Sinan Arslan
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2008
- 24.750
- 158
- 1.463
Cevap: #20 Juan Pablo Pino
Pino'ya sevgi gösterisi olsun artık oda aslan oldu...
Pino'ya sevgi gösterisi olsun artık oda aslan oldu...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya bu Barosu keser muhabbetleri çok komik olmuş.Bende stilini çok beğeniyorum Pinonun kaldıki 11 de oynamalı Baros gelincede.Baros un arkasında müthiş iş yapar.Arda Elano Pino Baros olması lazım bence ileri 4 lünün.Misi nin kondusyon eksiği var biraz yedek beklemesi lazım.
Size birsey sorabilir miyim?
Rijkaard varken hani 4-3-3, total futbol falan oyle takiliyordu herkes. Bir macta Pino-Baros cift forvetine mi gectik?
O zaman su soruyu sorarim, Rijkaard'in B plani yok lafi dogru muydu? Yoksa basindan beri 4-3-3 israri hata miydi?
Bir dedim ama 3 sordum.
Size birsey sorabilir miyim?
Rijkaard varken hani 4-3-3, total futbol falan oyle takiliyordu herkes. Bir macta Pino-Baros cift forvetine mi gectik?
O zaman su soruyu sorarim, Rijkaard'in B plani yok lafi dogru muydu? Yoksa basindan beri 4-3-3 israri hata miydi?
Bir dedim ama 3 sordum.
Yahu siz 4-3-3'e, 4-5-1'e, 4-2-3-1'e niye bu kadar fazla takılıyorsunuz? Barcelona 4-6-0 oynasa pas futbolundan gram birşey eksilecek mi? Arsenal 4-4-2 oynasa ne değişecek? Saçma saçma işlerin peşindesiniz. 4-3-3 sadece pas futbolu ve oynatmak istediğin sistem için sahaya uygun bir diziliş. Bu kadar. Barcelona son maçında 4-4-2 oynadı. Messi ve Villa forvetteydi. Zaragoza şut çekemedi yahu, bırakın gidin gözünüzü seveyim.
Opsiyon olarak ortaya attiysaniz sorun yok.
Ne diyorsun bilader, dizilis onemsiz mi yani? Takim oyunu icin sahadaki en onemli seydir. Sen kalkip Galatasaray forumunda Barcelona'yi Arsenal'i ornek gosterirsen o senin hayirseverligin tabii. Oradaki makinelesmis duzene 1-2-3-4 bile oynatsan bozulmaz o. Ama Galatasaray icin tek forvet, cift forvet inanilmaz farkeder. Feldkamp, Gerets, Skibbe donemlerinde hayatta olan arkadaslarimiz bunu zaten hatirlayacaklardir.