Kadın Bedeni, Dekolte ve Bir Takım Saçmalamalar

Sorun "herkes istediğini giyer kimse karışamaz" da aslında

Sadece kadınlar değil erkekler de dahil herkes istediğini giyemez genel topluluk kuralları diye bir şey var kişilerin kendisinin bunlara uyması gerekir

Uyulmuyosa uyarılabilirler,tabi bu "bu ne lan"' ya da "bi daha giyme" şeklinde değil düzgün bir şekilde toplum kurallarını anlatarak,zorlamadan,kararı kişiye bırakacak şekilde olmalıdır

Ha yine uyulmuyosa bir şey yapılamaz, kimse etek,tayt giyindi diye sözlü,fiziki ve düşüncesel tacizi haketmez o yüzden de biraz adam olmakta fayda var
Topluluk demeyelim ,bölge diyelim derim
Benim köyümde mini giyinceki bakışla ,isviçrenin dağ köyünde başörtüsü ile yaşarsan ki bakış aynı bakış açıkcası.

Bu yüzden bunun bir limiti bir doğrusu yok
Afrika kabilesinde de göğüsü kapalı hatun ,kimisinde dal da.ak gezmeyen erkek yok.
Gelişmişlik açısı falan da değil zannımca giyim kuşam bu fazda bakılırsa

Dürüstlükten kasıt duymak istediğimiz mi?
Yoksa hepsinin bir birey olduğu için değişik bakış açısı yani düşüncesi olması olabilirmi ?
Buna kadınların gözünden yada aklından diye cevap verebilmemiz oldukça zor ,ama bir erkek olarak benim bakış açım yeri ve zamanına göre giyinmeleri olur.
Gülümseyerek hoş olduğunu belirten kısa bir bakışla ,mülteci bir ortadoğulunun bakışını aynı kefeye koymamalarıda gayet normal.( şahsi düşüncem-belkide boktan bir düşüncedir açıkcası)

Hocam kimsenin nasıl giyinmesi gerektiğini konuşmak haddimize değil tabiki. Burada konuşulmasını istediğim daha doğrusu sorduğum diyeyim müşteri bekleyen bir seks işçisinin verdiği dekolte değil. Kadınların olağan dışı şartlarda (soğuk, güvensiz ortam vs) dahi seksi giyinmeyi bırakmamasını sağlayan güçlü motivasyon nedir? Tabiki birey birey değişiklik gösterebilecek cevaplar vardır bu soruya ama genele vurduğumuzda bu güçlü beğenilme kaygısının temel etkeni kendi zevkleri mi, hoşlandığı karşı cins mi, diğer kadınlar mı yoksa sadece arzulanmak mı?

Şu hoş olduğunu belirten kısa bakış veya güzel bir iki söz ''beni taciz eden sapık erkek ifşa''ya da dönüşebilir, ne zaman kahve içmeyi teklif edecek acabaya da bu arada...İspanya'da belki farklıdır ama Türkiye'de büyük oranda böyledir bence.

Hocam kimsenin nasıl giyinmesi gerektiğini konuşmak haddimize değil tabiki. Burada konuşulmasını istediğim daha doğrusu sorduğum diyeyim müşteri bekleyen bir seks işçisinin verdiği dekolte değil. Kadınların olağan dışı şartlarda (soğuk, güvensiz ortam vs) dahi seksi giyinmeyi bırakmamasını sağlayan güçlü motivasyon nedir? Tabiki birey birey değişiklik gösterebilecek cevaplar vardır bu soruya ama genele vurduğumuzda bu güçlü beğenilme kaygısının temel etkeni kendi zevkleri mi, hoşlandığı karşı cins mi, diğer kadınlar mı yoksa sadece arzulanmak mı?

Şu hoş olduğunu belirten kısa bakış veya güzel bir iki söz ''beni taciz eden sapık erkek ifşa''ya da dönüşebilir, ne zaman kahve içmeyi teklif edecek acabaya da bu arada...İspanya'da belki farklıdır ama Türkiye'de büyük oranda böyledir bence.
Bu zaten felsefi anlamda cevabı olan bir konu.
Kişinin giyimi (ekonomik şarta bağlı) kendi fikridir,(genel olarak zorlanmaya bağlı giyimler değilse) fikirlerde denildiği gibi saygı konusu değil değerlendirme konusudur ,yani değerlendirilebilir ama insan olduğu için saygı duyulmalıdır

Kimin ne giydiği
Kimin neyi ne zaman giydiği
Kimin neyi ne amaçla giydiği
Kimin ne yapıp ne yapmadığı
ezel-umrumda-degil.png

Bunu değiştirmenin bir yolu yok. Öyle doğmuşuz. Kadınlar kırıtır, erkekler bakar.

