Kadro Planlaması ve Ozan Kabak Hakkında

18 yaşındaki velet koca camiayı belirsizliğe sürükledi resmen. Adam sandık, kabak çıktı.

Abi Ozan Kabak kim? 6 ay önce hayatımızda olmayan biri sayesinde 7,5 milyon euro kazanabiliyorsak eğer bu iyi bir iştir tabii bu gelen paranın faydalı işlere harcanması doğrultusunda bu konuda güven teşkil eden bir yönetim yok. Yoksa yemişim Ozan'ı nedir yani, gerçekçi olmak lazım 3 maç kötü oynasa kesik yiyip yok olup gitme olasılığı da epey var velev ki istikrarlı oldu olsa olsa 15 verirler bize Avrupa'nın elit liglerinin takımları, o yüzden 7,5 şu durumda zaten çok iyi para.

Boyle bir maddenin olmamasi iyi olurdu ama 7,5 gelmesi de cok kotu degil bu sartlarda

Potansiyelli adam ama bu adam icin su an , o madde olmasa da kalkip hemen "alin size hemen 20-25 veriyoruz.." da demeyecekler

Biraz fazla abartiyoruz , alan acisindan da bir risk bu transfer

Buradaki en büyük saçmalık şu neden sözleşmesine serbest kalma bedeli koyuyoruz ki bu zorunluluk sadece İspanyol kulüplerinde yok mu? 16 yaşında alt yapında oynayan birinin sözleşmesi klasikleşmiş şekilde 5 yıllık ve az maaşlı olur. Alt yapıda oynayan oyuncusuna serbest kalma bedeli ile sözleşme yapan ilk kulüp olabiliriz. Geber dursun Özbek

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Buradaki en büyük saçmalık şu neden sözleşmesine serbest kalma bedeli koyuyoruz ki bu zorunluluk sadece İspanyol kulüplerinde yok mu? 16 yaşında alt yapında oynayan birinin sözleşmesi klasikleşmiş şekilde 5 yıllık ve az maaşlı olur. Alt yapıda oynayan oyuncusuna serbest kalma bedeli ile sözleşme yapan ilk kulüp olabiliriz. Geber dursun Özbek

Tahmin usulu soyleyim , o bahsettigin az maasi daha az yapmak icin menejerin karsi istegine uyarak yazmislardir

Yani 5 senede kazanacagi parada biraz daha indirim yapip , buna karsilik menejerin "ama bize de teklif olursa bu surede , 7-8 getirir gideriz.." talebine okey vermislerdir

Çocuk şampiyonlar liginde iyi işler çıkardı. O madde olmasa 10-12 gibi bir miktar gelirdi. Galatasaray'ın durumu ortada, bu miktar hiç de iyi bir miktar değil.

7.5 veren bulamazsınız sıkıntı yapmayın türkiye de kalırsa semih kaya dan öteye gidemez zaten.

Tahmin usulu soyleyim , o bahsettigin az maasi daha az yapmak icin menejerin karsi istegine uyarak yazmislardir

Yani 5 senede kazanacagi parada biraz daha indirim yapip , buna karsilik menejerin "ama bize de teklif olursa bu surede , 7-8 getirir gideriz.." talebine okey vermislerdir
Hocam muhtemelen öyle olmuştur da 16 yaşında imzaladı bu adam profesyonel sözleşmeyi zannedersem ilk defa para kazanacak yani gösterirsin kendini alırsın yeni zamlı sözleşmeyi. Ben hiç masum görmüyorum ozanı burda onun da menejeri itin de canı cehenneme bu saatten sonra.Daha yaşın ne başın ne koca kulübü şu açıklamayı yapma zorunda bırakması bile bitirdi gözümdeki değerini. Dursun Özbek zaten gram beyni olmayan bir başkandı ozan da gram duygusu olmayan bir profesyonel top tepici artık nazarımda.

