# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

selçuk ikinici yarı çıkınca aklıma tam pinoluk maç oldu diye düşündüm fenerin orta sahası 2. yarı 15-20 dakika oldukça kötüydü

Stancu'nun kurbanı oldun.

Dün sahada olsaydı skor daha farklı olabilirdi. Yazık oldu sonradan bile alınmadı oyuna.

Dünkü maçta, hele ki 1-0 öndeyken oyunda olsaydı, şuanda çok farklı şeyler konuşuyor olabilirdik.

Dün en az bir gol atardi.

Sezon sonu satılırsa şaşırmam, alacaklarından vazgeçti falan derler sonra.

Dün oynasaydı volkanı topla beraber sokardı kaleye. Bir de rakı şişesini.

Oynasaydı etseydi falan boş yorumlar , oynamadı bitti. Olmamıs biseyler üzerinden yorum yapmak ne kadar cok hosumuza gidiyor milet olarak bunu anlamıs degilim. Olan seyler haric olmayan seyler üzerine daha cok saplanıyoruz nedense!

Pino Pino diye kahvede bagırmaktan sesim gitti. millet artık Hagi pinoyu alsada sussa diye bakıyodu bana . ama hagi şaşırtmadı :)

ilk maç tek başına fenerin defansını dağıtan pinoyu,bu maçta özellikle 1-0 öndeyken ve fener yüklenirken almayıp yerine hantal keweli almak inanın normal bir teknik direktörün yapacağı birşey değil,ne güzel fener panikte defansı öne çekmişler,al pinoyu koy ön tarafta istediğin yere,samimi söylüyorum bu değişikliği yapsaydı hagi emin olun bugün farklı galibiyetimizi kutluyorduk,defol git hagi...

ilk maç tek başına fenerin defansını dağıtan pinoyu,bu maçta özellikle 1-0 öndeyken ve fener yüklenirken almayıp yerine hantal keweli almak inanın normal bir teknik direktörün yapacağı birşey değil,ne güzel fener panikte defansı öne çekmişler,al pinoyu koy ön tarafta istediğin yere,samimi söylüyorum bu değişikliği yapsaydı hagi emin olun bugün farklı galibiyetimizi kutluyorduk,defol git hagi...

Belki son dakika bir sakatlıgı vardır, illa bir oyuncuyu almadı diye sorgulamak cok sacma. Ayrıca gecen haftada kazım a.gücü macında kenardaydı. Bu macta pino ile baslasaydı kazım ilk golü atamıcaktı. Böyle sacma bir kısır döngüye girecektik. Macı kaybettik bitti uzatılcak birsey yok. Önümüze bakalım !

Belki son dakika bir sakatlıgı vardır, illa bir oyuncuyu almadı diye sorgulamak cok sacma. Ayrıca gecen haftada kazım a.gücü macında kenardaydı. Bu macta pino ile baslasaydı kazım ilk golü atamıcaktı. Böyle sacma bir kısır döngüye girecektik. Macı kaybettik bitti uzatılcak birsey yok. Önümüze bakalım !

Önümüze bakamıyoruz artık. Gelecek göremediğimiz için bu takımda bu kadar tepkiliyiz.

Ilk maçta ucundan göstermistin Volkan ayisina, dün yarim kalan isi de halledecektik ama Hagi reis izin vermedi, saglik olsun...

Pino böyle bir takım için, çok iyi tabi ki. Ama seneye veya daha sonra kaliteli bir kadro kurulursa, Pino en fazla yedek olur.

Pino ve Kazım iyi oyuncular ama Keita+Gio>Pino+Kazım...

Geri
Üst Alt