- 28 Temmuz 2011
- 9.484
- 2.369
- 1.588
Git ameliyat ol ve takima en buyuk katkini yoklugunla yap. Seni bi daha o formayla gormek istemiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk11 oynaması kendi suçu değil hocanın oynatması suç elbet ama o tekmenin suçu kendisinde.Kaan'ın suçu yok demiştim. Yüreği ile oynayan gayet iyi bir yedek, ötesi olmaya zorlayanlar utansın.
Kaan, Mertens ve Muslera'nın yapacağı bir şey yok. Yaşları gelmiş vücutları pet. Kesilmesi gerekiyor hepsinin. Jelert de topçu değil zaten. Bu 4'ü ilk 11'de olmamalı artık
Özrünü kabul ediyoruz ama artık oynatılmasın. Takıma ihanettir böyle bitik bir adamı oynatmakolum adam açık açık özür diliyor. En azından başını öne eğip, üzüntüsünü dile getiriyor.
Pubisi war iflah olmaz. Zaten hep rotasyon topçusuymuş. Biz as oyuncu olarak oynatıyozDiğer ikisi 40'ar yaşında da Kaan daha 30 yaşında yav. Sahada o da 40 yaşında gibi takılıyor ama.
Valla hiyerarşiye bakacak olsan bu takımda liderlik yapacak adam Muslera olması lazım onada bir eleştiri yaptın mı doğum günü unutulmuş kız arkadaş gibi trip atıyor. Hoca zaten ayrı bir alem. Kaan'ın en azından sorumluluğu alması o açıdan olumlu.Bu liderlik hakkını kendinde nasıl buluyor ona şaşırdım, Kaan kenarda köşede kalması ve ihtiyaç olması halinde oynaması gereken bir adam iken başrolde aynı şey Apo Kerim içinde geçerli yani her şeyin bir hududu olmalı. İcardi'sizlik bizi başsız bıraktı herkes rol kesiyor.
yahu adam tempo gereken, hayatında as mevkisi olmamış pozisyonda 1 yıldır sakat olarak oynuyor.Özrünü kabul ediyoruz ama artık oynatılmasın. Takıma ihanettir böyle bitik bir adamı oynatmak
dünden beri kendi taraftarı tarafından linçlendiği için olmasın.Bu liderlik hakkını kendinde nasıl buluyor ona şaşırdım, Kaan kenarda köşede kalması ve ihtiyaç olması halinde oynaması gereken bir adam iken başrolde aynı şey Apo Kerim içinde geçerli yani her şeyin bir hududu olmalı. İcardi'sizlik bizi başsız bıraktı herkes rol kesiyor.