Josef de Souza 12 Milyon Euro Karşılığında Al Ahli'de!

comolli onu da 10milyona satar
neyin kafasini yasiyorsunuz siz ya hahahah

aldiginiz gotu boklu bebekler ile 150kiloluk ayewin yaninda sadece kafa topunda etkili olan slimani, onlarada kisi basi 5mil maas verdiniz

kendinizi bir bok zannetmekten vazgecin, 10 senedir CL oynamadiniz, 5 sezondur sampiyon olamadiniz.

bi kendinize gelin istanbulun loser takimi

Profesyonel futbolcumuz Josef de Souza'nın Suudi Arabistan Kulübü Al Ahli'ye, oyuncunun tarafımızla olan sözleşmesinin 12.000.000 € (Onikimilyon Euro) bedelle feshi karşılığında transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır.

KAP

Rezalet

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Guzel bir satis , rakibimize tebrikler

Uzdu . Gui ile birlikte 22,5 milyon euro etti , fernandoyu da eklersek 25

12 josef için cok fazla ama gecen sezon fernando sakatlik dönemi yüzünden formu düştüğünden ligin en iyi oynayan ön liberosu idi josef. Fernando daha iyi oyuncu kiyaslamam bile. Bence josef fenerbahcenin en iyi oyuncusu idi. Ederi normalde 8 milyon euro muhtemelen menajer ücreti josef komisyonu en az 2-3 vermişlerdir fener cok yapar bunlari. Ciddi güç kaybettiler ama.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sozlesmesinin bitmesine 10 ay kalmis, 30 yasinda Josef 12mio'ya gidiyor. Biz bi cuval gol atmis, sampiyon yapmis adami 6-7'ye satiyoruz. Akil sagligimi kaybediyorum. Belhanda ve Fegh bunlarda olsaydi, ikisini toplam 30'a verirlerdi. Bu is hic temiz gelmiyor bana, bakalim.

Yakın zamanda fenere arap sponsorlar görebiliriz. Yoksa josefe 12, cigulianoya 10,5 vermenin hiçbir mantıksal açıklaması olamaz.

12m iyi para gerçi geçen sezon bayagi iyiydi kendisi. Inş yerini dolduramazlar.

Fb güç kaybetmiş olamaz ortada güç yoktu çünkü gelicek parayı güzel değerlendirseler güç kazanırlardı ama aldıkları isimler fos.

3 isim sattılar en düşük ücrete sattıkları fernandao ayısı bence en çok işlerine yarıyacak isimdi güç kaybı olarak sadece onu görüyorum.

Geri
Üst Alt