Kadınlar Asya Kupası'nda İranlı Kalecinin Erkek Olma İhtimaline Soruşturma

.
Remini20211115000359063.webp

16. saniyeden sonra izleyin. senden benden iyi püskürttü balgami, kadin olma ihtimali yok ;D tükürügü gectim yürüyüs tarzindan bile anlasiliyor erkek oldugu.

Iran kalecisinden açiklama: „Erkek oldugumu nerden çikardiniz“

75B2DDCE-EA08-4DA4-BBCD-BBB21C9F638F.webp

16. saniyeden sonra izleyin. senden benden iyi püskürttü balgami, kadin olma ihtimali yok ;D tükürügü gectim yürüyüs tarzindan bile anlasiliyor erkek oldugu.

hadi diyelim ki erkek. bunu kendi takim arkadaşları bilmez mi?
ilk golu atan iranli kadın koşarak kalecisinin kucagina atliyor. erkek olsaydı bundan fayda sağlardı ben sahsen kalcalarini tutarak yalandan seviniyormus gibi etrafindan döndururdum.

hadi diyelim arkadaslari da biliyor hatta federasyonda biliyor. bir kadinin boyle kucaga atlamasina izin verir mi iran hukumeti

Şahsi kanaatim kendisine ayıp edildiği yönünde. Zira kalede duruşu zıplaması vb hamlelerinin hepsi kadınsı.

o değil de bunun kontrolü de zor olur.

Maçtan önce indirin donları cinsiyet kontrolü var gibi bir şey olması lazım

hadi diyelim ki erkek. bunu kendi takim arkadaşları bilmez mi?
ilk golu atan iranli kadın koşarak kalecisinin kucagina atliyor. erkek olsaydı bundan fayda sağlardı ben sahsen kalcalarini tutarak yalandan seviniyormus gibi etrafindan döndururdum.

hadi diyelim arkadaslari da biliyor hatta federasyonda biliyor. bir kadinin boyle kucaga atlamasina izin verir mi iran hukumeti
ölene kadar bu forumdayım :asd:

Kardeşim, Selen Olsen erkek çıktı bu dünyada, İran’ın kalecisi erkek çıkmış çok mu?

cinsiyetcilik yapmayın

Muslera bunun yanında Victoria Secret mankeni gibi duruyor

Ön dişini aldırmış olabilir bu. Şüpheli bir durum.

Geri
Üst Alt