Arz talep meselesi

Bunu değiştirmenin bir yolu yok. Öyle doğmuşuz. Kadınlar kırıtır, erkekler bakar.
Bu ne kadar çirkin bi yorum ya

Daha çirkini forumda kadın yok diye şov yapılamayacağı için hiçbir erkek tepki de göstermemiş

Burda olmasalar da kadınlara terbiyesizlik yaptırmayız lafını geri al,özür dile ve kendine gel

Bu ne kadar çirkin bi yorum ya

Daha çirkini forumda kadın yok diye şov yapılamayacağı için hiçbir erkek tepki de göstermemiş

Burda olmasalar da kadınlara terbiyesizlik yaptırmayız lafını geri al,özür dile ve kendine gel
Sen gene mi çıktın pusudan? Ne terbiyesizliği kardeşim. Kadınlar kırıtmayı sever. Kimi az, kimi çok. Köylerde şalvarla, şehirlerde jean ile. Bunun önüne geçilemez sana göre ayıp olabilir ama dünya böyle. :)

Sen gene mi çıktın pusudan? Ne terbiyesizliği kardeşim. Kadınlar kırıtmayı sever. Kimi az, kimi çok. Köylerde şalvarla, şehirlerde jean ile. Bunun önüne geçilemez sana göre ayıp olabilir ama dünya böyle. :)
Kadınlar kırıtmayı sever ile kırıtmayı seven kadınlar var arasındaki farkı anlayabildiğin zaman (belki şu an okuduğunda) yorumunun çok terbiyesizce olduğunu farkedeceksin

Pekiştirmen için örnek veriyorum

Yanlış-erkekler şerefsizdir
Doğru-şerefsiz erkekler vardır

Kadınlar kırıtmayı sever ile kırıtmayı seven kadınlar var arasındaki farkı anlayabildiğin zaman (belki şu an okuduğunda) yorumunun çok terbiyesizce olduğunu farkedeceksin

Pekiştirmen için örnek veriyorum

Yanlış-erkekler şerefsizdir
Doğru-şerefsiz erkekler vardır

naber la nalbant

Çok normal

Cinsel arzu hepimizin hayatının parçası

Böyle değilmiş gibi yapmanın ne manası var

Bu tavırları özgürleştirici buluyorum

Eğri oturalım doğru konuşalım. Kim arzulanmayı arzulamaz ki?

Kafasında böyle düşünceler olan insanlar kısaca şunu anlasa sorun kalmaz

Sokakta gördüğün mini etekli insanların yüzde99.99u bunu sizin için giymiyor taha bey

Bu sebeple siz çapkın bakış atarsanız rahatsız olabilirler

Bırakın kimin için giydiyse o kadın o insanı bulur zaten merak etmeyin

Sizi umursamayan kadınlara bakmayı bırakarak aklınızdaki sorulardan kurtulup daha kaliteli bir hayata sahip olabilirsiniz

Ayrıca her gördüğünüz kadına gözünüz kayıyorsa hayatınızda size yetecek bir ya da birkaç kadın eksiği olabilir bu psikolojik bir takım sorunlar yaratabilir, durum bu ise umarım şifanızı kısa sürede bulursunuz.

Mesele güzel yada iyi giyinmek değil ki çalıştığım ofiste bir temizlikçi abla var. Amasyalı 46 yaşında dul iki çocuğuyla birlikte yaşıyor. Bodur ve balik etli birşey ama elleri dolma gibi ustunde dizine kadar mavi standart temizlikçi önlüğü giyiyor gerci her allahin gunu oyle ama temizlige basladimi işi gücü bırakıp izliyorum.

Boyu maksimum 1.55 falandir 70 kilodan aşağı değil. Doruk bey masanızi sıleyim mi der olur olur zaten işim yok derim ama kalkmam sadece sandalyemi geri cekerim o da aradan uzanip masayı silmeye çalışır. Eskiden balina avlarlarmış gaz yağı yapmak için ben bu kariyi avlarim ama maalesef beyaz yakayım. Günaydın sevim abla diyince bile bana iğrenerek bakiyorlar ama kur yapmaya devam ediyorum.

Geri
Üst Alt