Kaan Ayhan, Galatasaray'da İddiası

hem italya liginde hem de almanya liginde mükemmel olmasada iyi işler yapmış bir adam. yararlı olur bence.

sol kanada yabancı geliyo demek aynı zamanda. mantıklı hamle.

muslera
kaan /nellson /abdül
yunus /midsjö /oliviera/ toreira /yabancı kanat
mertens
icardi

yeni kadromuz ho.

Üclü defansin önünde gercekten Wingback olarak Yunus ve bir yabanci Kanat mi oynatmayi istiyorsun?

Kaan gelirse duran toplardan gol atma şansımız yükselir,
Topu oyuna sokuşta sıkıntı yaşama şansımız azalır zira Kaan ayak tekniği olsun driplingi olsun kazma değil yumuşak bilekli oyuncu.
Bardağın dolu tarafından bakalım biraz.
3 milyon euro bonservis 1.2 maaş çok tatlı olurdu ama geldiyse hayırlı olsun

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

istemeyen veya olumsuz bakan her yoruma itibarsızlaştırmayın, kötülemeyin denmesine gerek yok. Kötü olduğu falan yok. Gayet oynar katkı verir. Günü kurtarmak için iyi bir hamle olabilir fakat bir de başka tablo var.

Seneye yerli kuralının değişeceği bal gibi belli, diğer seneler için elini kolaylaştıracak yerli hamlesi diye bir şey kalmayacak
Yaşı 28, elinde tecrübeliler artmışken artık geleceğin düşünülmesi, satışı olacak adam istenmesi abes mi
Acil ihtiyaç değil 4 yıllık maliyeti 10 milyon üstünde, stoper hattındaki en pahalı maaşı da hak eder mi,
üçlü oynanmadığı takdirde bu maliyet muhtemelen 20 milyon beklediğin Nelsson gidene dek yedek olacak
Satış ihtimali yok gibi bir şey. Satsa da bundesliga vasat altı takım 1'den fazla verir mi
Joker deniyor, sen torreira ve miço varken kaan'ı atar mısın liberoya? dubois-boey varken sağ beke? En kötü şartların yedeği olur o mevkilerde

Ben artık eldeki satış ihtimalli isimleri arttırma tarafındayım. Her hatta tecrübeli kaliteli isim var. Lig şampiyonu olduğunda bu harcadığın paraları bile çıkartamayacaksın. Sadece avrupa için bir araç artık şampiyonluk. Satışlar olmadan dönmez bu devran. Geleceğe yönelik olmayan, günü kurtarmak için yapılan işlerle hele hiç dönmez.

Bu sezonluk yerli avantajı istiyorsan bu kadar maliyete gireceğine kalecini yerliye çevir, 36 yaşındaki adama efendimiz kıymetlimiz çekme

Hayırlı olsun aldıysak ama çok anlamadım bu transferi. Ön liberoyu yedeklemesi iyi, sağ bekte nasıl oynuyor bilmiyorum hiç izlemedim ama orada lazım olmayacak gibi. Stoper desen herhalde yakın zamanda, devre arasında Nelsson gidici ki böyle bir transfer yapıyoruz. Yoksa yedekte kalacak adama 1.6 milyon verirsek s.çtık demektir. Yoksa 4 milyon normal bir bonservis bence. Asıl problem yıllık.

Galatasarayin asıl amacı bu sene kemik kadro oluşturup seneye gençlerle ile pekiştirmek seneye sanırım komple genç alacağız takıma

Ya ben anlamıyorum bu transferin kanat transferine engel olacağını kim niye düşündürtüyor size? Saçma sapan insanların yazdıklarının gazına falan mı geliyorsunuz bilmiyorum da ne alaka yani?
Ahh ahh transfer oburluğu gözünüzü bürümüş. Bu maçı izlediniz. Sizce kaana ihtiyaç var mı

