GSCimbom

Üye Görüşü Kadro Derinliğinin Önemi ve Devre Arası Transfer Hamleleri

Batıkan Kanarya

Üye GörüşüKadro Derinliğinin Önemi ve Devre Arası Transfer Hamleleri Sayfa 5

Batıkan Kanarya ·

Cevap
225
Okunma
6,8K
Sayfa
5/12

Devre Arasında Hangi Mevkilerde Derinlik Sağlanmalı?

• Kullanılan toplam oy
    73
Geçtiğimiz aylarda birkaç kez yazdım. 2021'de Barış ve Boey aldın, total bonservis 3m civarı. Fizik kapasiteleri sayesinde hiçbir zaman Yusuf ve Jelert'in durumuna düşmediler. Okan Buruk'a genç oyuncu alacaksan fizikli olması şart. Mevcut kadroda Arda harici o profil bir oyuncu yok. Arda da gelecek sezonlarda formayı söke söke alacak bence.

hoca istese aldırırdı
bence kadroda hiyerarşiyi bozmamaya çalışıyor
hatta ilkay'a da çok sıcak bakmıyor haberleri vardı. belki de yalandı bilemeyeceğim. ama dakika verecek fazla adam olursa takımı mutsuz ederim diye çekindiğini düşünüyorum.

Stoper, #6 #10 alınmalı

Icardiden çıkılıp iyi bir #9 alınmalı

Bay’dan çıkılıp #7 alınmalı

İskeleti yenilememiz lazım

Neyse beklediğim gibi cevap yok, tek tek tüm mesajlara bakamam ama o gün attığım mesaj:

Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv , bir şeyi dönüp değiştirmiş olsam bunu değiştiririm ya da o mesajın değiştirilmiş hali budur, onu da o an yapmışımdır, ben 1 gün sonra dahi dönüp mesaj editlemem, editlemek istesem o yaz attığım tüm postları silerim çok zor iş değil.

Ben o yaz defalarca şampiyon olamayacağız yazdım, farklı bilimum konuda da duruyordur zaten ne zaman biri bel altı vurmaya çalışsa o yaz yazdıklarımı gösteriyor, şaşırmadım.

Yani hiçbirşeyi dönüp de silmedim, forumda da bir ton tutmayan postum vardır, tutanlar da her zaman daha fazladır mesela ilk sene bizim şampiyon olacağımızı defalarca söyledim kimse güvenmiyorken.

2024 yazını da defalarca yazmama rağmen son kez tekrar yazacağım, 1 haziran civarında bu sezon şampiyon olamayız dedim bu teknik değil yönetimsel, ET'yi bile tutamamış olmanın getirdiği bir yorumdu, devamında Hatip yaz boyu sıçtı. Şubat döneminde de Yunus da dönemiyorken, kesin 6-8 puan kaybedeceğiz, Fenerin ne kadar kaybedeceğine bakar şampiyonluk dedim, biz 6 kaybettik Fener bizden fazla kaybetti, yine de o teknik bir yorumdu çünkü takım hiç sahada reaksiyon veremiyordu.

Son gün Osimhen piyangosu tutup üstüne Yunus öne çıkınca teknik olarak fikrim değişti zira ilk yorumum teknik değildi, ha mesele de değil teknik olarak da yanılabilirim.

Neyse bunlar mesele değil, @Mert S. Yüksel sen bana iftira atamazsın, geriye döndün yazdıklarını editledin vs diye

Saçma yorumlar yapılmış yazdıkların üzerine.

İnsan olarak mantığımızla yorum yapıyoruz en azından özen gösteriyoruz. Ama günün sonunda futbol “hikayelerin” oyunu. Kim PSG Şl’yi kazanır diyordu geçen sene?

Zaten her daim mantığın ve ön görülenin gerçekleştiği şey olsa futbolu niye izleyelim.

Misal İcardi şu an çok kötü halde ve diyoruz ki bu adam hiçbir Avrupa maçında oynayamaz. Ama kalkıp 2 ay sonra çılgın atmaya başlarsa da bu bizi kötü ya da futboldan anlamıyor olarak göstermez, çünkü bu öngörülebilir bir şey değil ki, bugünden bakınca ne gözüküyorsa onu söylüyoruz

Defans
Giovanni leoni transfer oldu liverpool
Alexander bush
Kevin lomonaco transfer oldu independiente
Nils zannetsrom transfer oldu shefield united
John melberg
Ayberk karapo
Lucas hogsberg
Mbow
Maxwell woledzi
Nathan ngoy
Henrik falchener
Tobias guddal
steven baseya
Samson baidoo
Jamie lawrence
Jeremy jacquet
Tarik muharremovic

Sag bek
Maxwell woledzi
Sildillia transfer oldu psv
Nathan ngoy
Hampus skoglund
Theo bergvall

Orta saha
Silas andersen
Pierre ekwah transfer oldu saint etienne
Eric martel
Besfort Zeneli
Caleb yirenkyi
Thomas jorgensen
Maxi oyedele
Taylor morton
Tanner tessmann
Rabby nzingoula
Benjamin tahirovic
James sands
Junior mwanga
Kislyak
Alex toth
William clem
Leon avdullahu
Markus karlsson
Cesare casadei

Kanat oyuncusu
Serginho transfer oldu al wasl
Simen bolkan nordli transfer oldu rosenborg
Clement bischoff ( transfer oldu salzburg )
Sebastian nanasi
Diego moreira
Isak steiner jensen transfer oldu alkmaar
Emirhan demircan ( transfer oldu utrech)
Rocco vata
Adam daghim transfer oldu wolfsburg
Tomasz pienko
Kerim alajbegovic
Rayan
Ismail bekbolat

Yardımcı forvet oyun kurucu
Felix lemarechal
Tobias gulliksen
Jack rudoni
Enzo bardeli

Forvet