# Juan Pablo Pino

Cevap: # Juan Pablo Pino

Yabancılara gereğinden fazla şans verdiğimizi düşünürsek Pino bence 10. maçtan sonra Serdar Özkan'ın ardında yedek bekler.

Şu anda elimizde L.N-E.B-M.B var Harry de kalısa 4 eder alınacak 5 yabancının zaten hepsi ligde bir anda oynamayacak en fazla 3 ü oynar geri kalan 2 sinin Pino gibi ümit vadeden genç maliyati makul düzeyde olan oyuncu olmasından doğal ne olabilir.Burda sorun bence transferin sıralamasında örneğin önce K.KALLSTRÖM ve A.SANCHEZ gibi Banko oynayacak ve bizleri mutlu edecek başarı için umutlandıracak transferler yapıldıktan sonra Pino alınsaydı bence çok daha olumlu yaklaşılırdı.

Şu anda elimizde L.N-E.B-M.B var Harry de kalısa 4 eder alınacak 5 yabancının zaten hepsi ligde bir anda oynamayacak en fazla 3 ü oynar geri kalan 2 sinin Pino gibi ümit vadeden genç maliyati makul düzeyde olan oyuncu olmasından doğal ne olabilir.Burda sorun bence transferin sıralamasında örneğin önce K.KALLSTRÖM ve A.SANCHEZ gibi Banko oynayacak ve bizleri mutlu edecek başarı için umutlandıracak transferler yapıldıktan sonra Pino alınsaydı bence çok daha olumlu yaklaşılırdı.

:yenieek::tiphat:

Hiç izlemedim, hiç tanımıyorum belki de bu yüzden ön yargılıyım

keitayı gönderdik yerine pino geldi. dolduracak mı eksikliğini keitanın

Hic izlemedim diyip gececeginize 20 dakika adami arastirsaniz bu kadar olumsuz düsünmezsiniz. Gecen sene Keita transfer listemizde Pino´nun yedegiydi ve pahali gelmisti. 9 milyon pounddu. Kime anlatiyorum ben. :)

Hic izlemedim diyip gececeginize 20 dakika adami arastirsaniz bu kadar olumsuz düsünmezsiniz. Gecen sene Keita transfer listemizde Pino´nun yedegiydi ve pahali gelmisti. 9 milyon pounddu. Kime anlatiyorum ben. :)

Youtube tan mı araştırcam (:

Yoksa gsscouttan mı ...

Fm den araştırdım bak .. 10 dakika özelliklerine baktım. (:

kaç kere 90 dakikalık maçını izledin pino nun diye sorabilir miyim ?

kime anlatıyorum ben, 20 dk yetiyor

Gir Monaco forumlarina, anlatilana bak. Futbolcu hakkinda 10larca makale var, gir oku. Pino´yu 2008/2009 sezonunda senin yasin kadar macta izledim merak etme. Tek izleyende ben degildim, Arsenal, Tottenham , Everton ve Mourinho´da bunlarin arasindaydi. Ama siz yönetimden iyi bilirsiniz, Fm´deki özellige göre topcu alirsiniz. Maksim Tsikalgo ilk transferiniz olurdu heralde yönetimin basina gecseniz.

Sakatlık sorunu yoksa yararlı olur en azından istatistik olarak Keita'dan daha fazla verim sağlar.

Gir Monaco forumlarina, anlatilana bak. Futbolcu hakkinda 10larca makale var, gir oku. Pino´yu 2008/2009 sezonunda senin yasin kadar macta izledim merak etme. Tek izleyende ben degildim, Arsenal, Tottenham , Everton ve Mourinho´da bunlarin arasindaydi. Ama siz yönetimden iyi bilirsiniz, Fm´deki özellige göre topcu alirsiniz. Maksim Tsikalgo ilk transferiniz olurdu heralde yönetimin basina gecseniz.

1. - Tsigalko, Galatasaray forması altında bir gol atsa "Tsigalko döndü yaşasın Kral" diye bağırırım.

2. - Nikiforenko Reis

3.- Pino'yu boşver, Todorov gelsin.

Gelmeden bu kadar itin bir tarafına sokulması üzülüyorum bu çocuğun geleceği adına.İlk kötü hareketinde yuhlarız zaten.Ah bilinçli taraftarım ah.

Years Team Apps† (Gls)†

2004–2007 Independiente Medellin 40 (4)

2007– Monaco 53 (6)

2008 R. Charleroi S.C. (loan) 4 (0)

National team‡

2005–2008 Colombia U20 23 (12)

2008– Colombia 2 (0)

Kolombiya milli takımında tammm 2 kere oynama başarısı göstermiş. Dünyanın en büyük milli takımında 2 kere forma giymesi çok iyi birşey.

TEAM Competition GS SB G A SH SG FC FS YC RC

AS MonacoFrench Ligue 1 9 5 0 1 23 7 6 14 0 0

2009/10 Season Totals 9 5 0 1 23 7 6 14 0 0

9 kere ilk 11 başlamış monaco gibi bir dünya takımında 5 kere sonradan girmiş, gol atamamış ve tammmmmm 1 asist yapmış. Tabi dünyanın en iyi takımında, dünyanın en iyi liginde 9 maçta ilk 11 başlayıp 1 asist yapmak büyük olay...

