Kadro Planlaması ve Ozan Kabak Hakkında

Gecen sene de bunlar dendi , bruma giderse sampiyonlugu unutun dendi , devre arasi geldi , ndiaye yi satan sampiyonlugu satar dendi

Gomis giderse hayalinizde gorursunuz dendi , simdi de ozan icin ayni sozler

Bu sezon da sampiyonluk ozan satilmasina ragmen gelirse 4 kez ozur dileyecek misiniz

Bizim sizinle farkimiz birbirimizden cok akilli bilmem ne olmamiz degil

Cogu konuda meselelerin benim kadar icinde olmadiginiz konularda cikarimlariniz farkli oluyor (misal uefa ffp meselesi , misal VAR uygulamalari , misal sozlesmesel detaylar)

Ama bu ozan olayinda oldugu gibi herseyin apacik ortada oldugu mevzularda ayni fikirde olmamiz sasirtici gelmemeli , aklin yolu bir zaten
Mikser olmasan iyi adamsın. Hoş, onu da yapmıyorsun sanırım artık. Bizim genelde katılmadığımız noktalar, kulüp olayları dışında olan şeyler zaten.

Gecen sene de bunlar dendi , bruma giderse sampiyonlugu unutun dendi , devre arasi geldi , ndiaye yi satan sampiyonlugu satar dendi

Bu sezon da sampiyonluk ozan satilmasina ragmen gelirse 4 kez ozur dileyecek misiniz
Gecen sezon oynanan oyunla bu sezon oynanan oyun bir degil. Hazırlık macları dahil hadi 2 porto macını sayalım 1 tane lig macında iyi oynadık 3 mac iyi oynamış oluyoruz. Bu sene takım kötü zaten sampiyon olma ıhtımalımız düşüktü iyice düşüyor

Offf canım sıkılıyor, daraldım.

Bu kadar vasat olmamalıydı bu ülke ve insanı ya. Hepimiz vasatlığa mecbur edildik .Her alanda eksiğiz.

Bilgiyi bile doğru alamıyoruz.

Ya buradaki insanlar trol filan mi acaba ? Ya da okuma ozurlusu mu ?

Adamin sozlesme maddesini koyduran yonetim dursun yonetimi

Buna ragmen aylardir yenileme talebinde bulunmuslar , oyuncu ve menejeri kabul etmemis .

Yonetimin kabahati ne birader burada ??
Yönetim suçlu bu çocuk niye 3 yıllık sözleşme yapmış niye 5 değil bütün kategoriler de el üstünde tutulmuş Fatih hoca işaret etmiş bu olacak diye
Sen kaşimpasa maçından önce imzala bakayım şunu dese

Galatasaray Düşmanlarının .........

Bruma için bir şey diyemem ama geçen sezon Donk piyangosu çıkmasaydı Ndiaye konusu çok konuşulurdu. Biraz F.Terim başarısı var burada. Gomis konusuna hiç katılmıyorum. Gomis giderse şampiyonluk gider diyenler haklı çıkmadı mı? Transfer yapmadan Eren'le şampiyon olabileceğimizi düşünüyor musun?

Ozan giderse şampiyon olabiliriz ama Ozan-Serdar ikilisinin gidişi bir risk değil mi? Devre arasında eksiklerin tamamlanması gerekirken daha büyük delikler açmak mantıklı mı? Ozan gider, gelen bonservisle Ozan'dan şu an itibariyle daha iyi bir stoper de alınabilir ama bu riske girildiği gerçeğini, Ozan'ın potansiyelinden daha ucuza gittiği gerçeğini değiştirmez.

yav beşiktaş taraftarının oguzhan olayına döndü bu yok 100 mılyon

İlginç bir camiayız. Artık olayları yorumlamak bile fazlasıyla yorucu olmaya başladı.

Bruma için bir şey diyemem ama geçen sezon Donk piyangosu çıkmasaydı Ndiaye konusu çok konuşulurdu. Biraz F.Terim başarısı var burada. Gomis konusuna hiç katılmıyorum. Gomis giderse şampiyonluk gider diyenler haklı çıkmadı mı? Transfer yapmadan Eren'le şampiyon olabileceğimizi düşünüyor musun?

