Kadın Basketbol Takımı Transfer Haberleri

Kadın erkek bütçe 18 m euro ( 800 milyon lira) olacakmış. Erkek tekerlikli sandalye takımı, gençlerin bütçesi dahil
Galiba maaş bütçesi erkek kadın 9 ve 4
4 milyona iyi bir kadın takımı kurulamıyor mu?

Nikolina milic ne alaka. fbde oynarken denk gelmedim hiç. Onların kadroya almadıkları oyuncuyla onlara karşı mı koyacağız

Kadın erkek bütçe 18 m euro ( 800 milyon lira) olacakmış. Erkek tekerlikli sandalye takımı, gençlerin bütçesi dahil
Galiba maaş bütçesi erkek kadın 9 ve 4
4 milyona iyi bir kadın takımı kurulamıyor mu?
sadece erkek basket bütçesi 18 olmalı. para 6 ya bölününce çöp oluyor.

Hiç zannetmiyorum sponsor bulduklarını florya parası yeniyor şuan tüm branşlarda bütçeler 2 katı arttı.
Verilen yetkiye göre bunu yapamazlar. Futbol bütçesi artınca futbolda ödenen vergilerin bir bölümü amatör ve alt yapı için kulüplere geri ödendiğinden oradaki bütçede artıyor olabilir.

Verilen yetkiye göre bunu yapamazlar. Futbol bütçesi artınca futbolda ödenen vergilerin bir bölümü amatör ve alt yapı için kulüplere geri ödendiğinden oradaki bütçede artıyor olabilir.
O 5 yıldır olan mevzu mali kongrede alırlar bütçe onayını.

Doğru. Bu arada Li yueru da çok övülüyordu, o da hiç fark yaratamadı nedense.
Li biraz takımın kurbanı oldu guard yok forvet yok o da bir şey yapamadı gömüldüğü kadar kötü değil bence. Hoş benim elimde imkan olsa kıta dışı hakkını Amerikalılardan yana kullanırım ne verecekleri belli en azından.

Li biraz takımın kurbanı oldu guard yok forvet yok o da bir şey yapamadı gömüldüğü kadar kötü değil bence. Hoş benim elimde imkan olsa kıta dışı hakkını Amerikalılardan yana kullanırım ne verecekleri belli en azından.
Kelsey Mitchell gelse bari. O da ocakta gelir herhalde

Geri
Üst Alt