Juan Pablo Pino (ID 1702) ▼ -1.39

Share |

Add Player ID to SMS/FMS Fantasy Football Player | Vox Populi

Player's appearances in last 6 matches

Match out 5 4 3 2 Match in

0.80 7.20 0.86 9.00 14.63 0.50

Player's rating in detail

Past matches subtotal Recent matches subtotal Total

16.80 32.19 48.99

Personal component Team component Plus / minus

42.82 27.73 -1

Matches played Rating points sum Average per match Star index

31 200.21 6.46 5.6%

Idividual stats (per 18 month)

Rating list position Goals Yellow cards Red cards

517 5 0 0

hmm rating list e bu siteye göre 517. sırada mevkidaşlarına göre.. hmmmm

yeter bu bana.

Ben bu oyuncuyu biraz gio'ya benzetiyorum.Yaşı genç ama tam olarak patlama yapamamış yetenekli bir oyuncu.23 yaşında ama gerek sakatlıkları gerekse formsuz geçirdiği sezonlar onu kapalı bir kutu haline getirmiş.Haliyle taraftarların pino için çekinceli konuşması normal.Aynı gio örneğinde olduğu gibi gözler onun üstünde olacakdır sezon başlarken ancak o kadar erken birşeyleri kimse bekleyeceğini sanmıyorum.Pino zaten ilk 11de direkt oynayacak bir oyuncu değil bizim takımımızda,daha çok yedekde dinamik bir oyuncu olarka yada diğer kulvarlarda kullanılabilcek bir tipde oyuncu olarak görüyorum ben pinoyu.

Umulan patlamayı bizde gerçekleştirirmi bilinmez ama bu tarz oyuncuların takım içinde ne kadar çabuk uyum sağlar ise yapacakları katkı o denli çabuk olacakdır.İş birazda takım olma ve birbirlerini tanıyan oyunculardan kurulu bir takıma sahip olmadan geçiyor.Bu noktadada teknik direktör reijkaardın işi bir hayli zor olacak zira takımın iskeleti bu sezon başıda değişdi ancak ben hazırlık maçlarında takımın geçen sezon başına göre iyi gittiğini düşünüyorum.Biraz daha dişli rakipler ile yapılacak maçlar durumumuzu iyi analiz yapmamıza neden olacakdır.

Şuan için tek sıkıntı beklenilen transferlerin gecikmesidir,bunun dışında ben yönetimin transfer politikasını doğru buluyorum.Disiplinsiz ve sorumsuz oyuncuların gönderilmesi hem yönetimin hemde reijkaardın otoritesini oyunculara karşı artırmış oldu bunuda çok önemli bir adım olarak görüyorum.

Fazla yetenekli bir oyuncu gibi durmuyor ama umarım futbol bilgi ve alt yapısı sağlamdır.

Years Team Apps† (Gls)†

2004–2007 Independiente Medellin 40 (4)

2007– Monaco 53 (6)

2008 R. Charleroi S.C. (loan) 4 (0)

National team‡

2005–2008 Colombia U20 23 (12)

2008– Colombia 2 (0)

Kolombiya milli takımında tammm 2 kere oynama başarısı göstermiş. Dünyanın en büyük milli takımında 2 kere forma giymesi çok iyi birşey.

TEAM Competition GS SB G A SH SG FC FS YC RC

AS MonacoFrench Ligue 1 9 5 0 1 23 7 6 14 0 0

2009/10 Season Totals 9 5 0 1 23 7 6 14 0 0

9 kere ilk 11 başlamış monaco gibi bir dünya takımında 5 kere sonradan girmiş, gol atamamış ve tammmmmm 1 asist yapmış. Tabi dünyanın en iyi takımında, dünyanın en iyi liginde 9 maçta ilk 11 başlayıp 1 asist yapmak büyük olay...

Juan Pablo Pino (ID 1702) ▼ -1.39

Share |

Add Player ID to SMS/FMS Fantasy Football Player | Vox Populi

Player's appearances in last 6 matches

Match out 5 4 3 2 Match in

0.80 7.20 0.86 9.00 14.63 0.50

Player's rating in detail

Past matches subtotal Recent matches subtotal Total

16.80 32.19 48.99

Personal component Team component Plus / minus

42.82 27.73 -1

Matches played Rating points sum Average per match Star index

31 200.21 6.46 5.6%

Idividual stats (per 18 month)

Rating list position Goals Yellow cards Red cards

517 5 0 0

hmm rating list e bu siteye göre 517. sırada mevkidaşlarına göre.. hmmmm

yeter bu bana.

Gol attıgında sakın alkışlama kardeşim tamammı.. sana desek messi 70 maçta 40 gol attı cık dersın nıye 50 atamadı.. bırakın bu işleri ya sacma sapan yorumlar yazmayın şuraya.

İstatisitke tapan taraftar fm gençliği işte.Tartışmaya girmeye değmez.

Gol attıgında sakın alkışlama kardeşim tamammı.. sana desek messi 70 maçta 40 gol attı cık dersın nıye 50 atamadı.. bırakın bu işleri ya sacma sapan yorumlar yazmayın şuraya.

Arkadaş haklı.En azından elindeki verilere göre yapmış yorumunu.Umut besleyerek değil.

Geri
Üst Alt