Kadro Planlaması ve Ozan Kabak Hakkında

Klubun soz hakki burda var
Yeri geldimi duygusala baglayiveriolar

Ceker konusursun veletle olur biter

Cl kupasina yakin bi takim ,as stoperi olsun diye almayacagida gayet acik

2 sene daha oturtamiyorsan ......oyle yoneticiyi

Gelelim bu gune ,bu tarz aciklamalardan sonra oyuncunum profili duser -satmak en dogrusu artik-yapacak bisi yok

Klup esek ciftlihine donmus-yonetim anlaminda

Joder!!

Bu hukuki bir soz hakki degil , ozan gitmek istiyorsa ve 7,5 veren varsa gider

Yapilmis sozlesme artik zamaninda , is bitmis

Neymar i araplar aldi ama mesela daha cok paraya arabistana gider miydi ?

Turkiye ile arabistan arasindaki fark , avrupa ile de turkiye arasinda var

O yuzden 18 yasindaki bir oyuncu icin (eger varsa) premier lig teklifi muthis bir acilimdir

Çin çokmu farklı, arabin colunden?

Joder!!

Bugun cin de gayet baharinda olan oyunculari alabiliyor
Neymar ornegin icin verdim
Arabistana gitmiyorlar belki ama cine gidenler var

Yani oyuncu isterse ,klup en azindan para kazanayim diye koyar serbest kalma maddesini

Genel anlamda olumlu seyler yazarken kucuk kucuk rutuslar ile yazinizi degistirmeyin.

Joder!!

Neymar i ben yazmamistim ki ? O yuzden neymar cin e mi gitti diye sasirdim bir an

Resmen gerizekali turnusolu bir baslik olmus, herkes farkli birine sovuyor

3 ay oncesine kadar adini bilmedigimiz, hatta oynadigi ilk macta da yuregimiz agzimizda izledigimiz adam icin 7.5 milyon euro cok az deniyor. Kim nerden bilsin boyle bir patlama yapacagini bu adamin, ne eski yonetim ne de simdiki yonetim. Yok efendim oynatmaycakmisiz sozlesme yapmadan falan filan... Stoper ihtiyacimiz vardi oynattik iste, adam da oynayinca degerlendi anlamasi bu kadar zor degil

Gitmek istiyorsa yolu acik olsun biz de o parayla kendi yolumuza bakariz biraz relax olun ya

Neymari yazan benim
220 yi veren almadi ,adam psg yi kabul etti

Sen once parayi getiren goturur yazdin
Sonra oyuncu isterseye dondu

Bende ornek verdim ,city ilk zamanlari messinin serbest kalma bedelini odemeyi taahhut ettigi halde messi gitmemisti

Joder!!

Ve asıl sorunun kaynağı da burada yatmaktadır.

Göreve gelen yöneticiler okadar bir yabancı bir sektöre geliyorlar ki başarısız olmaları çokta doğal bir durum aslında.

Spor kulübü yönetmek öyle bilmem neyin iş adamın üstünden pat diye gelecek bir iş değil. Zaten kulüpler bu tür yanlış yönetici seçimlerden dolayı bitik durumunda ya neyse.
Buna katılıyorum ama bu benim bakış açımdan ne eski yönetimleri ne de mevcut yönetimi aklıyor. Hepsi bu göreve talip olurken Galatasaray'ın sorunlarını bilerek geliyorlar.

Mevcut yönetim maddi sorunlardan, FFP olayından, kabarık sözleşmelerden göreve gelince mi haberdar oldu da "eski yönetimin kabahati" argümanı kabul görsün?

Ozan için de benzer durum geçerli, sen eşeğini sağlam kazığa bağlamalısın. Yeni sözleşme görüşmesini çocuk filizlenmeye başladıktan sonra yaptılar ise hata, öncesinde yapmaya çalıştılar ise kabiliyetsizlik.

Resmen gerizekali turnusolu bir baslik olmus, herkes farkli birine sovuyor

3 ay oncesine kadar adini bilmedigimiz, hatta oynadigi ilk macta da yuregimiz agzimizda izledigimiz adam icin 7.5 milyon euro cok az deniyor. Kim nerden bilsin boyle bir patlama yapacagini bu adamin, ne eski yonetim ne de simdiki yonetim. Yok efendim oynatmaycakmisiz sozlesme yapmadan falan filan... Stoper ihtiyacimiz vardi oynattik iste, adam da oynayinca degerlendi anlamasi bu kadar zor degil

Gitmek istiyorsa yolu acik olsun biz de o parayla kendi yolumuza bakariz biraz relax olun ya

Aynen olay bu
Arri bu saaten sonra tutman bi boka yaramaz
Degerlendirmek gerekir
Gorsunler iste selcukla falan digil genclerle gelecek var!!!

Joder!!

Keşke biri verse 7, 5 milyon €

Valla karlı iş olur...
Almanya veya İspanyol pasaportu olsaydı 12-15 verirlerdi

Sozlesmede madde olmasi, 18 yasinda ona sans vermis kulubunden yalnizca yarim devre oynadiktan sonra gitme hakkini vermez hicbir karakter sahibi adama. Ozan gitmeyi seciyosa, kisa surede gercek karakterini ogrenmemize vesile oldugu icin Dursun pisligine tesekkur etmeliyiz.

Neymari yazan benim
220 yi veren almadi ,adam psg yi kabul etti

Sen once parayi getiren goturur yazdin
Sonra oyuncu isterseye dondu

Bende ornek verdim ,city ilk zamanlari messinin serbest kalma bedelini odemeyi taahhut ettigi halde messi gitmemisti

Joder!!

