# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

Hiç birşey beklemediğim için hiç de hayl kırıklığı yaratmadı benim için

Keita cirkefmis,Gio bekleneni verememis.

Hepsi hikaye.Paraya kiyamadik diyemiyorlar acik acik.

Keitayi gönderceksen Giovani kalmaliydi!

keita gibi Galatasaraya olan sevgimi bir kat daha artıran bir adamın yerine bu über yeteneği aldığınız için çok teşekkürler yönetim

hani bu adam sakatlık sorunu yaşamazsa coşacaktı coşturacaktı...

Seni futbolcu yapanın :) Aydın daha iyi ulan senden.

Aydın çok daha iyi.

Balon balon balon!

Adam cok kopuk oynuyor. Bu saatden sonrada pek bisey degismez gibi. Yaklasik 4 milyon euro cöpe gitti. :o

Bir zamanlar Pinto vardı saç baş yolduran sağ açık. Şimdi de Pino var. Pin'li futbolcu almamak lazım

Bırakın Keita ile kıyaslamayı Aydın'la bile kıyaslanmayacak seviyede nerdeyse.

Seni görünce Sabri'ye haksızlık yaptığımı anladım. Bi topunuda adam gibi değerlendir.Yan ağlarla bi akrabalığın mı var birader?

geçen sene bu adam alınmamışken GÜNDEME GELDİĞİNDE,bu adam 5 para etmez demiştim 50 kere falan,keita gibi müthiş bi adamın yerine alınmasıyla alakası yok,hiç bi şekilde istemiyordum bu adamı,bişey beklemediğim için bende hayal kırıklığı falan yaratmadı,o dönem yunus un monaco stadından kombinesi varmış falan diye 2 saat benle vaşak geçen ve hakaret eden arkadaşlara da selamları iletmeden geçemeyeceğim:tiphat:

Monaco gibi bir takımın 3 milyon euro'ya bu yaştaki futbolcuyu bıraktığını düşünürsek Keita performansı beklemek saçma olurdu zaten.Mustafa Sarp Pino konusunda haklı çıkıyor sanki.

Geri
Üst Alt