# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

KAtkısı olmadı fazla ama sevilen bir adamdı. Pino çok daha meziyetli bence.

Tam tersine, katkisi büyüktü, keita olmasaydi gecen sene 3. asla olamazdik, Alisamiyende fener maci haric mac kaybetmedik gecen sene, Keita sagolsun.

Keita olmasaydi bu sene yasadiklarimizi gecen sene yasamis olurduk. Diger yandan baktiginizda, keske bunlari gecen sene yasayip, bu sene adam akilli kadroyla girseydik diyor insan icinden ama dedigim gibi, Keitanin katkisi vardi, hatta tek Keita vardi gecen sene takima katkida bulunan..

bu adam hos tamam uzaktan cektigi sutlarla heyecanda yaratıyo olabilir. herkes sakat olmassa tam kadroda cok iyi bi yedek olur. ha risk alınacaksa ya stancu solda oynucak pino forvet arkası oynucak. yada tam tersi.

Tam tersine, katkisi büyüktü, keita olmasaydi gecen sene 3. asla olamazdik, Alisamiyende fener maci haric mac kaybetmedik gecen sene, Keita sagolsun.

Keita olmasaydi bu sene yasadiklarimizi gecen sene yasamis olurduk. Diger yandan baktiginizda, keske bunlari gecen sene yasayip, bu sene adam akilli kadroyla girseydik diyor insan icinden ama dedigim gibi, Keitanin katkisi vardi, hatta tek Keita vardi gecen sene takima katkida bulunan..
Deplasmanlardaki kayıp adam KEita? Tamam ben de heyecanla izler ve severdim ama Pino'ya haksızlık edildiğini düşünüyorum. İkisini kıyaslamak saçma olur ama Pino gerçekten büyük bir potansiyel.

yapmayın beyler keita gibi kimse olamaz ama pino bizim kadro içindeki en kreatif adam...

Keita'dan iyi artist olurdu, Pino futbolu seviyor...

Pino Keita kıyaslamasını kesin artık . 2 sininde tarzı farklı bana göre Pinonun artıları daha fazla bunun en büyük nedeni genç olması ama aksini düşünenlerede saygım var . Olumlu yorumlar yapalım kırıcı olmadan

Ligtv'ye göre daha 3-4 hafta yokmus. Eger bu böyle daha devam ederse sezon sonu satilmali.

Pino sol kanatta daha faydali olur gibime geliyor. Arda gibi iceri kat edip sut cekmesi daha faydali olur sanki.

Pino sol kanatta daha faydali olur gibime geliyor. Arda gibi iceri kat edip sut cekmesi daha faydali olur sanki.

solda daha etkili zaten, antep maçında da golü öyle atmıştı, sağda sanki daha pasif görünüyor, solda içe katederek daha etkili oluyor, hagi de öyle oynatır inşallah.

kewell bu saatten sonra iyi yedek olur pino sol açık oynamalı dön bir an önce

Pino , Arda , Baros bu adamların hiçbiri isteyerek sakatlanmadı , Türkiye ligi futbol maçlarından çok Tekvando maçı gibi herkes allah ne verdiyse dalıyor zaten hakemlerde bi alem , bu adamlar hayatlarında böle gereksiz sertliğe maruz kalmadılar. TFF nin artık kesin çözüm bulması lazım lakin MHK allah emanet .

ben de sonuna kadar katılıyorum. Bizim milletimiz süse önem verir, keita olayı da o mantık. Göz boyama 10 numara ama katkı ???

Şaka yapıyor olmalısın. :o

Geçen sene üçüncü olduysak bunu Keita'ya borçluyuz. Bak o gitti, ne hallerdeyiz.

Keita iyi oyuncu olsaydi bizi sampiyon yapardi.

Geri
Üst Alt