Josef de Souza’dan Timsah Gözyaşları

Aga sanırsın norveçden geliyor
Brezilyalı birinin bunu yazarken 5 kere düşünmesi lazım

Önümüzdeki süreçte iki derbi var adamların onlar için farklı ağlama stilleri bunlar. Artık millete çift dalınca da hırsından abisi diye götünü kurtarma yarışına girerler

Şaka mı bu? Adam tv'ye çıkıp magdur edebiyatı mi yapmış? Fenerbahce bile böyle şeyler yapmıyor bu nasıl camiadir.

Prim kassın boşver. Bu tip şeylere ayıracak vaktimiz yok. Biz bu sene şampiyonluğa odaklanalım.
Renktas ortak nokta hakemler olduğu için bizi ilgilendiriyor aslında. Durmadan bizi durdurup bunlara çalışırlarsa şampiyonluk zora girer

Renktas ortak nokta hakemler olduğu için bizi ilgilendiriyor aslında. Durmadan bizi durdurup bunlara çalışırlarsa şampiyonluk zora girer
Tabiki. Fakat önce biz kendimize odaklanalım. İyi futbol oynayalım, sürekli basan, mücadele eden, şampiyonluk isteyen bir takım olalım. Henüz bunları netleştirmeden enerjimizi başka şeylere harcamayalım. Yoksa demek istediğini anladım. Ben de aynı fikirdeyim.

Tabiki. Fakat önce biz kendimize odaklanalım. İyi futbol oynayalım, sürekli basan, mücadele eden, şampiyonluk isteyen bir takım olalım. Henüz bunları netleştirmeden enerjimizi başka şeylere harcamayalım. Yoksa demek istediğini anladım. Ben de aynı fikirdeyim.
Aynen sahada o isteği bende görmek istiyorum. Antep maçında gördüm.

Fizik olarakta takım iyi gözüküyor. Sadece oyunumuzu 11 imizi bulmamız lazım. En azından 9 oyuncu net olmali

Rezil herif bir de ağlamış mı. Senin kalıbına tüküreyim.

Lig'de her türlü pisliği yapan itoğlu it'e bak hele, ah nasıl da mağdur anlatamam.

Hadi lan ordan sahtekar herif.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt