kahve çeşitleri

Sumatra çekirdekleri benim favorim. Sanalbaharat üzerinden sipariş vermiştim geçen ay, gayet yeterli buldum.
Kahveyi çekirdek olarak alıp, içmeden önce öğütmek büyük fark yaratıyor, bir sabah ritüeli oldu benim için son 4-5 senedir.

bu başlık altında beynimizi nasıl daha ii uyarabileceğimiz üzerine bilgi alışverişinde bulunalım. ne gibi kahveler içersiniz, nerelerden alırsınız vb yazalım bunları

ankete katılmayı da ihmal etmeyelim

Kopek olduren bim kahvesi

normal sicak suyla karistirip iciniz

makine isleri gaydir

guzel baslık alkol başlıgından sonra kahve başlıgı da olmalıydı bence

şarap gibi bence kahve olayıda herkesin damak zevkine göre aromalar değişiyor

bir ara güney amerika kahveleri aromaları çok hoşumA gidiyordu özellikle colombia ve guetemala gövdeli aromalı kahveler içimide yormuyor

aroması daha zayıf ama kafein oranı yuksek diye vietnam bölgesi kahvelerinide denedim

şu sıra ise african aromalarını sevıyorum özellikle ethiopian ve kenya tavsiye ederim gövdeli bir kahve sayılmaz ama keskinlik açısından burnunuza doya doya kahve alırsınız

Kahvenin her türlüsünü severim bence yöreden çok dükkan mühim bi de evde çekince baya fark yaratıyor bayatlık kahve tadının içine en çok sıçan şey

Espresso makinesiylen yapmaktayım

İstanbul'da bean olarak Cup of Joy'u tek geçerim

pandemi öncesi Kronotrop abonesiydim ama son dönemde bozdukları kanısındayım

güzel bir muhitte yaşıyorsanız yürüme mesafenizde iyi bean bulursunuz bence İstanbul ithal gıda açısından baya iyi bi şehir

yaş ilerledikçe tüm kahveleri eledim. şu an sadece günde bir bardak filtre kahve ile 2 bardak türk kahvesi içiyorum.

bu başlık altında beynimizi nasıl daha ii uyarabileceğimiz üzerine bilgi alışverişinde bulunalım. ne gibi kahveler içersiniz, nerelerden alırsınız vb yazalım bunları

ankete katılmayı da ihmal etmeyelim
Magnezyum glisinat iyidir

Drip makina ile günde 6-8 arasına kadar içiyorum genelde

2 si espresso diğerleri kabaca sütlü

Geri
Üst Alt