#KadınaVeÇocuğaDokunma ❗️

Ata B. Oğuz

Flavius Claudius Julianus
Yönetici
Süper Moderatör
Artık duyduğumuz ses bir annenin feryadı, bir çocuğun yardım çığlığı, bir genç kızın haykırışı olmasın. Dayanışma için yükselen sesimiz olsun!

GZKDdaTXkAAVmja

Toplumsal sorunlar cezayla değil sağlıklı bireyler yetiştirmekle çözülür. Cezayla caydırma sapkın bireylerde işe yaramayabilir.

Bu da temelde eğitimle ve insana değer vermekle mümkündür.

Hatayı başka yerde aramaya gerek yok.

Toplumsal sorunlar cezayla değil sağlıklı bireyler yetiştirmekle çözülür. Cezayla caydırma sapkın bireylerde işe yaramayabilir.

Katılıyorum ama bu toplumda ruh hastası insanlar çocuk yetiştiriyor ve akıllı insanlara göre çok daha hızla ürüyorlar ekonomik olarak geleceklerini bile düşünmeyip 5-6-7-8-9 çocuğa sahip oluyorlar ve gerekli ilgiyi ve özeni göstermiyorlar.

Bunların sonu gelmedikçe giderek büyüyen bir çığ altında iyi yetiştirilen bireyler hep ezilecek.

Birçoğunun umrunda değil

MEB çalışanı olarak rahatlıkla diyebilirim ki, potansiyel cem garipogullari azimsanmayacak kadar fazla ve biz engelleyemeyecek kadar aciziz. Madde kullanımı köy okullarına kadar inmiş vaziyette. Allah hepimizi korusun. Azıcık ses etsek sıkıntı yaşıyoruz. Bir müdür yardımcısı arkadaş telefonunu okulda elinden aldığı için o öğrenci odasında bıçakla kovalandi, ölümden kurtuldu. Benim öğrenciler silah çeşitlerini ezbere biliyor, kullaniyorda.

şöyle en yakın bir caddede 10 dakika tur atın sapığı,cahili,anlayışsızı,hödüğü,barzosu hepsi kendini belli ediyor.

türk milletinde büyük bir ahlak problemi var. ne kadar suçlu varsa elini kolunu sallayıp geziyor paşalar gibi.

ve bütün bunların tek bir sebebi var.
Ahlak sorunu hep vardi. Simdi her sey normallestirildigi icin artik daha serbest takiliyorlar. Tek cozum idam.

Bu söylediğin mesela (bazi) almancilarin almanyada ki kurallara it gibi uyup turkiyedeki kuralları iplemedigi konusunda ki teze uymuyor ama (en basitinden trafik kurallari) Sonuçta bunlar eğitimsiz ancak almanya en azindan kendi sınırları içinde bunları ve gene en azindan bazı konularda mum etmeyi başarmış.

Demek ki eğitim tek başına yetmiyor, koordine olmalı biseyler. Ama bu eğitim ve ile ilgili değil.

Ceza ve Caydırıcılık bana göre daha dürtüsel ve sayesinde öğrenmesi kolay olanı. Gerekli tekrara ulaştığında ise eğitim gibi davranışsal kalıba da girer, ki daha da hızlı olur kanaatindeyim.

Işte caydırıcılık da ise hükmün yani hakim olanın ısrarı olması lazım, adama göre yorum girdiği anda sarı öküzü vermiş oluyorsun ve ardı çorap sokugune dönüyor. Istisna denen şey bu caydiriciligin hep zayıf halkası.

Mükemmeliyetin yakalanması zor bi konu maalesef, bu da bi gerçek. Herkesin fikrinin belli kısımlarında haklı olabileceği bi konu.

şöyle en yakın bir caddede 10 dakika tur atın sapığı,cahili,anlayışsızı,hödüğü,barzosu hepsi kendini belli ediyor.

türk milletinde büyük bir ahlak problemi var. ne kadar suçlu varsa elini kolunu sallayıp geziyor paşalar gibi.

ve bütün bunların tek bir sebebi var.
Recep Tayyip Erdoğan

Bence toplumda bu sekilde davrananlar, sapiklar, dolandircilar vb seyleri yapan tum kisiler istisnasiz tum bireyler uyutulmali
Dunya nufusu cok fazla

Bu nufusun tirpanlanmasi lazim..

Hapse atsan bile duzelmeyecek insanlar var. Cunku ,

Ana var it dogurur

Ana var yigit dogurur

Bazi analar it doguruyor

Dogurduklari itler de insanlarin basina bela oluyor.
Ya boyle insanlara zarar veriyorlar
Ya da birisi hakli olarak bunlara zarar veriyor

Cozum basit

901 denilen oluşuma acayip kuruldum 1 saattir duvarlari yumruklamak üzereyim

Sadece son 1 ayda yaşananlar

Koskoca köy birlik olup çocuğu öldürür ve hepsi suçu örtbas etmeye çalışır
Komşusuna bıraktığı bebeğe 15-16 yaşındaki 2 tane çocuk uzun süre boyunca cinsel istismarda bulunur
Surun tepesine çıkıp kafa keser
Serbest olmaması gereken suç makinası polisin silahını alıp kafasından vurur
Yolda yürüyen kızı zorla taciz edenler saatler sonra serbest bırakılır toplum tepki gösterince tekrar içeri alınır.

Daha sayamadıklarım bile var...

Geri
Üst Alt