Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 28.405
- 12.038
- 2.573
Aga sanırsın norveçden geliyor
Brezilyalı birinin bunu yazarken 5 kere düşünmesi lazım
Brezilyalı birinin bunu yazarken 5 kere düşünmesi lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gitmek filan istediği yok. Hakemleri etkilemeye çalışıyorlar. Amaç bu algıGitmek için yol yapıyor. Bu herif baya karaktersiz. Altı üstü bir maç ceza aldı hırbo.
Seneye gider. Kendi söylüyor zaten. Bir maç ceza aldı diye sabaha kadar ağlasa kimseyi etkileyemez.Gitmek filan istediği yok. Hakemleri etkilemeye çalışıyorlar. Amaç bu algı
Ah renktas burası muz cumhuriyeti herşey olurSeneye gider. Kendi söylüyor zaten. Bir maç ceza aldı diye sabaha kadar ağlasa kimseyi etkileyemez.
Prim kassın boşver. Bu tip şeylere ayıracak vaktimiz yok. Biz bu sene şampiyonluğa odaklanalım.Ah renktas burası muz cumhuriyeti herşey olur
Renktas ortak nokta hakemler olduğu için bizi ilgilendiriyor aslında. Durmadan bizi durdurup bunlara çalışırlarsa şampiyonluk zora girerPrim kassın boşver. Bu tip şeylere ayıracak vaktimiz yok. Biz bu sene şampiyonluğa odaklanalım.
Tabiki. Fakat önce biz kendimize odaklanalım. İyi futbol oynayalım, sürekli basan, mücadele eden, şampiyonluk isteyen bir takım olalım. Henüz bunları netleştirmeden enerjimizi başka şeylere harcamayalım. Yoksa demek istediğini anladım. Ben de aynı fikirdeyim.Renktas ortak nokta hakemler olduğu için bizi ilgilendiriyor aslında. Durmadan bizi durdurup bunlara çalışırlarsa şampiyonluk zora girer
Aynen sahada o isteği bende görmek istiyorum. Antep maçında gördüm.Tabiki. Fakat önce biz kendimize odaklanalım. İyi futbol oynayalım, sürekli basan, mücadele eden, şampiyonluk isteyen bir takım olalım. Henüz bunları netleştirmeden enerjimizi başka şeylere harcamayalım. Yoksa demek istediğini anladım. Ben de aynı fikirdeyim.