Mert Aslan
Ulubatlı Souness
- 31 Mart 2012
- 31.168
- 6.379
- 1.633
bence final bile yapariz abd dişinda ben bizi favori görüyorum normalde. ben bu ceyhuna güvenmiyorum.
1. maçimiz fransayla bildigim. onlarda yaccubu ve en önemlisi nndong oynamiyyormuş. bu bizim için iyi bir durum. onlari yendigimizde önümüz açilir. finalde abd gelsin bize.
Evet hızlı oynuyorlar ama içeriyi pek kullanamıyorlar . Bunda Lauren'in de faktörü büyük . Cambage çok istikrarsız birisi . Bir maçta 20+ oynarken , bazı maçlarda sayı atamadığı bile oluyor . Dengesiz de biraz . Çok çabuk faul problemine girebilen bir oyuncu . Jerry'e gelirsek , Jerry gerçekten iyi bir oyuncu çok hızlı . Açıkcası çok da enerjik bir takım ama bu bazı takımlara karşı pahalıya patlayabilir . Mesela iyi organize olan takımlara karşı (İspanya-USA) gibi takımlardan fark yerler eğer böyle oynarlarsa . O yüzden bence bu kadroyla en iyi varyasyon set hücumudur (Lauren ve Penny'nin de katılacağını varsayarsak)
Penny ve Lauren şu an sakat değiller . Penny şu an hala WNBA'da ve konferans finallerinde oynuyor . Sakatlığını %100 olmasa da %90 civarı atlatmış . Ve turnuvaya formda gelecek . Lauren'in de çalışmalar yaptığını duydum twitter'da . O da gelecekmiş .
Ceyhun'un oyuncu seçimleri tartışılır ama mt hocalığı tartışılmaz . Son senelerde bayan basketbol takımımız Avrupa'da madalya alıyorsa bunda en büyük paylardan biri de Ceyhun Yıldızoğlu'ndadır . Ama gel gelelim kulüp takımlarında bir hiçtir . Taurasi+Fowles+Charles+Prince'li kadroyla hiçbir şey yapamamıştır .
Ekrem Memnun konusunda ben de katılıyorum . Keşke o olsaydı mt için . Ama sevindiğim nokta ise , Dünya Şampiyonası'nda maçları yerinden takip edecek ve Avrupa'lı bir guard arayışında olacakmış diye duydum .