Kamp Kadrosunda Bulunmayan Oyuncular Belli Oldu İddiası

9 ismi almamış diyorlar.

Kanal A verdi.

ebıue

sabri

gökhan zan

ontivero

sercan

kaan

yiğit

engin

endoğan

Üzüldüm Sabri için..Karakteri, hırsı ve Galatasaray sevdası ile takımda kesinlikle kalmalı idi. Hollanda için Kuyt ne ise Sabri de Galatasaray için aynısidir.

Kuyt malı olmasaydı Hollanda şu an final maçına hazırlanıyordu.

Aldığı her topu ya geriye verdi,yada sağa çekip orta açarken karşı çizgiden taça attı.

Twitter'da falan yorumları okudum da ne kadar ilginç insanlar var. Hadi gitmemesini istersin kesinlikle saygı gösteririz de Sabri giderse Prandelli kendi ipini çekmiş olur yazanlar falan var. HADİ ORADAN

Daha oyuncuların saygısını, güvenini kazanmadan Sabri gibi birine bunu yapması büyük hata

Kuyt malı olmasaydı Hollanda şu an final maçına hazırlanıyordu.

Aldığı her topu ya geriye verdi,yada sağa çekip orta açarken karşı çizgiden taça attı.

Evet Olaganustu bir futbolcu degil Kuyt ama Joker gibi istedigin yerde oynar; Van Gaal'in da Kuyt'dan vazgecememesinin sebibi'de budur. Gorev adamidir Sabri gibi.

Ulan oynadı mı yerden yere vurursunuz şimdi gidici olunca değere mi bindi birden?

Kaç senedir takımda. Insan 12 senede bir doğru dürüst orta açmasını öğrenemez mi arkadaş???

I am the one who knocks!

Kaan ve Endoğan bence kampa götürülmeliydi. Gökhan gelecek sezon planlarında yoksa yerli alternatif stoper bulmamız gerek.

Kaan ve Endogan kiralık gideceğine U-21 liginde oynasın. Arada takımla antremana da katılırlar.

endoğan adilli de kadro da yok adam daha oynamadan nasıl karar kıldılar :D

Ontivero Endogan ve Kaan neden yok anlamadım bunlar gelecek vaad eden oyuncular

İyi olmuş. Ligin en iyi sağ beki falan diyen tipler zamanında Servet ligin en iyi stoperi milli takımxd, Hakan Balta milli takım sol bekxd diyen tiplerle aynı. Hakan'ı fena bulmuyorum bu arada söyleyeyim tabi ama stoper Hakan'ı. Belini döndüremeyen, ileri gittiği zaman dönemeyen, ağır vasıta bek Hakan'ı değil. O dönem böyle oynayıp en iyi yerli bek falan diye saçma salak savunuluyordu süsrekli. Servet'i zaten biliyorsunuz bi bıraktık gide gide Eskişehir'e gitti orada da yedek kaldı.

Sabri'yi bıraksak yine gideceği yer bi anadolu takımı orada da yedek olması muhtemel. Tarık'ı fena bulmuyorum ben topla arası iyi, hızlı baya. Eksikleri vardır illaki ama ben futbolcuyum diyor adam zaten izlediğinde. Tarık- Semih idare eder orayı Veysel'de var Semih'i stoperde düşüneceğini sanmıyorum. Semih kendini geliştiremedi bi türlü, sağ bekte olursa olacak zaten yoksa 1-2 seneye o da gider maalesef.

Yahu ne adamlar var .

Sabri yedek kalınca sorun çıkarmıyormuş yahu bu iyi bir şey mi bu herif 10 yıldır böyle kendinden beklentisi yok zaten.

Sabri nin gönderilmesi bir tavır olacaktır aynı zamanda bu kulüpte yata yata para kazanmanın artık mümkün olmayacağı anlasilacaktir.

Bu düzen böyle gitmez bakın burak ve Selçuk bile sabri nin izinden gitmeye başladı buna bir dur demek gerekir.

HELAL OLSUN ITALYANLARA

İşte sizin bu düşünce tarzınız yüzünden trilyon senedir kendini çalımlayan bu adamdan kurtulamadık.

sabri 1999 tan beri galatasarayda , 15 senede altyapıdan sağ beke oyuncu yetiştirilememesi acizlik ve hatadır, şampiyonlar ligi listesi için alt yapıdan yetişmiş oyuncu zorunluluğu bulunmakta, adı bilinmeyen tecrübesiz bir oyuncuyla listeyi doldurmaktansa, sabri nin listede olması mantıklı gözüküyor

sabrinin dışarda bırakılması hocadan çok yönetimden kaynaklanıyor gibi

Devre arası yaptığımız transferlerin ne kadar rezil olduğu anlaşılıyor

Bakalım sabri ne kadar GALATASARAY'lı,hemen gidip kulüpmü bulacak yoksa kalan 1 senelik ücretinimi ısrarla isteyecek.

Helal olsun. Sabri'nin de diger isimlerin de gonderilmesini destekliyorum.

Ama Endogan gibi Kaan gibi kamp kadrosuna bile giremeden sutlanan adamlari neden alirlar ki su takima, anlamak mümkün değil.

Geri
Üst Alt