Ozan giderse şampiyon olabiliriz ama Ozan-Serdar ikilisinin gidişi bir risk değil mi? Devre arasında eksiklerin tamamlanması gerekirken daha büyük delikler açmak mantıklı mı? Ozan gider, gelen bonservisle Ozan'dan şu an itibariyle daha iyi bir stoper de alınabilir ama bu riske girildiği gerçeğini, Ozan'ın potansiyelinden daha ucuza gittiği gerçeğini değiştirmez.

Bu kez kozlar elimizde degil . Madde olmasa ve biz 7,5 u kabul edelim/etmeyelim noktasinda olsaydik , bu tartisma acilabilirdi

Madde yuzunden zaten parayi getiren ozan i goturur durumda

İlla gidecekse de erkenden vedalaşalım yolumuza bakalım

Serbest kalma maddesi muhim bir mevzu digil ,burda ozanin tutumu daha onemli olmus

Yoksa messiyi araplar coktan almisti
Ama neymari aldilar .niye? Adam da gitmeyi kabul etti

Joder!!

Bu kez kozlar elimizde degil . Madde olmasa ve biz 7,5 u kabul edelim/etmeyelim noktasinda olsaydik , bu tartisma acilabilirdi

Bu konuda şu anda yapılabilecek bir şey yok. Her ne kadar Dursun Özbek yönetiminden nefret etsem de neyin karşılığında bu maddeyi koydukları önemli. Keşke koymamayı başarabilselerdi. M.Cengiz yönetimi de sezon başında sözleşmeyi yeniden düzenlemek istediklerini ancak kabul görmediğini belirtmiş açıklamalarında. Açıklamanın doğruluğuna inanmak zorundayız ve onlara da söyleyecek söz yok. Bu noktada biraz Ozan'ın aidiyet duygusuna güvenmek isterdim ama yanılttı beni açıkçası.

Şu noktada yapılması gereken eğer Ozan gidiyorsa bir şekilde işi tatlıya bağlayıp Serdar Aziz'i kadroda tutmak. Devre arasında, şampiyonluk mücadelesi verilirken çok fazla değişikliğe gerek yok bence.

Son zamanlar forumda eski yönetim yapmış bu yönetim ne yapsın fikri oluştu.

Adı üstünde yönetim, bu kulübü yönetmek bu kulübün menfaatini mümkün oldukça yukarıda tutmak için oradalar.

Eski yönetim yaptı ise sen bu adam filizlenmeden, eli güçlenmeden bunun çaresine bakacaksın.

Eski yönetim yapmış ne yapsınlar kabul edilebilir bir şey değil. Bu yönetim ne için göreve geldi, eski yönetimin hatalarının arkasına sığınmak için mi?

Neymar i araplar aldi ama mesela daha cok paraya arabistana gider miydi ?

Turkiye ile arabistan arasindaki fark , avrupa ile de turkiye arasinda var

O yuzden 18 yasindaki bir oyuncu icin (eger varsa) premier lig teklifi muthis bir acilimdir

Son zamanlar forumda eski yönetim yapmış bu yönetim ne yapsın fikri oluştu.

Adı üstünde yönetim, bu kulübü yönetmek bu kulübün menfaatini mümkün oldukça yukarıda tutmak için oradalar.

Eski yönetim yaptı ise sen bu adam filizlenmeden, eli güçlenmeden bunun çaresine bakacaksın.

Eski yönetim yapmış ne yapsınlar kabul edilebilir bir şey değil. Bu yönetim ne için göreve geldi, eski yönetimin hatalarının arkasına sığınmak için mi?
Ve asıl sorunun kaynağı da burada yatmaktadır.

Göreve gelen yöneticiler okadar bir yabancı bir sektöre geliyorlar ki başarısız olmaları çokta doğal bir durum aslında.

Spor kulübü yönetmek öyle bilmem neyin iş adamın üstünden pat diye gelecek bir iş değil. Zaten kulüpler bu tür yanlış yönetici seçimlerden dolayı bitik durumunda ya neyse.

O yuzden secilenlere degil aday olmayanlara kabahat bulmak lazim

Hadi cengiz kendi de soyledi "tepki oylari" diye

Ama dursun un GS baskani secilmesi zaten durumun vahametini acikliyor ,Yani dursun a rakip cikmayan bir camia dusunun

Sacmalamasak!!

Parayi getiren goturur ne demek ya?
Oyunci gitmek istemesse kimse goturemez
Oyuncu gitnek isterse de ,o parayi veren alir goturur.

Joder!!

Geri
Üst Alt