sola önden arkadan geciriyor gik demiyor herif

Ülke futbolunu ve ülkeyi de assagiliyoe her gün umurunda degil

Essek derisi var herifte 😂

Ins elenirler de mac sonu iyi bir cümbüs yasariz 😬

Geri
Üst Alt