Kamp Kadrosunda Bulunmayan Oyuncular Belli Oldu İddiası

Sabri'den sonra Gökhan Zan ve sözleşmesi bittiği halde kalmaya çalışıyorsa Aykut'u ve de Eray'ı yollayıp, Emre Çolak'ı da en azından kiraya verirse zaten efsane olur adam.

Diğer çöplerden bahsetmiyorum onlar zaten yolcu büyük ihtimal.

Güzel, her gelen teknik direktörden beklenen hamle.Mancini'den bilgi aldıysa yerli yabancı gruplaşmasına gözdağı vermek için olabilir.

Eğer gelir gelmez ilk iş olarak sabri yi gonderiyorsa prandelli bunun futbolculukla alakası yoktur.

Mancini nin raporu vardır kesinlikle ve futbol dışı nedenlerin olduğunu tahmin ediyorum.

Geçen sene yabancı yerli çatışması aşikar sabri de bu olusumda katkısı büyük olan bir oyuncu.

Neyse ben haber kesinlesinceye kadar sevinmeyeceğim.

Sabri yi göndermek kolay değil geçen sene de böyle umutlanmıştık bir ara

Ama sabri yi bu takımdan şutlayan adam benim için efsane olacaktır orası ayrı.

Takimin ic dinamiklerini tam olarak bilemiyoruz tabi eger Mancini bu dogrultuda rapor verdiyse ben samimiyetine inanirim.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Sabriyi göndermek kolay değil anlayışını reddediyorum.

Ünal aysal fatih terim gibi bir adamı ağlata ağlata yollamış birisi...

sabriyi döve döve yollar.

Eray ceyhun aydın yiğit alayını poşete koyup atsınlar sabriden ne farkları var

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sabri'nin gitme zamanı çoktan gelmişti kabul edin.Sabri'yi severim ama gitmesi gerek. Sadece o değil sağlam bir temizlik şart

Taptap

Altyapidan bir sağ bek alıp as takıma koysun Sabri'nin eksikliğini hissettirmez. Üstüne belki genç bir topçu kazanmış oluruz. Şimdiye kadar hiçbir hocanın cesaret edemediği hamle. Bakalım.

haber doğrudur veya yalandır bilemem... ama sabri'ye iyilik yapacaksan kadroya şimdi almayacaksın... o da geleceğini şekillendirsin... ne zaman yollayacaklardı??? kamp yapıp bittikten sonra mı?... herkes transferini tamamlamış olacak... o zaman sabri ne yapacak??

prandelli eğer sabri'yi düşünmüyorsa sabri için olabilecek en iyi zamanda bu açıklandı... nereden baksan 15 oyuncu gidecek bu takımdan... o gitmesin bu gitmesin kim gidecek???

Tarık'ı alamazsak sağ bek boş kalır.

gg den sonra en iyi yerli sağ bek olmasına ve yetenek olarak Burak'tan daha iyi bir oyuncu olmasına rağmen gitmesine sevinirim. İnşallah Trabzon'a gider.

Sabri + 3m€ = Tarık gibi bi anlaşma falan mı yaptılar acaba.

Geçtiğimiz sezon yaptığım yorumların çoğunda özellikle Türk oyuncuların Terim gittikten sonra bilerek oynamadıklarını düşünüyorum diye belirtiyordum. Mancini rapor verdiyse bile Türkiye'de bir sezon geçirdi ve Sabri'den daha iyi yerli sağ bek sayısının az olduğunu biliyordur. Bu yüzden de verilen raporun amacı takım içerisinde huzursuzluğa sebep olması olabilir. Bu da düşüncelerimin kendi adıma doğruluğunu destekleyen bir olay olarak gözüküyor.

Ayrıca Prandelli'nin geldiği gün Sabri'nin O'nu bir yönetici gibi karşılaması da bana biraz sahte geldi. Bilmiyorum diğer oyuncular da orada mıydı? Ancak bana böyle hareketler yapmacık geliyor. Şark kurnazlığı misali...

Son olarak da Aysal, Sabri'yi kampa götürecek bir hoca bulur diyeyim. :D :D Bu biraz şaka oldu ama yöneticiler devreye girerek Sabri için Prandelli ile görüşeceklerdir. En azından bunca senedir verdikleri kaptanlık görevinin yanlış olmadığını ispat etmek için bunu yapmaya çalışacaklardır.

Sabri olduğu zaman sağ bek zaten boştu gidişi hiçbirşeyi degistirmeyecek

Geri
Üst Alt