- 6 Eylül 2014
- 83.437
- 56.935
- 4.283
İyi yerlileri kaptik şimdi yabancilari iyi alın. Yerlileri iyi alıp vasat yabancılar almayin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gereksiz mi bizim yerli 4 numaramız yok yav. Seneye ilk 5 te 2 yerli olacak deniyor. Muazzam bir hamle bu. Önemli olan yabancıları iyi almakYerli kadromuz belki de ligin en iyisiydi, gereksiz bi transfer. Yabancılar iyi olsa bizim mevcut yerliler yeterli olurdu zaten.
Yoktan tabi ki iyidir, zararı olmaz faydası olur. Ama ben olsam önce yabancıları iyi seçerdim.Gereksiz mi bizim yerli 4 numaramız yok yav. Seneye ilk 5 te 2 yerli olacak deniyor. Muazzam bir hamle bu. Önemli olan yabancıları iyi almak
Yerliyi hemen kapabilirler fener istiyordu geçen sene Elif'i. Yabancıları umarım vasat secmezlerYoktan tabi ki iyidir, zararı olmaz faydası olur. Ama ben olsam önce yabancıları iyi seçerdim.
Cibara denen çapsız Butceyi baska yerlere harciyoruzTarsus'taki Heal'ı yazmışlar yabancı hakkı kullanılacak biri değil yine yanlış iş yapıyoruz. Bu takımın artık şampiyon olmaya yani garanti oyuncuya ihtiyacı var.
Prag'dan oyucu almışız inşallah Brionna Jones'tir. Ayayi'ye de yok demeyiz ama Jones başka tabi.
Haluğu antrenör yaparsak Bjk'nin hiç şansı yok bize karşı öyleyseMeltem, Jk'ye gitmiş. Makyaj yaptığı kadar şut atmamıştır potaya herhalde.
BabababbababababbabaMeltem, Jk'ye gitmiş.
Çok kötü bir oyuncuydu ya. Erkeklerde amatör seviyede oynayan oyuncular bile kadın basketbolda şu seviyede oynayan bazı oyunculardan 5 kat daha iyi oyuncudur.Meltem, Jk'ye gitmiş. Makyaj yaptığı kadar şut atmamıştır potaya herhalde.