Mahmut Aslan
Aslan Üye
Kornerde topu koyduğu yeri ve oradan kullanabilmek için hakeme fizik dersi vermesini gördün mü üstat adam eline gönye almış ölçmüş biçmiş vurduğu gibi kaleye gidiyor top
Kornerde topu koyduğu yeri ve oradan kullanabilmek için hakeme fizik dersi vermesini gördün mü üstat adam eline gönye almış ölçmüş biçmiş vurduğu gibi kaleye gidiyor top
Dün kornerden ifb ye soksaydı bizim sevinç
Neyse beklediğim gibi cevap yok, tek tek tüm mesajlara bakamam ama o gün attığım mesaj:
Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv , bir şeyi dönüp değiştirmiş olsam bunu değiştiririm ya da o mesajın değiştirilmiş hali budur, onu da o an yapmışımdır, ben 1 gün sonra dahi dönüp mesaj editlemem, editlemek istesem o yaz attığım tüm postları silerim çok zor iş değil.
Ben o yaz defalarca şampiyon olamayacağız yazdım, farklı bilimum konuda da duruyordur zaten ne zaman biri bel altı vurmaya çalışsa o yaz yazdıklarımı gösteriyor, şaşırmadım.
Yani hiçbirşeyi dönüp de silmedim, forumda da bir ton tutmayan postum vardır, tutanlar da her zaman daha fazladır mesela ilk sene bizim şampiyon olacağımızı defalarca söyledim kimse güvenmiyorken.
2024 yazını da defalarca yazmama rağmen son kez tekrar yazacağım, 1 haziran civarında bu sezon şampiyon olamayız dedim bu teknik değil yönetimsel, ET'yi bile tutamamış olmanın getirdiği bir yorumdu, devamında Hatip yaz boyu sıçtı. Şubat döneminde de Yunus da dönemiyorken, kesin 6-8 puan kaybedeceğiz, Fenerin ne kadar kaybedeceğine bakar şampiyonluk dedim, biz 6 kaybettik Fener bizden fazla kaybetti, yine de o teknik bir yorumdu çünkü takım hiç sahada reaksiyon veremiyordu.
Son gün Osimhen piyangosu tutup üstüne Yunus öne çıkınca teknik olarak fikrim değişti zira ilk yorumum teknik değildi, ha mesele de değil teknik olarak da yanılabilirim.
Neyse bunlar mesele değil, @Mert S. Yüksel sen bana iftira atamazsın, geriye döndün yazdıklarını editledin vs diye
Devre arasına gerek kalmadan ligi bırakacağız gibi.Evet hocam bravo
böyle öngörüsüz hocaya iyi oluyorDevre arasına gerek kalmadan ligi bırakacağız gibi.