Kaan Ayhan, Galatasaray'da İddiası

Seri a da düzenli forma giyen stoper almışız hem de yerli kontenjanında milli oyuncu.Nelson güzel paraya satılırsa cuk oturur.Seneye sınır kalkarsa bile oynayabilecek ligimizin standartının üstünde bir oyuncu.Hem bu sene kıpırdayamıyoruz bu yerli kuralından bence başarılı transfer olduysa hayırlı olsun

Bu adama karşı ağır itibarsızlaştırma çabaları var ama milli takımda oynadığı her maçta çok iyi oynadı ve yeterliliğini kanıtladı. Bence iyi transfer.

Kaan-Abdül beraber oynarsa şaşırmam kontenjan sebebiyle.

Takım hücumda kan ağlıyoken,zaten tamam olan stoper rotasyonuna hemde 4 m na birini almak nasıl doğru oluyo
Hücuma adam alınacağı haberleri bangır bangır her yerde yazılıp çiziliyor. Paramızın olmadığı haberleri nereden çıkıyor bilmiyorum ama Kaan Ayhan'a verilecek 4 milyon euro ile kanat transferine verilecek para ne alaka onu anlamakta güçlük çekiyorum. Kaan Ayhan'ı aldık o yüzden kanat alınmayacak mı dendi insanlara mesela? Stoper, sol bek, kanat, oyun kurucu orta saha (Mertens geldiği için belki olmaz), santrafor... 1 Eylül itibariyle eksiklerimiz buydu. Stoper (Kaan Ayhan) ve santrafor (Mauro Icardi) transferleriyle iki boşluk kapandı.

Şimdi sol bek ve kanat transferlerine odaklanacağız. Olursa da bir ihtimal Mertens'in yedeğine biri (Belki Evander) alınır. Ama Mertens varken Evander'in oynamasının zor olacağı da açık. Mertens'i dinlendirmek istediğimizde anca.

SOL BEK ???
10 NUMARA ??? (GELECEK Mİ BELLİ DEĞİL)
KANAT???

Eksiklerimiz bunlar kaldı.

Seri a da düzenli forma giyen stoper almışız hem de yerli kontenjanında milli oyuncu.Nelson güzel paraya satılırsa cuk oturur.Seneye sınır kalkarsa bile oynayabilecek ligimizin standartının üstünde bir oyuncu.Hem bu sene kıpırdayamıyoruz bu yerli kuralından bence başarılı transfer olduysa hayırlı olsun
İşte insanlar çöp ilan ediyor ama Kaan Ayhan'ı. Standartların üstünü bırak altının da altında görüyorlar. Ondan laf ediyorlar. Ben de senin gibi düşünüyorum halbuki.

Kötü adam değil ama keremle yunus sakatlansa oynayacak adam yok, kanat alınması gerekirdi

yıllığı fazla bana göre

Umarım Kaan'a verilen para hücum hattımıza harcayacağımız paraya engel olmaz. Yedek olacak bir oyuncuya bu maliyetler çok yüksek. Nelsson satılmış olsa neyse derdim.

Kötü adam değil ama keremle yunus sakatlansa oynayacak adam yok, kanat alınması gerekirdi
Umarım Kaan'a verilen para hücum hattımıza harcayacağımız paraya engel olmaz. Yedek olacak bir oyuncuya bu maliyetler çok yüksek. Nelsson satılmış olsa neyse derdim.
Ya ben anlamıyorum bu transferin kanat transferine engel olacağını kim niye düşündürtüyor size? Saçma sapan insanların yazdıklarının gazına falan mı geliyorsunuz bilmiyorum da ne alaka yani?

Rudolf dede hayırdır niye böyle celallendi ki? İçkiyi mi fazla kaçırdı?

sol kanada yabancı geliyo demek aynı zamanda. mantıklı hamle.

muslera
kaan /nellson /abdül
yunus /midsjö /oliviera/ toreira /yabancı kanat
mertens
icardi

yeni kadromuz ho.
Aynen öyle , en mantıklı kadro da bu olur çünkü mertens ve icardiden en çok verimi böyle alırsın. Yalniz yunus artık öyle ileride oynuyayım geri gelmeyeyim yaparsa bay alır elinden

3'lü defans oynamayız herhalde ya Kaan stoperi yedekler

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
her zaman oynayacağını bende sanmıyom ama alternatifli kadro olusturuluyor belli ki. bölgeye göre değil formasyona göre değişkenlik gösterecek oyuncular.

ben 3 lü defansın can sıkacağını düşünüyorum tr liginde. en azından bugüne kadar basarabilen görmedim tam. fb 2 maçtır iyi yapıyor o işi ama cok sakat. arkası bombos ofsayt taktiklerinden yırtıyorlar. onu da deliğ gecemeyen antranörlerin abv. konya 4 lerdi fb yi becerebilseler.

fransanın kocası kaanı görmek hos olacaktır. gectiğimiz yıllarda söylentiler olmustu ama gelmemisti. cod twitch yayınlarını takip ediyordum. gs sorulduğunda gevsek gevsek gülüyordu o açıdan sinirlendirdi şahsımı ama sahada istenileni verir ve gönlümü alır umarım.

+

Abi ben anlamıyorum ki, biz bu işi neden hep bu şekilde yapıyoruz. Zaten ilgilendiğimiz herhangi bir futbolcunun ( çok uçuk kaçık biri değilse ) bizimle anlaşamama ihtimali yok ki. Bunu ' Galatasaray'da ' diye haber yapmak saçmalığına ne zaman son verilecek merak ediyorum. Sassuolo'yu ikna etmeye çalışıp dur şimdi. Büyük ihtimalle de bitirirler artık, karşıklıklı imtiyazlar noktasında ortak bir yer bulacaklardır.

Geri
Üst Alt