Yönetim yine şu açıklamayla batırmış sıvamış. 18 yaşında altyapından çıkan oyuncuyu takımda tutamamak rezilliktir. Sözleşme falan hikaye. Adam gibi yöneticin varsa ikna eder. İşin bu duruma gelmesi bile rezillik.

Şimdi gördüğüm kadarıyla bu Ozan denen arkadaş gayet mantıklı ve akıllı bir çocuk. Zaten fen lisesinde falanda okuyormuş.

Şimdi az çok bu arkadaş kendisindeki cevherin farkında. eee haliyle menajeride farkında. Sözleşme yaptıkları zaman çıkış bedelinde diretmişlerdir muhtemelen. Yönetimde ne yapsın tutupta gelecekte bişeyler olabileceğini düşündüğü fakat şu anda henüz yumurta da çıkmamış civciv için 7,5 milyon gibi bir rakam yazmış. Burada sorun yok.

Burada asıl sorun akıllı olduğunu düşündüğüm ozan kardeşimde. Kendisinin biraz kafası çalışıyorsa cengiz gibi yapar tecrübelenmeye çalışır. altyapısından çıktığı ve aidiyet beslediği kulüpte en az 1 sene daha forma giyer. bu sürede sözleşmesini yeniler gerekirse maaşını arttırır. Ve ondan sonra istediği yere gider. (bana göre böyle bir durumda gideceği miktar 15-20 milyonları bulur)

Ha bunları yapmazsada bizde alırız 7.5 milyonumuzu. Oturur izleriz. Daha 6 aylık profosyonel takımda oynayan ve yurt dışına giden birisinin ben el üstünde tutulacağını sanmıyorum. Burda tecrübe kazanıp gitmesiyle ordan oraya kiralanması arasında çok fark olacak. O yüzden kendisi iyi bir karar vermeli. Herşeyden önce kendisine bu şansı veren ve gelişmesinde direkt etkisi olan hocasını mahçup etmez.

Yönetime bu kadar sallamanın sebebi nedir?
Forveti bir kenara bırakalım,
Zam olmazsa ben de tam performans göstermem diyen gomis mi haklı da yönetim ve hoca haksız?
Maça çıkmak istemeyen, p lige gitmek isteyen ndiaye haklı yönetim ve hoca mi haksız?
Fifadan ceza yemek üzere olan köln modeste yi aldı, biz almadık diye mi hoca ve yönetim haksız?
Dursun madde koydurmuş, anlaşılan ozan ve menajeri kabul etmiyor şu an yeni sözleşmeyi.
İki günlük satılık kalemlerin lafına inanıp camiayı yöneten hocanın ve yönetimin lafına inanmıyorsunuz, ama inanmak zorundasınız.
Yoksa hainliklere çanak tutarsınız sezon sonu da avcumuzu yalarız.
Denemesi bedava

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yönetim sonuna kadar sallamayı hak etmektedir.
Forveti bir kenara bırakamayız yaz dönemi yaşanan forvet transfer süreci skandaldır, rezalettir.
Gomis konusunda yönetim sıvamıştır. Gidişine yönelik açıklamalar çelişkiler ve yalanlarla doludur üstüne yerine kimse alınmamıştır.
Ndiaye konusunda da apar topar satılmıştır yerine kimse alınmamıştır. Açıklamalar yine yalan ve çelişkilidir.
Modeste'i alabileceklerini zaten sanmıyordum. Transferde ilerleme kaydedildiğini düşünmüyorum.
18 yaşında altyapından çıkmış Ozan'ı takımda tutamamak ve şu açıklamayı yapıp iplerin kopmasını sağlamak skandaldır, rezalettir. Adam gibi yöneticin olsa bu işi halleder.
Yönetim inandırıcılığını kaybetmiştir. Önceki olaylar ve şimdi yaşananlar kimseyi ikna etmemektedir. Yönetime inanmak zorunda değiliz ama baskı yaparak, eleştirerek doğruyu yapmalarına yöneltmeliyiz. Zaten yeterince yanlış yaparlarsa giderler.

