Juan Mata, KAP'a Bildirildi

Fizik olarak çok sorun yaşayacağını düşünmüyorum zira kariyerinin hiç bir döneminde fiziğiyle öne çıkmadı.

Çıkar iki pas atar, iki şut çeker ve fayda sağlar. Valbuena bile ne katkılar vermişken Mata da ciddi katkılar verebilir kulübeden, eğer doğru kullanılırsa.

Bence yatmaya gelecek bir karakter de değil.
Yatmaya gelmiyorsa bence de katkı verir ama keske daha genç birini bulsaydık

Ben hala aktif futbolda olduğunu bilmiyordum. Bıraktı sanıyordum. Umarım hepimizi şaşırtır.

Bunun dünya kupası yapma gibi bir ihtimali varsa o sebeple alınmıştır. Aynı mertens gibu sıkı çalışmayla 1 sene kazan kazan şeklinde bir anlaşma olabilir.

Ne olumluyum ne olumsuz tam ortada nötr bir durumdayım beni daha çok ani patlama yapan oyuncular acayip mutlu edip heyecanlandırıyor.

James Rodriguez i çok istiyordum Mata nın hayrını görelim ....

İnanılacak gibi değil yahu, Mata'yı beğenmiyenler var... Burası premier lig değil, hayli hayli iş yapar. İcardi'ye güzel paslar atacaktır. Geçen seneki orta saha ve kanatları çabuk unutuyoruz galiba...

Nokta atis tarzini begenmesem de

Orta sahaya biri daha lazimdi iyi oldu

Takim resmen cag atladi bu transfer dönemi

Teknik, zeki, yetenekli ve tecrübeli topculardan olusan takimimiz oldu

Okan hoca iyi harmanlarsa oyunculari sampiyonluk sansimiz baya büyük

Son 3-4 senede maç oynamamış doğru düzgün

Koca senede sadece 2 maç yapmış James'ten kötü olacağını sanmıyorum.

arkadaşlar takıma güvenin demekki erden okan felan matayı uygun görmüş jamesi uygun görseler o alınırdı bende erdene güveniyorum.

Hayırlı olsun. Herhalde TS deki hamsik ten daha fazla katkı verir. Kucimsememek lazım. Ben gelmesine sevindim.

Bu kadar kafaya takılacak bir transfer değil. Yıllık ücreti sorgulanır ama 300 fazla 500 az diye olay çıkarmak manasız. Güzel kadro kurduk, bayağı iyi adamlar aldık ki bazıları ŞL olmadan nasıl geldi anlam veremiyorsun. Onların içinden de Torreira ve Icardi istisna bir transfer, her transferi bu seviyede yapamazsın. Sonuçta Türkiye ligindesin, çoğu oyuncunun son durağısın. İstemezsin, ne verecek bize dersin tamam da kendimizi bu kadar da yüksekte görüp adama çöplük muamelesi yapmak da anlamsız. Karakterli adamsa Mertens gibi, hiçbir şey olmasa bile çıkar oynar, başım ağrıyor, kıçım ağrıyor diye yatmaya kalkmaz ki memlekete gelen topçular içerisinde (hatta Türkler de kesinlikle dahil buna) bu bile ciddi bir meziyet.

içime gerçekten sinmeyen tek transfer bu oldu.

Mata transferinin belkide en güzel yanı sozlesme 1 yıl eğer hamesi alsaydık o adam rahat 2 3 yıl sözleşme isterdi sonra uğraş dur

Geri
Üst Alt