Hic istemedigim bir transferdi ama h.o ne diyelim. Demek ki Emin/Metehan yeterli gorunmuyor. Luyindama da kesin gidiyordur gozuyle bakiyorum. 3 yabanci hakki sol bek, sol kanat ve santrfor olarak kullanilmak istenmistir diye tahmin ediyorum. Aksi takdirde yabanci sinirinin kalkacagi cok belliyken boyle bir maliyetin altina girmek gereksiz olur

Dortlu savunma oynayacagimizi tahmin ediyorum. Bence kendisi Nelsson'dan da, Abdulkerim'den de, Boey/Dubois'dan da iyi degil. Belki cok kucumsuyorum bilmiyorum ama uclude sag stoper disinda cok begenerek izleyecegimizi sanmiyorum

Duran top meziyetleri ve joker olmasi elbette cok hos. Bu sene acisindan da iyi oldu ornegin hazirsa haftaya Abdulkerim cezali yani. Emin ve Metehan'a uzuluyorum rezerv lig de iptal edildi. Gerci Emin bugun pek saglam gorunmedi bana maalesef ama sansimizi deneyelim isterdim, bu butce de daha elzem olan kanat transferine giderdi

Bu transfer bana nelsson'un DK'dan sonra gideceği hissiyatı verdi. Şimdiden yerini doldurmak için alınmış gibi. Devre arası almış olsa hem takıma alışma süreci ki defans oyuncularında daha zorlu bir süreç oluyor, hemde devre arası başka takımlarında işin içine girmesiyle fiyat epey uçabilirdi. Ayrıca dün erden beyin açıklamalarından sonra resmi açıklama gelmeden ücretlere inanmamak gerek.

Kingzat boşa haber yapmaz herhalde

nacizane sezon oncesi acilan *ilk transfer basliklarinda *yerli olarak 3 isim alinmasini onermistim kimi mesajlarim da -bunlar ; mmuldur-kaan-koray...
3u de italya liginde oynayan yetenekler... o donem neden istedigime dair nuanslar ve noktalara arti eksi denkleminde deginmis idim ~*izledigim maclari dolayli. . .

ucunun de ayagi cok duzgun , teknik, dikine oynayan ,pasa cok uygun , mobilite anlamda 90 dakikayi fizik kondisyon olarak randimanli cikaran isimler. *kaan'in, artisi/cok yonlulugu kimi renkdaslarimizin bakisinda - yetersiz gorulebilir - goreceli bir durum bu-begeni begenmeme esigi vb .

sassuolo kulubu , kendisini ,daha dogrusu versatile tipolojisini sonuna kadar kullanmak istedi.
bunda kismen istediklerini aldilar. <=> bolgesel baz da - stoper , sag bek , hibrid merkez orta saha.

*yeterli / *yetersizliginden bagimsiz , bu tur *hibridleri ve versatile oyunculari onemli buluyorum. fizigi guclu,agresif birebir versus da kacak oynamamasi, hava toplarinda etkili cikislari olmasi, ayagi duzgun, pasa yatkin oyun mantalitesi, taktiksel kurgulari cabuk kavrayan(nazarimda,*bu konunun *referans ligi olan *italya liginde oynamis olmasi,bu baglamda da bol idman yemesi) ,,gibi gibi. . . ozellikle uzun maraton turu olan lig yarisinda - ilk planda x bi bolge icin alinmis veya alternatif olarak katilmasi dusunulmus olsa da ,<-> misal, random bir macta / mac ici ,soz gelimi , merkez os sakatlandi , oraya o an saha icindeyse kendisini cekebilir veya yedekte ise oyuna surebilecegin elini cok rahatlata bilecek bir oyuncu. sag bekleri *gerektiginde yedekleye bilecek olmamiz da cok onemli...-ozellikle gecen 2 sezon bu konu da bayagi yetersizdik derinlik anlaminda. 3 bolge de elimizi rahatlatacak derinlik sunacak bir isim.
ozellikle stoper, bu bolgede de istenildiginde son oyuncu ,istenildiginde de bu bolge bazli one cikisli top orglarinda elini rahatlatabilecegin bir profil...< > liberomsu tandansli oyun kurgularinda.

@Murat Durmaz

Geri
Üst Alt