- 9 Ocak 2014
- 33.619
- 10.612
- 623
Fenerin en iyisiydi geçen sezon. Yolladı salaklar ahahqugshahs
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
12 m euroya gönderilen adamı teneke bağladılar diye lanse etmek yanlış.
Talisca konusunda haklılardı pas oyunu konusunda ama adamın skor katkısını başka oyuncudan alamayacaklarının farkında değillerdi.
Doğru bir satıştı ama o paraya.Taraftar teneke bağladı dersek doğru olur gittiğine inanılmaz sevindiler.
Yönetim de sevindi haliyle.
Öyle bir satış ki 3 taraf da memnundu( Yönetim, taraftar, Josef )
Doğru bir satıştı ama o paraya.
Onun dışında Josef geçen yıl ligdeki en iyi orta saha iyi bariz bir şekilde.
Aslında harcadıkları para oldukça az, o yüzden ben çok risk görmüyorum o işte.Çok yerinde satış olduğu doğru ama yerine Reyes, Jailson denen kazmalara para saçarak batırdılar tabii bizim için güzel oldu.
Aslında harcadıkları para oldukça az, o yüzden ben çok risk görmüyorum o işte.
Bence asıl risk bundan sonra transfer kaynağı için gerekli oyuncu satışlarını yapmaları zor, ellerinde satılacak pek adam kalmadı.
3 tane iyi adam alınırdı bu paraya.Takım güçleri inanılmaz düştü ve aldıkları oyuncuları kolay kolay satamazlar ucuz ama boş oyuncular aldılar bence.
Oyuncu satarak kazandıkları parayı gerek lig gerek Avrupa maçlarında kaybediyorlar oyuncu alma harici.
Güzel planlama yapmadılar bariz şekilde.
Ekli dosyayı görüntüle 31692
Sattığın kadar al cezası bu sezon bitiyor ama bunlar tekrar ceza alma ihtimali de mevcutAslında harcadıkları para oldukça az, o yüzden ben çok risk görmüyorum o işte.
Bence asıl risk bundan sonra transfer kaynağı için gerekli oyuncu satışlarını yapmaları zor, ellerinde satılacak pek adam kalmadı.
% 100 ceza almaları lazım, deli gibi zarar ettiler son 5 senede.Sattığın kadar al cezası bu sezon bitiyor ama bunlar tekrar ceza alma ihtimali de mevcut
Bizde transfer cezası yedik sonuçta.% 100 ceza almaları lazım, deli gibi zarar ettiler son 5 senede.
Biz almazsak bizi referans gösterip almama ihtimalleri var sadece.
Yav bu emsal gosterme olayinin sonu yok gibi sirf bu yuzden bizi men etmlerinden korkuyorum% 100 ceza almaları lazım, deli gibi zarar ettiler son 5 senede.
Biz almazsak bizi referans gösterip almama ihtimalleri var sadece.
Yav bu emsal gosterme olayinin sonu yok gibi sirf bu yuzden bizi men etmlerinden korkuyorum