Kaan Ayhan, Galatasaray'da İddiası

Vınla Buradan :D
40920221210140617269.jpg

Kaan bence iyi transfer de öncelikli 50 tane bölge varken 4 milyona as olacağı soru işareti olan stoper almanın ne mantığı var çok anlamadım. Okan hocam ilk yarı sonunu göremez gibi bu gidişle.

Hayırlı olsun. Eğer yabancı kuralı sınırsız olsaydı sevinmezdim ama bu saçma kural yüzünden bu transfere sevindim. Nelsson dışındaki stoperlere güvenmiyorum.

Oyuncu geldiyse hayırlı olsun demek varken

Hala şöyle böyle diyenler var

Belki bir fırsat görüldü alındı

Arkadaşlar evet diğer eksikler var ama stoper de gerekli

Emin falan geçin onları.Kupa maçlarında biraz ispatlasınlar kendilerini

Nelsson 1 cezalı olsa ve o maç da derbiye denk gelse burda gene ağlayacaksınız stoper yok diye

Evet diğer bölgelere de oyuncu almamız lazım.Fakat şampiyonlukların yolu müdafaadan geçer.

Zannediyorum bek için alındı ama sağ bek oynayamaz şu şartlarda. Çağlar konusunda girişim devam ediyor şeklinde haberler var, yabancı kanatta gelecek gibi duruyor.

@piranaspor
Kaan Ayhan ile her konuda anlaşma sağlayan Galatasaray, Sassuolo ile pazarlıklarını sürdürüyor.

Sassuolo’nun Kaan için belirlediği 7 milyon €’luk bonservis ücretini aşağılara çeken Galatasaray, İtalyan kulübünü 3.5 milyon €’ya ikna ederse transfer gerçekleşecek.

İyi transfer ama buna 4m verip kanat+fw almazsak söverim

Lesh gibi oyuncu, ha bu ha koray günter hic bi Fark yok

Ne kadar cok stoper alirsak iyidir onumuz kış bol bol stoper oynatiriz

Lan bu herifin ne ayrıcalığı varda euro ile maaş alıyor? Adi para göz aile

Neler söylenmiş bilmiyorum, okumaya üşendim de yerli rotasyonu için başka seçenek olmasa anlardım. Oysa ki hem stoper, hem de ÖL için bonservisi elinde Okay' ı tercih ederdim, en fazla aynı maaşa gelirdi herhalde, arada 4 milyon bonservis farkı var; yabancı orta saha oyuncuları da buna göre tercih edilirdi çoktan...Keza yarı bonservis bedeliyle TS a giden Umut Bozok alınsa, forvet rotasyonuna yerli bir oyuncunun katılması büyük avantaj olurdu...

Tuhaf işler yapılıyor. Seferovic imzayı attığı gün, daha iyisinin de geleceğine dair haberler yapıldı ve hem Okan Hoca, hem de Erden Bey bunu doğrular mahiyette açıklamalar yaptılar. Daha iyisini getirmeyi planlıyorsan, ne diye üç kez sağlık muayenesinden geçirerek, 3.2 m maliyetle 1 yıllığına kiralıyorsun adamı, al Umut Bozok' u geç...

Geri
Üst Alt