kahve çeşitleri

İndirimde olunca cekirdek olarak aliyorum. El degirmenim var mis gibi oluyor.
gunluk standardim Tschibo'nun Siciliasi. Migroslarda oluyor indirim cogunlukla...

heis affına sığınaraktan
nasıl konsüm ediyon onu yaw

dünyada daha berbat bişey içtiğimi hatırlamıyom, depo kontaminasyonlu yanık bayat robustaları çakıyolar millete ilk yudumu takiben çöpe atmıştım
benim gibi kahve seven birini kahveden iğrendirmeyi başarmış bi firma, kusmam gelir tchibo yazısını görünce

Ben çay adamıyım ama kahve konusunda iyi bir arşivim ve damak tadım vardır. Marka kavurma demleme önemli tabiki daha önemlisi kahvenin menşei. Her kahvenin menşeine göre bariz farkları var. Damak tadına göre değişir lakin Guatemala bana göre çok meyvemsi. Etiyopya biraz fazla demlense zehir. Seven var mı evet çok. Benim damak tadıma Endonezya çok daha iyi geliyor. İyi kahve için bir sürü değişken var.
Çay konusunda daha fikir sahibiyim.

Uzun zamandır Carrefour'um Türk Kahvesini içiyordum. Baktım son dönemlerde baya dokunmaya başladı. Baş ağrısı v.s.

Geçen de BİM'in kahvesini denedim. Şu an baya iyi geliyor. Bir sıkıntı çıkmadıkça buradan devam.

Ekşimsi yöresel filtre kahveleri tercih etmekle beraber Kenya AA+ , Etiyopya, Guetemala yörelerinden bu tatta kahveler bulunabilinmekte. Markayı not etmek lazım, her Kenya ekşimsi olmaz mesela vs.

Kahve için paraya kıyarım diyorsanız Petra Coffee / ACME , Guatemala yöresinden olup çok çok leziz bir kahvedir. 👍🏻

heis affına sığınaraktan
nasıl konsüm ediyon onu yaw

dünyada daha berbat bişey içtiğimi hatırlamıyom, depo kontaminasyonlu yanık bayat robustaları çakıyolar millete ilk yudumu takiben çöpe atmıştım
benim gibi kahve seven birini kahveden iğrendirmeyi başarmış bi firma, kusmam gelir tchibo yazısını görünce
Yerinde icince rezalet cekirdegi kotu degil o kadar. Deneme yanilma ile olcek kahve / olcek su dengesini bulmak lazim yoksa ya cok tatsiz ya zift gibi oluyor

Satin alma sebebim : ucuz olmasi indirimde.

Yoksa standart gunluk kahve iste bir espirisi yok. Su programlarda reklam ettikleri sponsor esperantosa baktim belki ucuzdur diye. 250 gr fiyati gorunce okkali bir kufrettim

üstad feramuzun izindeyiz
sparta GIF

Geri
Üst Alt