GSC Haber Kaan Ayhan: "Bana ve takım arkadaşlarıma yapılan eleştirilere kulak verip daha güçlü bir takım olacağız"

Git ameliyat ol ve takima en buyuk katkini yoklugunla yap. Seni bi daha o formayla gormek istemiyorum.

Bu liderlik hakkını kendinde nasıl buluyor ona şaşırdım, Kaan kenarda köşede kalması ve ihtiyaç olması halinde oynaması gereken bir adam iken başrolde aynı şey Apo Kerim içinde geçerli yani her şeyin bir hududu olmalı. İcardi'sizlik bizi başsız bıraktı herkes rol kesiyor.

Kaan, Mertens ve Muslera'nın yapacağı bir şey yok. Yaşları gelmiş vücutları pet. Kesilmesi gerekiyor hepsinin. Jelert de topçu değil zaten. Bu 4'ü ilk 11'de olmamalı artık

Diğer ikisi 40'ar yaşında da Kaan daha 30 yaşında yav. Sahada o da 40 yaşında gibi takılıyor ama.

Özür nerede? 1. ye yapsa aynı hareketi bu açıklama kabul. Birebir aynı hareketi 2. ye yapıyorsun.

olum adam açık açık özür diliyor. En azından başını öne eğip, üzüntüsünü dile getiriyor.

Göreceğiz rize maçında. Gene saçma sapan savunma hataları görürsek sezondan ümidimizi keseriz

Kaan'ın en beğenildiği dönemde dahi Galatasaray seviyesinde olmadığını düşünsem de böyle adamları severim. Burada en azından bir özeleştiri görüyorum, hocadan da benzerini beklerdim doğrusu..

Bu liderlik hakkını kendinde nasıl buluyor ona şaşırdım, Kaan kenarda köşede kalması ve ihtiyaç olması halinde oynaması gereken bir adam iken başrolde aynı şey Apo Kerim içinde geçerli yani her şeyin bir hududu olmalı. İcardi'sizlik bizi başsız bıraktı herkes rol kesiyor.
Valla hiyerarşiye bakacak olsan bu takımda liderlik yapacak adam Muslera olması lazım onada bir eleştiri yaptın mı doğum günü unutulmuş kız arkadaş gibi trip atıyor. Hoca zaten ayrı bir alem. Kaan'ın en azından sorumluluğu alması o açıdan olumlu.

Harbiden siz de nefret doldunuz he kim ağzını açsa linç yiyor. Hele twitter ortamı dalga amaçlı editler, küfürler ile donatılmış yorumlar ile dolu.

Torreira destek paylaşımı yaptı, laf yedi. Şimdi de Kaan. Açıklama yapmadan da niye açıklama yapmadı diye sallanıyordu.

Bu kafa yapısıyla ifb maçında geri düşersek taraftar aynı ifb taraftarının 1-3 koyduğumuz maçtaki gibi maçı salar, takımı daha da gerer. Benzer tabloyu bu kez biz yaşarız.

Topçu falan değilsin kendinize saygınız yok sizin, daha 94 doğumlusun 30 yaşındasın 70 yaşında akşama kadar 2 paket sigara içen kıraathane dayılarından hallice görünüyorsun senin lisansının bile olmaması lazım sen hangi yeterlilik ile forma giyiyorsunki. Git bari utancından ara sıra spor salonuna girde bir 40 dakika koşu bandı yap ölmezsin rahat ol, o kartları sırf fiziki olarak baş edemediğin için çaren olmadığı için yiyiyorsun, bölgesinde oynamıyor olayı yalan bölgesinde oynayamadığı için devşirilmeye çalışılıyor kendi bölgesinde bunu patatese çevirirler.

dünden beri kendi taraftarı tarafından linçlendiği için olmasın.

Geri
Üst Alt