Kaptanlar Olaya El Attı

Baristik,

Keremin tepkisi:
must-tolerate-lip-bite.gif

Herkes Riera olayindan bahsediyor ama o olay kapali kapilar arkasinda oldu. Bu olay televizyonda milyonlarca kisinin onunde. Ayrica youtuba yuklendi mi dunyanin her yerinden izlenebilir. Keremin onuru kirilmistir oyle ''hadi bakim bi sarilin sole'' ile duzelmez.

Marcaonun floryada basin toplantisi yapip keremden, ailesinden ve taraftardan ozur dilemesi gerekiyor. Bunun uzerine birde en agir para cezasina carptirilmali. En azindan belli bir sure ilk 18 e alinmayip tribunden izlemeli maclari. kerem ise surekli 11 baslatilip arkandayiz mesaji verilmeli.

Şuanda kaptanların olaya çok karışmaması lazım, durum onları aştı. Hele hele gel barıştıralım vs. İyice boka döner. Yapacakları en iyi şey bu ikilinin yan yana gelmemesini sağlamak. Fazlası onların görevi değil. Durum bu noktaya gelmeden önce yapacaklardı bu saatten sonra değil

Ulan Marcaonun ne savunmasi olacak?

Portekizce kel cingene dedi mi diyecek? Neyini savunacaksin takim arkadasina once kafayla sonra yumrukla resmi macta dalmanin.

Mac biter soyunma odasinda Kereme ayar ceker o zaman savunmasini istersin hayrola diye.

Yerim sizin kaptanlığınızı lan. Adam tüm türkiye önünde yumruk attı yumruk. Aynı şey ardaya yapılsa 1 saat sonra barışır mıydı? Aması felan yok o marcao defolup gidecek bu takımdan ( büyük ihtimalle gidişini kolaylaştırmak için bilerek yaptı, kurban olarak en mülayim adamı seçti)

keremi kaybettik arkadaşlar

Marcao Kereme saşdırmasaydı olay sade e sözlü münakaşda kalsaydı. Bugün keremi eleştirirsik. Kendisini uyaran Marcao ya sus işareti yaptığı için. Şımardı denirdi. Eskiden gemçlerin abilwre saygıso var denirdi. Ama Marcao orantısı füç uygulayınca Kerem madur oldu. Marcao yu asla savunmuyorum. Kerem evet mağdur ama sütten çıkmış ak kaşık değil.

Olayın müsebbibi bizzat Arda efendi.. bir yerde Arda varsa kutuplaşma ve gruplaşma vardır.. Marcao puştunun da gözü Arda’yı kesmediği için hıncını Kerem’den aldı..

Marcao'u ağaca bağlayalım. Önce ıslatalım sonra sopalayalım iz kalmasın.
Yorgun düştüğünde çözelim bu sefer ıslak havluyla girişelim.
Son olarak da öğle sıcağında metal parçalarının üstüne yatıralım.

Ben olayın nedenini merak ediyorum bu adam neden 30-40 metre depar atıp çocuğa saldırdı nedeni neydi

Marcao'u ağaca bağlayalım. Önce ıslatalım sonra sopalayalım iz kalmasın.
Yorgun düştüğünde çözelim bu sefer ıslak havluyla girişelim.
Son olarak da öğle sıcağında metal parçalarının üstüne yatıralım.

Ben olayın nedenini merak ediyorum bu adam neden 30-40 metre depar atıp çocuğa saldırdı nedeni neydi
Olayı detaylı inceledim ve yorumlara baktım.

Marcao ellerini yana açıp aşırı tepki değil de sitemkar bir tarzda "yeter artık" diyor Kerem'e. Kerem de sus işareti yapıyor ısrarla bu da delirtmiş ve aşırı tepki gösteriyor.

Yorumlara göre Marcao 2-3 kere daha uyarmış alanını boşaltma konusunda ama Kerem dinlememiş, tepki bir nevi birikme sonucunda oluyor.

Nabız 180ken Kerem'in ısrarla kafasının dikine davranması yanlış. Tabii Marcao kendini dinletemiyorsa dinleteceği oyunculara söylemeliydi bu durumu.

Olayı detaylı inceledim ve yorumlara baktım.

Marcao ellerini yana açıp aşırı tepki değil de sitemkar bir tarzda "yeter artık" diyor Kerem'e. Kerem de sus işareti yapıyor ısrarla bu da delirtmiş ve aşırı tepki gösteriyor.

Yorumlara göre Marcao 2-3 kere daha uyarmış alanını boşaltma konusunda ama Kerem dinlememiş, tepki bir nevi birikme sonucunda oluyor.

Nabız 180ken Kerem'in ısrarla kafasının dikine davranması yanlış. Tabii Marcao kendini dinletemiyorsa dinleteceği oyunculara söylemeliydi bu durumu.

İkisinde de hata var o zaman. Maç içi heyecanı nabzı anlarım ama Kerem'in de uyarılara kulak asması lazım. Marcao'yu savunmuyorum kesinlikle sahada kaptan vs varken dediğin gibi herkesin ortasında o koşu o saçma hareketler çok yanlış.

Linç etmeyelim yahu kızalım sövelim ama linç etmeyelim. Rakipler iştahla bakıyor Marcao’yu sepetlerler inşallah diye.

İkisinde de hata var o zaman. Maç içi heyecanı nabzı anlarım ama Kerem'in de uyarılara kulak asması lazım. Marcao'yu savunmuyorum kesinlikle sahada kaptan vs varken dediğin gibi herkesin ortasında o koşu o saçma hareketler çok yanlış.
İşte burada da kaptanın muslera olması sorunsalı çıkıyor. Kaptan kale de olursa oyunda ki atraksiyonlara takım içi çatışmalara müdahil olamıyor.

Geri
Üst Alt