# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

en onemlisi adamin kondisyonu

Rijkaard takimi iyi calistirmiyormusya:)

nasil olduysa

elano ve cana gibi sakatlikla ugrasan ve badmintoncu balta disinda herkes motor varmis gibi kostu

İnşallah hep böyle oynarsın . Benim sevindiğim nokta ise sakatlanmaman . Aman Allah korusun

Bu adam için ne diyorduk,düzenli oynasın yeter..

Zaten çok yetenekli,tek ihtiyacı düzenli maç oynaması bu kadar..

Daha 23 yaşında düşünsenize bu adamdan alacağınız verimi..

Daha öncede söyledim.Pino'nun tek eksikliği özgüven.Oda oynadıkça açılacak.Bugün bir tane gol atsaydı eminim önümüzde ki maçlarda Ribery vari maçlar izletirdi.

Genis alanda daha etkili bir oyuncu Pino. Eminim ki sag kanat da bu kadar etkili olamayacakti. Sistemi Pino´ya göre kurduk ve basarili olduk. Topla bulusmasini sagladik. Fazla orta yapmadik o yüzden. Alin size Baros´a iyi bir alternatif:) Ama son vuruslarini gelistirsin.

GEceye damga vuran isimlerin başında geliyordu. Birde gol atsaydı 10 üzerinden 10 alırdı maçta. Ayağına sağlık Juan Pablo Pinooooooooo..........

Top ayağına her geldiğinde heyecanlandım yeni bir ileri uç transferinin ilk maçı gibiydi

Hep mi orda oynasa :D

Piyangosun Pino piyangosun hiç beklemiyordum işallah hep böyle devam edersin

yanarım kewellın forvet oynadığı maçlara yanarım kewell kenarda oynasa pino forvet oynasaydı ah rijkaard ah

Genis alanda daha etkili bir oyuncu Pino. Eminim ki sag kanat da bu kadar etkili olamayacakti. Sistemi Pino´ya göre kurduk ve basarili olduk. Topla bulusmasini sagladik. Fazla orta yapmadik o yüzden. Alin size Baros´a iyi bir alternatif:) Ama son vuruslarini gelistirsin.

abi adam güzel vurdu hep...

Daha çok genç futbolcu. HAGİ ile kendini geliştirebilir.. Özellikle Tugaydan çok şey öğrenebilir..

geniş alanda etkili olduğunu bilmeyen yoktu zaten,baya iyiydi bugün,her zamanki gibi abartıyosunuz tabi;)

Pino Reyis Volkan'ı Fatmagül'le karıştırdı yav:)

610x.jpg

Süperdin bugün aslan..

Daha geniş alanda bu adam etkili olur yeterki oynamak istesin yeteneğinden şüphem yok ama önceki maçlar gibi sorumluluk almaktan kaçarsa olmaz dilerim ilerde de bu maçtaki gibi olur.

Almasın eksik kalsın bırak,fazla sorumluluk alınca top kaptırma rekorlarını egale ediyo sürekli,nadiren buluşsun topla daha iyi.

Asamoah Gyan gibiydi, aldi topu tuttu sonra da patlatti her yerden. Helal

sana güvendim , inandım , savundum , yüzümü kara çıkarmadın Pino, ilerleyen haftalarda daha iyisini yapmanı bekliyorum, çünkü sende o potansiyel var.

Geri
Üst Alt