Kamp Kadrosunda Bulunmayan Oyuncular Belli Oldu İddiası

Kimse burda oluşturduğu kadrolara sabriyi yazmaz,üstüne birde Aysal neden bu kadar para harcıyor derler ama senelik 3 milyon tl, alan sabriyi yollamaya gelince o bizim efsanemiz diye karşı çıkarlar .

Umarım haber doğrudur sabri ve en az onun kadar yeteneksiz isimler hep birlikte yollanır.

Ne demek takım içinde yerlilerde huzursuzluk cıkarır bu hamle? Hangi düşünceye göre bu. Kim sabri gitti diye ortamı bulanıklastırabilir takımda. Prandellinin vermek istediği mesaj bu takımda istersen altyapıdan ol istersen 10-11 senedir forma giy ama işe yaramıyorsan ben seni yollarım arkadaş. Bu mesajı diğer lesh dediğimiz türklerde alacak almazlarsa prandelli onlarıda yollar. Burada zararlı olan biz değil o oyuncular olur. Türkiyenin en büyük takımında oynuyorsun biz seni yollasak kim alıcak? Eskişehir mi Kayseri mi? Hem alıcakları para düşecek hemde oynadıkları takım anadolu takımı olacak sonucta. Kimse sabri gitti diye ortalığı karıstıramaz arkadaslar saçmalamayın bence

Mancini Semih'i sağ bek oynat dediyse. :eek:

Sabriden önce gidecek en az 10 kişi sayarım.Hem sağ hem sol da yedek olarak kalmalı.

Eboueyi videodan izlemiş ve yerlere yattığını görüp beğenmiş de Sabriyi mi beğenmemiş.Veyseli ,Zan'ı ,Dany'i,Ched'i,Ceyhun'u ,Emre Ç.'ı,Engin'i,Hamit'i beğenmiş de Sabriyi beğenmemiş.

Yalan haber olduğunu düşünüyorum

Not: Sabrinin kalması taraftarı değilim,ama ondan önce yollanacak ultra çöpler var

Sonunda....

"İyi bir Galatasaraylı" olması, takımda tutulması için yeterli sebep değil. O zaman ben de iyi bir Galatasaraylıyım. Beni de alsınlar takıma bu mantıkla. Sabri 20 maç oynuyorsa, 2 maç iyi oynar, 18 maç batırır. Gereği yok.

hiç görmediği adama ön yargılı yaklaşacağını zannetmiyorum.

sabri hem veyselin hem salihin önünde. 5 yabancı sınırıyla eboueninde önünde.

ayrıca mancini gibi beceriksiz ve akılsız bir antranörün raporuyla hareket etmesi saçmalık.

mancini en son semihi sağ bek oynatıyordu, prandelliye tavsiye etmemiştir umarım.

Üzüldüm, alısmıstık Sabri'ye ama suda bir gercekki, 12 senede futbol olarak bize katkısı var mı ?

Duygusallıgın zamanı değil bence, Prandelli Sabri ile ilk neşteri vurduysa takımın çehresini bayagı degistirecek demektir.

Üzüldüm Sabri için..Karakteri, hırsı ve Galatasaray sevdası ile takımda kesinlikle kalmalı idi. Hollanda için Kuyt ne ise Sabri de Galatasaray için aynısidir.

İyi olmuş. Kaptanlığı da bi zahmet forma fırlatandan alıp hakedene vermesi dileğiyle.

Tepetaklak

daha idmanda bile görmediği adamı,sırf ceyhundan 1 yıl boyunca forvet dahil her yerde deniyerek yıldız yaratmaya çalışan mancini rapor verdi diye kamp kadrosuna almamak..prandelliye sormak lazım,nerden biliyor sabrinin kendi sisteminde harikalar yaratmayacagını..burdaki sabri düşmanı arkadaşlarıma da sormak lazım,türkiye de gökhan harici,sabriden daha iyi bir sagbek biliyormusuz..? hemen şener,tarık vb. söylemlere girmeyin,herkes anadolu takımında yıldız olabilir ama işin rengi büyük takıma gelince değişir ;alın size en büyük örnek veysel,hanginiz memnun veyselin futbolundan..?

İşin özü ben sabriyi taraftar olarak seviyorum arkadaş,yeri geliyor sagbek oynar,solbek oynar,solacık oynar,sagacık oynar,ortasahada gole dönük oynar ya da savunmaya dönük oynar,lakin hiçbirinde sırıtmaz.yedek kalır dert etmez,18 e alınmaz sesini çıkarmaz,bazı kahramanlar gibi hoca 80 de oyundan cıkardı diye nerdeyse hocayı dövmeye kalkmaz ve şunu bilirim ki terinin son damlasına kadar o formay ıslatır asla sabri bugun hiç koşmadı dedirtmez..! kısacası 5 yabancı kısıtlaması gibi bir bela oldugu sürece ve sende telles,muslera,sneıder,melo ve yeni alınacak forvet ya da stoperin yeri kesin oldugu sürece sabriyi satmak aptallık bile değildir,çoook daha ötesidir..

elimizde zaten kanat adamı yok.sabri açıkta bekte oynuyabiliyor gönderilirse büyük hata olur.hocanın kararıysa saygı duymak lazım adama takımı emanet ettiysek istedigi kadroyu kurmasına da izin vermek zorundayız.ama kampta görmeden gönderecegini sanmıyorum gönderiyorsa da sabriyi göndermek başkasının fikridir.

Sabri ilk bir kaç sene oynadıktan sonra bir sakatlık geçirip o şuursuz senelerine denk geldi..

Fatih Terim gelene kadar berbattı kabul ama Fatih Terim geldikten sonra her yedekten girdiğinde takıma katkı verdi(seyri değiştirdi) , nerde oynatırsan oynadı , sahiplendi , abilik yaptı.

La Liga'dan talipleri vardı umarım yurt dışına gider .

Solow - 11.07.2014 10:17

ilk icraat olarak Sarbi Reyiz´i kadro dışı bırakmasından sonra Prandelli´nin bizim için tehlike olduğuna iyiden iyiye inanmaya başladım.

Bu karar bence teknik nedenlerden degil.Oyle olsa Sabri'nin herturlu gideri var bu yabanci sinirlamasinda ee Mancini dese o da oynatti Sabriyi.Daha cok baska sebeler var bence sahadisi ile alakali.

Geri
Üst Alt