Oblak iyi oyuncu. Besiktasta fagbende 19 sayı 9 ribaund ortalaması yapmış sutuda var.Finlandiyalı bilmiyorum Oblak'ı alabilirler sıkıntı değil.
Kuier ile 2 si potayı karartabilir. Oblak kelsey mitchel gelse iyi bir takım olur
Oblak iyi oyuncu. Besiktasta fagbende 19 sayı 9 ribaund ortalaması yapmış sutuda var.Finlandiyalı bilmiyorum Oblak'ı alabilirler sıkıntı değil.
TL açıklamıyorlar mı bütçeyi? %35-40’ı kur farkıdır onunHiç zannetmiyorum sponsor bulduklarını florya parası yeniyor şuan tüm branşlarda bütçeler 2 katı arttı.
Bu kadar branşla ilgilenmek yormuyormu?Oblak iyi oyuncu. Besiktasta fagbende 19 sayı 9 ribaund ortalaması yapmış sutuda var.
Kuier ile 2 si potayı karartabilir. Oblak kelsey mitchel gelse iyi bir takım olur
Beni vasat transferler yoruyorBu kadar branşla ilgilenmek yormuyormu?
Kur oranında da 2 kat arttı. Mesela erkek basketbol geçen sene bütçesi 5-6 civariydi seneye 10 yapmışlar bütçeyi. Voleybolda da 2-3 arası olan bütçe 7'ye yükseldi.TL açıklamıyorlar mı bütçeyi? %35-40’ı kur farkıdır onun
oblak'ın ablasına ne diyeceğiz?Kuier'i almışız. Atletik dış şutu var hem de Avrupalı sayılıyor iyi oyuncu. Diğer ikisine olumsuzum hala Oblak'ın tek gider tarafı kardeşini kaleye koyarsak olur.
Ona da Oblak diyeceğiz.oblak'ın ablasına ne diyeceğiz?
ablak mı?
Oblak ligde oynamaz belkide 2 Amerikalı lazım kisalara. Diğer oyuncu kim Beşiktaş'taki oyuncu muKuier'i almışız. Atletik dış şutu var hem de Avrupalı sayılıyor iyi oyuncu. Diğer ikisine olumsuzum hala Oblak'ın tek gider tarafı kardeşini kaleye koyarsak olur.
Temposu çok düştü ana rolde hayatta olmaz gidip Wnba'den yıldız oyuncu alsınlar Pg'ye.Oblak ligde oynamaz belkide 2 Amerikalı lazım kisalara. Diğer oyuncu kim Beşiktaş'taki oyuncu mu
Kelsey mitchel gelsin artık onu çok istiyorumTemposu çok düştü ana rolde hayatta olmaz gidip Wnba'den yıldız oyuncu alsınlar Pg'ye.
Beğeniyorum ya iyi oyuncu menajerlik şirketi almışız diye açıklama girmiş zaten.Kelsey mitchel gelsin artık onu çok istiyorum
Fagbendeyi begenmiyon mu sen bu arada
Fagbende ve kuier çok iyi yav uzunlarda şu kisalarida star oyuncular alsak lig ve eurolig bizimdir. İnşallah mala baglamazlarBeğeniyorum ya iyi oyuncu menajerlik şirketi almışız diye açıklama girmiş zaten.