Erkan Erdoğan
10 Numara!
- 19 Mayıs 2010
- 14.392
- 14.169
- 2.463
18 yaşındaki velet koca camiayı belirsizliğe sürükledi resmen. Adam sandık, kabak çıktı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buradaki en büyük saçmalık şu neden sözleşmesine serbest kalma bedeli koyuyoruz ki bu zorunluluk sadece İspanyol kulüplerinde yok mu? 16 yaşında alt yapında oynayan birinin sözleşmesi klasikleşmiş şekilde 5 yıllık ve az maaşlı olur. Alt yapıda oynayan oyuncusuna serbest kalma bedeli ile sözleşme yapan ilk kulüp olabiliriz. Geber dursun Özbek
SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hocam muhtemelen öyle olmuştur da 16 yaşında imzaladı bu adam profesyonel sözleşmeyi zannedersem ilk defa para kazanacak yani gösterirsin kendini alırsın yeni zamlı sözleşmeyi. Ben hiç masum görmüyorum ozanı burda onun da menejeri itin de canı cehenneme bu saatten sonra.Daha yaşın ne başın ne koca kulübü şu açıklamayı yapma zorunda bırakması bile bitirdi gözümdeki değerini. Dursun Özbek zaten gram beyni olmayan bir başkandı ozan da gram duygusu olmayan bir profesyonel top tepici artık nazarımda.Tahmin usulu soyleyim , o bahsettigin az maasi daha az yapmak icin menejerin karsi istegine uyarak yazmislardir
Yani 5 senede kazanacagi parada biraz daha indirim yapip , buna karsilik menejerin "ama bize de teklif olursa bu surede , 7-8 getirir gideriz.." talebine okey vermislerdir
Yönetime bu kadar sallamanın sebebi nedir?
Forveti bir kenara bırakalım,
Zam olmazsa ben de tam performans göstermem diyen gomis mi haklı da yönetim ve hoca haksız?
Maça çıkmak istemeyen, p lige gitmek isteyen ndiaye haklı yönetim ve hoca mi haksız?
Fifadan ceza yemek üzere olan köln modeste yi aldı, biz almadık diye mi hoca ve yönetim haksız?
Dursun madde koydurmuş, anlaşılan ozan ve menajeri kabul etmiyor şu an yeni sözleşmeyi.
İki günlük satılık kalemlerin lafına inanıp camiayı yöneten hocanın ve yönetimin lafına inanmıyorsunuz, ama inanmak zorundasınız.
Yoksa hainliklere çanak tutarsınız sezon sonu da avcumuzu yalarız.
Denemesi bedava
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ozan gitmek mi istiyormus
Defalarca yazdim,ben bu yonetimi begenmiyorum,hele Dursundan nefret ediyorum ama daha bugun sirkete gelen temizlik sirketini bile tek sayfalik sozlesme sebebi ile degistiremedim kolay degil o isler,bence yonetim de bu aciklama ile Gomis olayindaki hatasindan ders alarak ön duyuru yaptı ve dedi ki Ozan top sende buyur. E Ozan da Gomis gibi kurt futbolcu da degil bakalim,bekleyelim ne olacak. Artik hayir gelmez sozune de katilmiyorum genc adam yeniden motive olur sen paradan bahset.buradaki bazi arkadaslarin kendi hayatlarinda , kendilerinden once imza atilmis bir sozlesme ile ugrasmak zorunda kalmalarini ve "bir sekilde halletmek" mecburiyetini cekmelerini gonulden istiyorum
Bakalim o zaman kendi baslarina gelince boyle uzaktan konustuklari gibi rahat olabilecekler mi
Yönetime elbette. Ama Dursun Özbek yönetimine.Kime küfür ediyoruz arkadaşlar?
sent via GSC
buradaki bazi arkadaslarin kendi hayatlarinda , kendilerinden once imza atilmis bir sozlesme ile ugrasmak zorunda kalmalarini ve "bir sekilde halletmek" mecburiyetini cekmelerini gonulden istiyorum
Bakalim o zaman kendi baslarina gelince boyle uzaktan konustuklari gibi rahat olabilecekler mi
klavye kahramani olmak kadar kolay birsey yok. Ne diploma gerektiriyor ne mantik gerektiriyor. Bazen gulumseyerek alkislamak lazim![]()