Verdigin ornekler dogru ama orada oyuncunun tercih siralamasinda daha dusuk profile razi olmasi durumu var orada

Messi ile neymar in sozlesme fesih bedelini odesen de , oyuncular o yasta o potansiyelde arabistan veya cin e gitmek istemezler

Ama ozan o cografyaya degil , buradan avrupaya gidecek ve premier lig elbette super ligten cok daha spot isiklari altinda bir lig

Kaldi ki ona ragmen minimum everton ayarinda bir takima gitmesi lazim . Bence oyle city filan hayal ama olursa elbette kabul eder adam

Gs den city veya united a gitmek ile , barcelonadan katara gitmek ap ayri seyler

Buna katılıyorum ama bu benim bakış açımdan ne eski yönetimleri ne de mevcut yönetimi aklıyor. Hepsi bu göreve talip olurken Galatasaray'ın sorunlarını bilerek geliyorlar.

Mevcut yönetim maddi sorunlardan, FFP olayından, kabarık sözleşmelerden göreve gelince mi haberdar oldu da "eski yönetimin kabahati" argümanı kabul görsün?

Ozan için de benzer durum geçerli, sen eşeğini sağlam kazığa bağlamalısın. Yeni sözleşme görüşmesini çocuk filizlenmeye başladıktan sonra yaptılar ise hata, öncesinde yapmaya çalıştılar ise kabiliyetsizlik.
Galatasaray kulübüne, daha doğrusu Türkiye'de spor kulübüne gelen yöneticiler iki kategoriye ayrılır.

1. Medyanın önünde reklamını veyahutta şöhret aşkına.

2. Ben iyi yöneticiyim sektörümde, milyonluk adamım bu işin üstünden mi gelemeyeceğim ?!

Sonuç olarak ikisinde de kaybetmeye mahkumsun genellikle. Türkiye'de kulübü borç batağına sokmayan tek kulüp var oda rahmetli cavcav ın kulübü. Oda 40 yılını vermiş birisi bu sektöre sonuçta.

Ha bide belki ibb var ama onların ne olduğunu az çok biliyoruz zaten.

Eski yöneticiler olsun bunlar olsun. Seçilmeleri en baştan hattalı. Balık baştan kokar deniliyor ya. Kongrede ve tüzük yapısında seçimle ilgili net yanlış bakış açısı mevcut. Bu devirde spor kulübünü yönetmek hiçde kolay değil. Bu işi bir başkan yönetim kurulu öğrene kadar süreleri bitiyor bilmem yenileri geliyor ve gel ölüm döngüsüne.

Verdigin ornekler dogru ama orada oyuncunun tercih siralamasinda daha dusuk profile razi olmasi durumu var orada

Messi ile neymar in sozlesme fesih bedelini odesen de , oyuncular o yasta o potansiyelde arabistan veya cin e gitmek istemezler

Ama ozan o cografyaya degil , buradan avrupaya gidecek ve premier lig elbette super ligten cok daha spot isiklari altinda bir lig

Kaldi ki ona ragmen minimum everton ayarinda bir takima gitmesi lazim . Bence oyle city filan hayal ama olursa elbette kabul eder adam

Gs den city veya united a gitmek ile , barcelonadan katara gitmek ap ayri seyler

Barca mi psg mi ?

Neymar icin bence kalite dustu

Alt oyuncular icinde cin aynisi

Joder!!

Barca mi psg mi ?

Neymar icin bence kalite dustu

Alt oyuncular icinde cin aynisi

Joder!!

Elbette barcelona , galiba neymar orada ikinci ucuncu adam olmayi kabullenemedi

Ama psg denen kulup barcelonanin altinda da olsa yine de ilk 10 da avrupanin

Juventus
City
Madrid
Barcelona
Munih

Bunlardan birinden digerine gitmek belki bir dusuk cikistir ama geri kalanina oranla seviyeni koruyorsundur

Simdi Gs -> United ile , Psg -> Al Hilal ayni degil yani .. bu sebeple o adamlarin para da olsa reddetmesi mantikli olabilir

Ama ozan in kalmayi istemesi icin mantikli bir durum yok

Elbette barcelona , galiba neymar orada ikinci ucuncu adam olmayi kabullenemedi

Ama psg denen kulup barcelonanin altinda da olsa yine de ilk 10 da avrupanin

Juventus
City
Madrid
Barcelona
Munih

Bunlardan birinden digerine gitmek belki bir dusuk cikistir ama geri kalanina oranla seviyeni koruyorsundur

Simdi Gs -> United ile , Psg -> Al Hilal ayni degil yani .. bu sebeple o adamlarin para da olsa reddetmesi mantikli olabilir

Ama ozan in kalmayi istemesi icin mantikli bir durum yok

Neticede hayat planlamsini umarim iyi yapmistir
Kisa sureli bir cikisi var ,insallah basarili olur

Ama mantiklisi kalmakti bence
18 yasinda ,stoper icin cok genc bir yas ,3 sene daha kalabilir di.

Enes unal,emre mor gibi gezmese bari

Joder!!

Ozan i cok umursamiyorum acikcasi , kulubun kazanimi acisindan bakiyorum

Her ne kadar 2 ay once cogumuzun ismini bilmedigimiz adama 7,5 iyi para da olsa , neden daha fazla olmasin demek de mantiksiz degil

Vidaya 12 istiyo tinerciler
Biz böyle genç bi yeteneği 7.5 e satıyorsak
O çok söylediğiniz POROFESYONEL DÜNYANIN da , bu beceriksizlerin de 7 sülalesini seveyim

Geri
Üst Alt