Faruk Özkul
10 Numara!
- 7 Eylül 2009
- 19.795
- 10.988
- 2.338
Baristik,
Keremin tepkisi:
Keremin tepkisi:

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arda silahını çekip duruma el koyacaktır
Kollarini acmis hakeme bagiriyordu sanki. Keremde sus usareti yapti. Buna sinirlendi.Abi kimse de bu soruyu sormuyor, Marcao neden böyle bir aksiyon yaptı? Tamam yanlış geliyor gözümüze, ama neden böyle bile bile bu kadar abest bir davranış yaptı, bunu araştırmak lazım.
Hasan Şaş ile Ergün kavgası gibi oldu be. Marcao denilen züppe gereken cezayı almalıdır. Para ederken satalım.
Kerem üst üste top ezdi. Ona sitem ediyor gibiydi. Kerem de ısrarla sus işareti yapınca kayışı kopardı.Kollarini acmis hakeme bagiriyordu sanki. Keremde sus usareti yapti. Buna sinirlendi.
Bana goruntuler bunu gosteriyor
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
keremi kaybettik arkadaşlar
Sesli güldüm.Tokatlasın komple bir takımı kaptan.
Olayı detaylı inceledim ve yorumlara baktım.Marcao'u ağaca bağlayalım. Önce ıslatalım sonra sopalayalım iz kalmasın.
Yorgun düştüğünde çözelim bu sefer ıslak havluyla girişelim.
Son olarak da öğle sıcağında metal parçalarının üstüne yatıralım.
Ben olayın nedenini merak ediyorum bu adam neden 30-40 metre depar atıp çocuğa saldırdı nedeni neydi
Olayı detaylı inceledim ve yorumlara baktım.
Marcao ellerini yana açıp aşırı tepki değil de sitemkar bir tarzda "yeter artık" diyor Kerem'e. Kerem de sus işareti yapıyor ısrarla bu da delirtmiş ve aşırı tepki gösteriyor.
Yorumlara göre Marcao 2-3 kere daha uyarmış alanını boşaltma konusunda ama Kerem dinlememiş, tepki bir nevi birikme sonucunda oluyor.
Nabız 180ken Kerem'in ısrarla kafasının dikine davranması yanlış. Tabii Marcao kendini dinletemiyorsa dinleteceği oyunculara söylemeliydi bu durumu.
İşte burada da kaptanın muslera olması sorunsalı çıkıyor. Kaptan kale de olursa oyunda ki atraksiyonlara takım içi çatışmalara müdahil olamıyor.İkisinde de hata var o zaman. Maç içi heyecanı nabzı anlarım ama Kerem'in de uyarılara kulak asması lazım. Marcao'yu savunmuyorum kesinlikle sahada kaptan vs varken dediğin gibi herkesin ortasında o koşu o saçma hareketler çok yanlış.