- 12 Haziran 2015
- 37.110
- 33.095
- 2.693
Artık duyduğumuz ses bir annenin feryadı, bir çocuğun yardım çığlığı, bir genç kızın haykırışı olmasın. Dayanışma için yükselen sesimiz olsun!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 yıl önce Özgecan Aslan için hashtag açılıyordu bu ülkedeheshtegle çözülüo mu
Katılıyorum ama bu toplumda ruh hastası insanlar çocuk yetiştiriyor ve akıllı insanlara göre çok daha hızla ürüyorlar ekonomik olarak geleceklerini bile düşünmeyip 5-6-7-8-9 çocuğa sahip oluyorlar ve gerekli ilgiyi ve özeni göstermiyorlar.Toplumsal sorunlar cezayla değil sağlıklı bireyler yetiştirmekle çözülür. Cezayla caydırma sapkın bireylerde işe yaramayabilir.
Bu da temelde eğitimle ve insana değer vermekle mümkündür.
Hatayı başka yerde aramaya gerek yok.
MEB çalışanı olarak rahatlıkla diyebilirim ki, potansiyel cem garipogullari azimsanmayacak kadar fazla ve biz engelleyemeyecek kadar aciziz. Madde kullanımı köy okullarına kadar inmiş vaziyette. Allah hepimizi korusun. Azıcık ses etsek sıkıntı yaşıyoruz. Bir müdür yardımcısı arkadaş telefonunu okulda elinden aldığı için o öğrenci odasında bıçakla kovalandi, ölümden kurtuldu. Benim öğrenciler silah çeşitlerini ezbere biliyor, kullaniyorda.Toplumsal sorunlar cezayla değil sağlıklı bireyler yetiştirmekle çözülür. Cezayla caydırma sapkın bireylerde işe yaramayabilir.
Ahlak sorunu hep vardi. Simdi her sey normallestirildigi icin artik daha serbest takiliyorlar. Tek cozum idam.şöyle en yakın bir caddede 10 dakika tur atın sapığı,cahili,anlayışsızı,hödüğü,barzosu hepsi kendini belli ediyor.
türk milletinde büyük bir ahlak problemi var. ne kadar suçlu varsa elini kolunu sallayıp geziyor paşalar gibi.
ve bütün bunların tek bir sebebi var.
Thoughts and Prayers ... "send"heshtegle çözülüo mu
Bu söylediğin mesela (bazi) almancilarin almanyada ki kurallara it gibi uyup turkiyedeki kuralları iplemedigi konusunda ki teze uymuyor ama (en basitinden trafik kurallari) Sonuçta bunlar eğitimsiz ancak almanya en azindan kendi sınırları içinde bunları ve gene en azindan bazı konularda mum etmeyi başarmış.Toplumsal sorunlar cezayla değil sağlıklı bireyler yetiştirmekle çözülür. Cezayla caydırma sapkın bireylerde işe yaramayabilir.
Recep Tayyip Erdoğanşöyle en yakın bir caddede 10 dakika tur atın sapığı,cahili,anlayışsızı,hödüğü,barzosu hepsi kendini belli ediyor.
türk milletinde büyük bir ahlak problemi var. ne kadar suçlu varsa elini kolunu sallayıp geziyor paşalar gibi.
ve bütün bunların tek bir sebebi var.
Ne ki bu renkdaş901 denilen oluşuma acayip kuruldum 1 saattir duvarlari yumruklamak üzereyim
Ne ki bu renkdaş