Tamamda millet çer çöpünü en az 10 dan satar biz 18 yaşında cl de iyi kötü oynamıs bir çocugu 7.5 satıyoruz.Burada rakam çok kötü değil fakat sözleşme fesih bedeli 17 olsa onuda vereceklerdi kesin.en kötü 2 3 düşerdik 14 e satardık.Net 6 7 milyon euro zararımız var.

buradaki bazi arkadaslarin kendi hayatlarinda , kendilerinden once imza atilmis bir sozlesme ile ugrasmak zorunda kalmalarini ve "bir sekilde halletmek" mecburiyetini cekmelerini gonulden istiyorum

Bakalim o zaman kendi baslarina gelince boyle uzaktan konustuklari gibi rahat olabilecekler mi

Kime küfür ediyoruz arkadaşlar?

sent via GSC

buradaki bazi arkadaslarin kendi hayatlarinda , kendilerinden once imza atilmis bir sozlesme ile ugrasmak zorunda kalmalarini ve "bir sekilde halletmek" mecburiyetini cekmelerini gonulden istiyorum

Bakalim o zaman kendi baslarina gelince boyle uzaktan konustuklari gibi rahat olabilecekler mi
Defalarca yazdim,ben bu yonetimi begenmiyorum,hele Dursundan nefret ediyorum ama daha bugun sirkete gelen temizlik sirketini bile tek sayfalik sozlesme sebebi ile degistiremedim kolay degil o isler,bence yonetim de bu aciklama ile Gomis olayindaki hatasindan ders alarak ön duyuru yaptı ve dedi ki Ozan top sende buyur. E Ozan da Gomis gibi kurt futbolcu da degil bakalim,bekleyelim ne olacak. Artik hayir gelmez sozune de katilmiyorum genc adam yeniden motive olur sen paradan bahset.

Kime küfür ediyoruz arkadaşlar?

sent via GSC
Yönetime elbette. Ama Dursun Özbek yönetimine.

Çünkü altyapıdan daha yeni çıkan potansiyelli bir oyuncu ile 5 yıllık veya üzeri sözleşme yapılması mantıklıyken, 3 yıllık yapılmış ve bu da yetmezmiş gibi sözleşmeye serbest kalma bedeli konulmuş.

Her şekilde bir skandal.

Arkadaşlar Dursun iti 7.5 yazdirmissa cikis bedeli, herhangi bir klup 7.5 milyonu hesabina yatirdiginda senle hic konusmadan dahi Ozani alabilir.

Tabi Ozanla anlasmissa.

Mevcut yonetimin yapabilecegi hic bisey yok.

Adamlar Barca hesabina 222 milyonu koydu, muhattap bile olmadan Barca ile Neymar ı aldılar.

Ozan icin de 7.5 milyon hic fena para degil. En son bjk ve fb ne zaman hangi altyapı oyuncusunu 7.5 a satmis ? Bi hülle ile atınç ı satmisti bjk 4.5 a almanya 2. Ligine !

klavye kahramani olmak kadar kolay birsey yok. Ne diploma gerektiriyor ne mantik gerektiriyor. Bazen gulumseyerek alkislamak lazim :rolleyes::asd::tbr:

klavye kahramani olmak kadar kolay birsey yok. Ne diploma gerektiriyor ne mantik gerektiriyor. Bazen gulumseyerek alkislamak lazim :rolleyes::asd::tbr:

Malesef oyle . 2 tane seye hic anlam veremem , gecmiste hukuki baglayiciligi olan ve taraflardan birinin elini kolunu baglayan durumlari elestirenleri

Bir de bunu da kapsiyor ama , daha genel olarak , "o koltukta oturuyorsan bir yolunu bulacaksin" turevindeki soylemleri

Insanlar baskan ya da benzer mevkilere ulasinca superman ya da hukuk tanimazlik zirhi yahut karsisindaki insan ya da kurumlar yonunden her dedigini yaptirabilecek unvana kavusmuyorlar

Geri
Üst Alt