# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

Kim ne derse desin ben bu adamı seviyorum.

Tamam şuana kadar iyi bir performans sergileyemedi ama takımda kim iyi ki zaten , herkes dökülüyor ve bence burada yapılan ağır eleştirileri haketmiyor. Biraz şans verin şu adama.

Bence pazar gecesi en etkili oyuncumuz olacak.

Pinocan :D

Artık Hagi abin geldi bu adamı canlı görmen bile senin için şans,ayağını denk al,arman için oyna,hadi bakalım..

Tabiki bir Keita değil.Ama genel kanım Pino da özgüven eksikliği var.Yoksa adamda teknik,fizik,kondisyon mevcut. Özgüven eksikliğini de Hagi gibi bir usta ile çözebilir.

Tabiki bir Keita değil.Ama genel kanım Pino da özgüven eksikliği var.Yoksa adamda teknik,fizik,kondisyon mevcut. Özgüven eksikliğini de Hagi gibi bir usta ile çözebilir.

İkili mücadelerde Fransa ligi görmüş adamın bu kadar yumuşak kalmasına anlam veremiyorum gerçekten..

Keita bin basar Pino ya

Keita = Ford Mustang

Pino = Ford Fiesta

Öyle Fark var, ve biz öyle transfer yapiyoruz, ne güzel =)

Kim ne derse desin ben bu adamı seviyorum.

Tamam şuana kadar iyi bir performans sergileyemedi ama takımda kim iyi ki zaten , herkes dökülüyor ve bence burada yapılan ağır eleştirileri haketmiyor. Biraz şans verin şu adama.

Bence pazar gecesi en etkili oyuncumuz olacak.

evet,maglubiyette en etkili oyuncularımızdan olur.gerçi haginin bunu oynatacagını düşünmüyorum

Oldu da Fenerbahçe'yi 1-0 yendik ve golü Pino attı. Burda ki yorumları tahmin bile edemiyorum. :D

-Aslanım Pino

-İyi ki Keita'yı satmışız seni almışız.

-Keita bunun yanında boş kalır.

-Keita kim ve süper Pino.

:asd:

yüz ifadesi ayni c.kazim :D futboluda farksiz zaten.

dılerım benı mor edecek bır futbol oynar ben yazdıklarımı yerım nolcak.onemli olan gs

ama sanmıyorum

Ya bu adamı kim çok övmüştü bu forumda.O kadar çok övmüşlerdi ki,Keita'dan farksız,hatta Keitayı sollayacak filan demişlerdi.Ya bu adam Keitanın sol ayağı olamaz.Aydın-Serdar Özkangillerden.Bal yapmayan arı.Yan fileci

Ya bu adamı kim çok övmüştü bu forumda.O kadar çok övmüşlerdi ki,Keita'dan farksız,hatta Keitayı sollayacak filan demişlerdi.Ya bu adam Keitanın sol ayağı olamaz.Aydın-Serdar Özkangillerden.Bal yapmayan arı.Yan fileci

Aydın'la kıyaslarsın hadi belki de, Serdar Özkan poposunu kaldırıp ayağına topu alana kadar, Pino ezer geçer. O kadar da küçümsemeyin bu adamı. Pino sadece bencil oynuyor, pas atsa, sürekli şut düşünmese bence çok iyi kontra atak oyuncusu olabilir. Ama Keita'dan iyi değil elbette. Keita'yı her zaman ararız yani, kolay kolay onun yerine o paraya dolduracak adam yoktu.

pino adeta çölde bir vaha.

Hızlı ve teknik bir oyuncu ama şu anda Aydın'ı ona tercih ederim. Aydın'ın yedeği olur.

Gio, Keita varken bunlara düstük... Sanki Keita li Galatasaray 10 yil geridey mis gibi hisettiyorum, öyle fark varki anlatamam... Gün gittikce hersey iye gider, bizde tersi

Sergen Yalçın'ın konuşma tarzı ile "Pino Bank Asya Futbolcusu" :D

Gio olsaydı bari umudumuz olurdu yeteneklı falan dıye Pinoda yeteneklı ama sakatlık sorunuda var

Kesinlike pis işler dönmüş bu transferde.Komisyon gibi.

Saman alevi gibi, belki forvet olur ama orta saha da yapamaz. Tabi golleri yan ağlara atmamak şartıyla.

yarın pıno mu oynayacakmıs forvette?

Geri
Üst Alt