Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çizgiye hapsedilirse tabii ki oynayamaz zaten klasik çizgi adamı değil daha çok içe kateden bir oyuncu Pino. Bu yüzden diyorum biraz daha serbest bırakılmalı, Rijkaard'ın yaptığı gibi çizgiye hapsetmemek lazım bu adamı. Sağ tarafa yakın ikinci forvet gibi oynamalı.
-------------Cana------?---------
------------------Miso---------------Arda
------ Pino-----------------------------
-----------------Baros------------------
Böyle oynamalı Baros geldiğinde.
Elano sorun olur.
Ondan önceki sene de kanatta çok iyiydi zaten o dönem de almak istemiştik ama 8-9 milyon eurolar konuşuluyordu. Zaten Hagi'nin şu an oynatmaya çalıştığı sistemde çizgi kanadı yok diyebiliriz. Arda gelince ne olur bilemiyorum tabi. Pino sağ forvet tarzı oynarsa çok başarılı olacaktır ama hala karar vermekte zorlanıyor ve yanlış işler yapıyor.
Bakalım ikimizin Pino savaşını kim kazanacak Yunus![]()
Ama şu da var 2 sene önce şu oynadığından da çok daha iyi oynuyordu.

2 hafta önce fener maçından önce iyi oyuncu dediğimde bir küfür yemediğim kalmıştı. 180derece döndü herkez. iyi kapak yaptı foruma
Ondan önceki sene de kanatta çok iyiydi zaten o dönem de almak istemiştik ama 8-9 milyon eurolar konuşuluyordu. Zaten Hagi'nin şu an oynatmaya çalıştığı sistemde çizgi kanadı yok diyebiliriz. Arda gelince ne olur bilemiyorum tabi. Pino sağ forvet tarzı oynarsa çok başarılı olacaktır ama hala karar vermekte zorlanıyor ve yanlış işler yapıyor.
Bakalım ikimizin Pino savaşını kim kazanacak Yunus![]()
Ama şu da var 2 sene önce şu oynadığından da çok daha iyi oynuyordu.

2 hafta önce fener maçından önce iyi oyuncu dediğimde bir küfür yemediğim kalmıştı. 180derece döndü herkez. iyi kapak yaptı foruma
valla forvette iyiymiş aga hiç görmemiştim,yine de temkinliyim,baros dönünce kanada falan geçerse mustafa sarp tepkileri geri döner tabi
ya bide şöyle ilkokullu yorumları olmasa forumda ne güzel olacak.
Şutları Keita'dan daha iyi ama Keita'daki fizik ve devamlılık da çok az oyuncuda var.Bu ikisinin birleşimi zaten Manchester United'da oynuyorAma Keita unutlmaz.
rahat ol ben küfür falan etmem kimseye,pino 2 maçtır iyi oynadı diye yok kapak yaptı falan son derece çocukça hareketler,yaşın 21 mi gerçekten?,pino geçen haftalardır kötü oynarken noldu bu adamı destekleyenler,ben demiştim,kapağı yediniz mi?,falan desem bende birilerine hoş olur mu?,ayrıca 2 maç iyi oynadı diye amma coştu he herkes çabuk yükselen çabuk düşer bi sakin olun,biraz daha temkinli olun
![]()
Keita'daki devamlılık ? :SS:
sakatlanma yok,yorulma yok,kurtardığı maçların haddi hesabı yok bi adamın nasıl devamlılığı olacak daha gardashlar,ayrıca pino forvette iyi oynuyor keita nın falan yerini dolduramaz
,sağ kanatta oynadığı maçları da herkes biliyor,forvette monaco da bile oynamadı ama fena değilmiş demek ki,bunu hagi gördü aslında kutlamak gerek
![]()
Keita'daki devamlılık ? :SS: