- 25 Nisan 2011
- 20.486
- 13
- 1.088
3 ayda bir saç bayağı uzun olmuyor mu?Ben kamuda olsam günde 2 kere traş olmam gerekir. Fazla hızlı uzuyor.
![]()
Yok. Benim saçım çok uzamaz gerçekten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 ayda bir saç bayağı uzun olmuyor mu?Ben kamuda olsam günde 2 kere traş olmam gerekir. Fazla hızlı uzuyor.
![]()
Günlerce sözde demokrasi paketinden çıkacak diye oyaladıkları saç-sakal uygulamasının değişmediği söyleniyor. Ben hayatım boyunca sadece 3 kere jilet vurmuş bir insan olarak (Yüksek L. filan derken daha askere gitmedim) kamuda olsam ne yapardım çok merak ediyorum açıkcası.
Bir insan rahat oldukça daha verimli olur, verimi geçtim sağlık açısından bu kadar çok traş olmak hiç uygun bir durum da değil üstelik. En komiği ise hiçbir mantıklı açıklaması olmamasına rağmen bazıları saçı uzun tipler olacak diye taşra muhafazakarlığı yaparken bazıları da hacı sakalıyla gelirler diye kahvehane solculuğu yapıyor..
Peki sizce nasıl olmalı bu uygulama? Geçerli sebepleriniz neler?
İşine göre değişir. Mesela bir bankacının saçı sakalı beni ilgilendirmez. İşini düzgün yapsın yeter. Ama bir doktorun saçı sakalı uzun olmamalı. Hijyenik açıdan da doğru değil.