- 23 Aralık 2008
- 65.558
- 63.480
- 5.103
ayy ne duyarlı bir erkekkbu konuya kadinlar cevap verse daha mantıklı değilimdir sayin gsc
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ayy ne duyarlı bir erkekkbu konuya kadinlar cevap verse daha mantıklı değilimdir sayin gsc
Anladığım kadarıyla kadınların bu konuda dürüst cevap vermediği düşünülüyor.bu konuya kadinlar cevap verse daha mantıklı değilimdir sayin gsc
hepimizin içinde bir kadınlık vardırbu konuya kadinlar cevap verse daha mantıklı değilimdir sayin gsc
hepimizin içinde bir kadınlık vardır
Bu karı muhafazakar duruyor. Yokmu şunun dekolteli minili modeli
uzun saç kadınlık belirtisi değildir
eyvah derim buna40 dan sonra anlarsınız herşeyi! Sadece şunu söyleyim hiç bir kadın bir erkek için giyinmez iyi forumlar.
Hemen cevap veriyorum. Üniversitede okurken bi kız vardı adı Elif kulakları çınlasın. 150 boyunda ama su gibi bi Hatundu. Aralık ayında dışarıda kar yağarken belinden az aşşağıda etek giyerdi. Normal kısada değil micro mini tarzında. Aramızda iyiydi. Birgün sordum. Bu soğukta biz lahana gibi kat kat giyiniyoruz üşüyoruz. Sen nasıl böyle 4te 3ün çıplak geziyorsun ve herkes seni düşüncelerinde götürüyor bakışlarında soyuyor diye. Şöyle bir cevap verdi. Soğuk önemli değil onlar bana baktıkça ben zevk alıyorum. Hoşuma gidiyor. Bu yüzden böyle olmaktan mutluyum diye. İşin ilginç tarafı kargocu bir arkadaşım soğukta külotlu çorap giyince kıyafetinin altına üşümüyormuş. Ne kadar doğru bilmiyoruz tabiArkadaşlar ön açıklama yapayım. Herkes istediğini giyer; kimsenin karışmaya, rahatsız etmeye hakkı yoktur. Mağaramızdan yeni çıkmadık öncelikle bu konuyu netleştirelim.
Burası cinsi açıdan kahvehane ortamı gibi olduğu için daha önce bu konuyu ciddi şekilde irdelemiş kimseler varsa yorumlarını merak etmekteyim. Malum havalar buz gibi özellikle hava kararınca. Yahu ciddi ciddi ********************* donduran bu soğuklarda dahi bir hanımefendiyi mini etekle gezdirebilen motivasyonu merak etmediniz mi hiç? Birinci soru bu.
İkincisi daha karanlık. Mini etekli veya dekolteli bir kadının, ona bakan kişiye verdiği tepki normal midir? Burada ağzının suyu akarcasına hayvani bir bakış değil tabiki kastedilen. Hani zengin deyimiyle çapkın bakışlar...
Konudan tamamen bağımsız olarak dün bir şarkı duydum sosyal medya. Melike Şahin söylüyormuş, adını bilmiyorum da ''gördüm canın beni çekti'' falan diye. ''Benle kuytuya gel'' falan filan. Oha la, bunlar normal mi artık.
1.50 boyunda kızlarla neden takılıyorsun yoksa sende kısa mısın? cüce olduğunu gizliyorsan eğer ve sonradan bunu öğrenirsem harbi kalbini kırarım.Hemen cevap veriyorum. Üniversitede okurken bi kız vardı adı Elif kulakları çınlasın. 150 boyunda ama su gibi bi Hatundu. Aralık ayında dışarıda kar yağarken belinden az aşşağıda etek giyerdi. Normal kısada değil micro mini tarzında. Aramızda iyiydi. Birgün sordum. Bu soğukta biz lahana gibi kat kat giyiniyoruz üşüyoruz. Sen nasıl böyle 4te 3ün çıplak geziyorsun ve herkes seni düşüncelerinde götürüyor bakışlarında soyuyor diye. Şöyle bir cevap verdi. Soğuk önemli değil onlar bana baktıkça ben zevk alıyorum. Hoşuma gidiyor. Bu yüzden böyle olmaktan mutluyum diye. İşin ilginç tarafı kargocu bir arkadaşım soğukta külotlu çorap giyince kıyafetinin altına üşümüyormuş. Ne kadar doğru bilmiyoruz tabi
Boyum 173. Kızın boyu ufak ve güzel. Benlik durum yok yani1.50 boyunda kızlarla neden takılıyorsun yoksa sende kısa mısın? cüce olduğunu gizliyorsan eğer ve sonradan bunu öğrenirsem harbi kalbini kırarım.
kızlar hakkında fazla bilgilisin takdir ettim. forumda senin kadar kız arkadaşı olan üye yok.Boyum 173. Kızın boyu ufak ve güzel. Benlik durum yok yani
Böyle biriyim gibimi hayal ediyorsun1.50 boyunda kızlarla neden takılıyorsun yoksa sende kısa mısın? cüce olduğunu gizliyorsan eğer ve sonradan bunu öğrenirsem harbi kalbini kırarım.
Berkarlıkta hızlıydık ama şimdi 8.5 yaşında bi kızım var. Hayatımdaki güzel şeylerden 1 2 tanesi odakızlar hakkında fazla bilgilisin takdir ettim. forumda senin kadar kız arkadaşı olan üye yok.
böyle hayal ediyorum seniBöyle biriyim gibimi hayal ediyorsun
![]()
Hayal dünyanın bu kadar kısa ve sığ olduğunu bilmiyordumböyle hayal ediyorum seni
![]()
Cucelere karşı ilgisi var. Yoksa hayat felsefesi geniş ve sinirsizdirHayal dünyanın bu kadar kısa ve sığ olduğunu bilmiyordum![]()