Kamp Kadrosunda Bulunmayan Oyuncular Belli Oldu İddiası

Sirf alt yapidan geldik diye Sabri, Emre ve Aydin gibi oyuncular yillardir bu takima hicbirsey vermediler. Bazi nedenlerden dolayi her sene takımda kaldilar.

Prandelliyi tebrik etmek lazım, ilk gunden doğru kararlar vermeye basladi.

Bu arada yabanci sinirlamasi var niye gönderiliyor diye abuk sabuk fikirler ortaya atan olmaz sanırım. Veysel ve alinirsa Tarik halleder Hamit bile oynar.

★★★》☆

valla hoca disiplin dersi vermeye çalışıyor sanırım. bunun kaliteyle alakası yok. yalnız sabrininde sevenleri çoktur takımda, bu iş hoşuma gitmedi yerliler yine oynamazsa hocayı 3 aya kalamadan milyon eurolarla tatile göndeririz. hoca çok ince bir çizgide başladı işine, gereksiz yere risk aldı. sabri hiç oynamasa bile kampa götürülebilirdi, adamın bir kere şikayet ettiğini duymadım ben.

Çok doğru karar olur ama Hürriyet haberi. Birazdan yalanlanır muhtemelen resmi siteden.

haberin doğru olduğuna pek inanmıyorum 'hürriyet' sonuçta, böyle bir olasılık varsa gerçek bir bek almadan sabriyi göndermek doğru olmaz, altyapıdan gelen aydınla kıyasladığımda baya bi faydalıdır sabri, çok maçta katkısı olmuştur, öğrenme ve beyin sorunu vardır o ayrı

Sabri oyuncu olarak katkıda bulunuyor aslında da bence herkesin düşündüğünün aksine hal ve hareketleri ile takımda huzursuzluk yaratıyor olabilir..

Ben kendisinin tavırlarını askerdeki okuma yazma bilmeyen eski askerin, doktora yapmış yeni askere devrecilik yapmaya çalışmasına benzetiyorum..

Sen sabrisin ulan yerini bil.. ne o öyle sneijder'e, melo'ya abi tavırları..

Avrupa'da abi kültürü yoktur.. adamın adı George ise 5 yaşındaki çocuk bile George der, "George abi" demez.. :)

Kısacası ben Galatasaray'da oynayan yeni futbolcu olsam, sabri, salt "sabrilik" yaparak bile beni çileden çıkarabilir.. extra bi kötülük yapmasına gerek yok.. karakteri oturmamış bu yaşa kadar..

Bir de Ronaldo ile maç sonu tokalaşmaya çalışıp, Ronaldo'nun iplememesi sırasındaki trajik ifade ve mimikleri hatırlayın :) sonra da bu adamın takımda her gün görmek zorunda olduğunuz ve görmek yetmezmiş gibi takımda eski olması sebebiyle abi demeniz gereken bi adam olduğunu düşünün..

valla hoca disiplin dersi vermeye çalışıyor sanırım. bunun kaliteyle alakası yok. yalnız sabrininde sevenleri çoktur takımda, bu iş hoşuma gitmedi yerliler yine oynamazsa hocayı 3 aya kalamadan milyon eurolarla tatile göndeririz. hoca çok ince bir çizgide başladı işine, gereksiz yere risk aldı. sabri hiç oynamasa bile kampa götürülebilirdi, adamın bir kere şikayet ettiğini duymadım ben.

100% katiliyorum. Aynisini ben de yazdim transfer nobetine.

Transfer Nöbeti

Hurriyet'in haberlerini Ali Naci Kucuk denilen adamin bizim futbolcularla ilgili bu tur haberlerinden ayri tutmak lazim. Ben bu gune kadar pek sacmaladigini gormedim, genelde yazdigi seyler dogru cikiyor.

Yalniz Prandelli Mancini'nin raporunu dikkate alacaksa Ceyhun kadroda olabilir.Kamp kadrosunu gordukten sonra yorum yapmak gerek cunku Mancini Sabri'yi bayagi oynatti.

eger haber dogru ise prandelli dogru basladi mesaiye.

ha bu sabriyle kistlanmamali. ne kadar yeteneksiz ve Galatasaraya kalite olarak yakismayan futbolcu varsa gonderilmeli.

10 kusur senedir bir milim ilerleme gosteremeyen sabri hic darilip uzulmeyecek bu ise. ve hatta kaldigi onca seneler icin dua etmeli. cok onceleri yapilmasi gereken bir hamle idi.

evet iyi bir insan olabilir sabri ama burasi buyuk bir kulup ve kendini onca sene gelistiremezsen gitmeye mecbursun.

tebrikler prandelli. dogru karar.

Söyleyeceğim tek şey kamp kadrosu açıklanıncaya kadar kimse bu habere inanmasın. Sabri'yi beğenmeye bilirsiniz ama takımın en tecrübeli oyuncularından biri sırf volkan ayınısı kadıköyde kedi gibi enseleyip köşeye atması bile onun önemini gösteriyor.

Söyleyeceğim tek şey kamp kadrosu açıklanıncaya kadar kimse bu habere inanmasın. Sabri'yi beğenmeye bilirsiniz ama takımın en tecrübeli oyuncularından biri sırf volkan ayınısı kadıköyde kedi gibi enseleyip köşeye atması bile onun önemini gösteriyor.

Bak şimdi duygulandım yazık be kalsın sabri nereye gider bu saatten sonra kim alır garibanı. Ne garibanı ya hepimizi 10 kere cebinden çıkarır. Vazgeçtim gitsin gitsin

Bak şimdi duygulandım yazık be kalsın sabri nereye gider bu saatten sonra kim alır garibanı. Ne garibanı ya hepimizi 10 kere cebinden çıkarır. Vazgeçtim gitsin gitsin

Sağda Tarık solda Telles fizikleri ile Ronaldo ve Bale karşısında yılın en ağır dramı olur 5 milyonda gişe yapar. Yabancı kısıtlamasına ve ülkede ki bek sıkıntısına hiç girmedim fark ettiysen.

Yavşak medyanın yalan haberleri inanmayın, adam malmı ki daha bir antremana bile çıkmadığı adamı maç kasetlerinden yollasın 1980 lerde mi yaşıyoruz.

sabri'yi yollamayi düsünüyorsan ya tarik'i transfer edeceksin ya da semih'i sag beke atacaksin.

akabinde semih'in yerine yerli stoper arayacaksin. hadi diyelim semih yerine koray'i oynattin.

bu sefer yabanci kisitlamasindan dolayi imkanlarin kisitli. ya koray'a yerli partner arayacaksin, ya da yabanci alip, telles'i yedek birakacaksin ve yerli sol bek arayacaksin.

hmmm o tecrübeye sahip stoper var mi peki? yok!

hmmm yerli sol bek var mi peki? hakan balta! baska? yok?

peki hakan balta mi? yoksa sabri mi?

sabri sol bek oynadi mi? oynadi!

sabri mi yoksa balta mi daha basarili sol bekte? sabri!

eee o zaman tartismanin bir manasi yok. ha sabri yollanir, yerine adam alinir veya alinmaz, o zaman tartismaya devam ederiz.

Pek inanasım gelmedi habere.

Prandelli böyle bir karar verecekse bile bunu kamptan sonra yapacağını düşünüyorum.

Kesin bir transfer gorusmesi vardir, bosu bosuna degildir.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Nasıl lan? :D

Gözlerim yaşardı harbiden... Haber yalan falan değildir umarım :D

Geri
Üst Alt