Kadın Bedeni, Dekolte ve Bir Takım Saçmalamalar

Taha Karadeniz

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Arkadaşlar ön açıklama yapayım. Herkes istediğini giyer; kimsenin karışmaya, rahatsız etmeye hakkı yoktur. Mağaramızdan yeni çıkmadık öncelikle bu konuyu netleştirelim.

Burası cinsi açıdan kahvehane ortamı gibi olduğu için daha önce bu konuyu ciddi şekilde irdelemiş kimseler varsa yorumlarını merak etmekteyim. Malum havalar buz gibi özellikle hava kararınca. Yahu ciddi ciddi ********************* donduran bu soğuklarda dahi bir hanımefendiyi mini etekle gezdirebilen motivasyonu merak etmediniz mi hiç? Birinci soru bu.

İkincisi daha karanlık. Mini etekli veya dekolteli bir kadının, ona bakan kişiye verdiği tepki normal midir? Burada ağzının suyu akarcasına hayvani bir bakış değil tabiki kastedilen. Hani zengin deyimiyle çapkın bakışlar...

Konudan tamamen bağımsız olarak dün bir şarkı duydum sosyal medya. Melike Şahin söylüyormuş, adını bilmiyorum da ''gördüm canın beni çekti'' falan diye. ''Benle kuytuya gel'' falan filan. Oha la, bunlar normal mi artık.

İrdelenmeye, masaya ve yatağa yatırılmaya müsait bir konu.

kadınların amacı güzel görünmek her zaman yıllardır bu durum böyle

erkekler ise fiziksel güç olarak güçlü görünmek ister bu durumda yıllardır böyle

Kadin = Güzel

Erkek = Para

kabul ettiremezsiniz, kendilerini iyi hissetmek için öyle giyiniyorlardır yerseniz.

Gidin bakın sosyal medyaya, bir sürü kadın kendilerini iyi hissetmek için bedenlerini öne çıkarıp ünlü olmanın peşinde mesela.

isteyen istedigini giyer
bakmak zorunda degilsin bro

Kafa yormaya degmez bu tur seyler.

kabul ettiremezsiniz, kendilerini iyi hissetmek için öyle giyiniyorlardır yerseniz.

Gidin bakın sosyal medyaya, bir sürü kadın kendilerini iyi hissetmek için bedenlerini öne çıkarıp ünlü olmanın peşinde mesela.
bıktık sizin kadın düşmanlığınızdan eril dilinizden
ataerkilliğinizden

Amaç erkeklerin dikkatini çekmek degil amaç yakışıklı, zengin erkeklerin dikkatini çekmek 😅

Amaç erkeklerin dikkatini çekmek degil amaç yakışıklı, zengin erkeklerin dikkatini çekmek 😅

Şu da ilginç ve konuşulabilir bir bakış açısı. Kadının kimi çekici bulabileceğini bilemeyeceğimiz için o zaman bu durumda atağa geçince ofsayta düşme ihtimalimiz var. İşte o heyecan da güzel oluyor he. Tabi bizden geçti o işler, o ayrı mevzu.

peki neden bakıyorsunuz? sonuçta hepimiz sağlıklı, kaliteli cinsel hayata sahip insanlarız. bence bakmamalıyız.

Çok basit bir cevabı var erkeklerin ilgisini çekmek.

Reddediliyor bu çoğunlukla. Kendim için giyiniyorum cevap genelde. Kadınların kadınlar için seksi giyindiğini ifade eden de çok. Bu konuyla ilgili bilimsel araştırma var mı acaba?

Geri
Üst Alt