# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

Belki de 600.000 euro aldığından bu kadar iyi oynuyor :)

3 milyon euroya aldığımıza inanamıyorum. İlk yarıda iki kişiyi geçip direkten dönen şutu ve attığı 2. gol muhteşemdi. İnşallah nazar değmez aslan parçasına. :tiphat:

20.11.2006-16.11.29.906~nazar%20boncu%C4%9Fu.jpg

Mustafa Sarp ne kadar aliyor acaba?:D Gercekten merak ettim

Sağ sol dinlemiyor, gördüğü yerden çakıyor.

Buyuk adam Adnan Sezgin.

Elano parasina ondan daha iyi olan Misimovic'i getirdi ayni paraya. Pino'yu senelik 600 bin euroya bagladi. Eline saglik demekten baska birsey yok.

oha be pino öylede atılmazki be kardesim rencide ettin

Yav bu direkten dönen topunu çok övdünüz bulamıyorum o pozisyonu.İzlemedim de maçı :SS:

adam pılase nedir bilmiyor güümmmm yapıştırıyor :)

gol pozisyonlarında plase vurmaya balışmalı diyen arkadaşlar fena halde yanılıyor. bu adam böyle oynayacak ki karşısındaki kalecinin dizleri titreyecek. hatırlayın hagi ceza sahası civarında kaleyi gördüğünde kalecilerin üzeinden ne rahat aşırmalar yapardı. kaleciler şartlamıştı kendilerini gol yiyeceklerine. bu adamın da tarzı bu elleşmemek lazım... ikinci yarıda forvet oynar da böyle devam ederse aslantepeye gelen trabzon kalecisi onur da böyle şarlayacak kendini füze gibi toplara. keita fazla forvet oynamadı ama keita mental olarak pinonun çok gerisindeydi ve devamlılık yerlerdeydi. o yüzden burda adının bile anılmasına gerek yok bence.

O son gol ``Kaan Kural ohohohooo``'su çektirtti bana.:asd:

Napıyorsun olm sen kaleci topu göremedi.:o

barosun yoklugunda ilac gibi geldi be hagi iyiki forvette denemis pino yu

Geri
Üst Alt