Kaptanlar Olaya El Attı

ben o tanıyı dün gündüz koymuşum akşamı adam yapmış.gözlemlerimden dolayı dün gündüz bi iki defa bu adam sıkıntılı piskopat başımıza iş açacak diye vurgu yapmışım akşamı aynı şeyi yapması benim tesadüfüm değil şansımda değil.geçen yılda marcao konusunda yazmıştım bu adam defansif anlamda el bombası gibi davranıyor heran arkadan girişleri dengesiz diye kırmızı penaltı yapıyor demiştim ki o da gözlemlerimden dolayı yorumumdu.bir sus işaretine göz kararamaz kararıyorsa net sorunlu bi karakteri var bu çocuğun.onur kırıcı şeref haysiyetine dokunacak bişey olur dersinki çok ince bi durumdu böyle yaptı ama sus işaretine böyle bi karşılık sağlıklı düşünebilen bi insan nasıl böyle bi saldırganlıkta bulabilir ki renktaş.hakikaten normal bi davranış değil yani.
Haginin UEFA kupasının finalinde bir anlık öfkeyle neler yaptı hepimiz biliyoruz.Ne tecrübesine ne Liderlik vasfına uyan şeylerdi.Kupa kaybedilmiş olsa efsaneliği bir yana büyük hain ilan edilecekti.Psikolojik durumunu iyi olmadığını anlamak için uzman olmaya gerek yok ama sen yapıştırmışsın ben Piskopatlık derecesinde bir yaftayı yapıştıramam çok ağır olur .Malesef hepimizin bir an olsun kendimizi kaybettiğimiz zamanlar olmuştur.Zaten kendni kaybemese galip durumda ve rahat giden maçta bu saçmalıı yapmaz.Hırsının ve sinirnin kurbanı oldu, faturayıda ödeyecek umarım ders alır.Cezanın yanı sıra bu kontolsüzlüğün sinir patlamasının nedenini tespit edilmeli ve tedavisi yapılmalı

Turkiyenin geneli boyle dusunur. Herseyden once Keremin boyle birsey yapma hakki yok. Herkes onu hakli gordu. Senin dedigin pireye yorgan yakmaktir. Kopru kurmak, tamir etmek degil kopruleri yakmanin takdir gordugu, kimseye fayda olmayan bir bakis acisi. Burdan marcao 'nun da ders almasini saglayip, onu da kazanip cikmak onemli. Bir daha yaparsa, kadro disi birakirsin.
Diplomasi yerine, kopruleri yaka yaka ulkenin burnu bokta. Mahalle kenari mantigi ile klup yonetilmez
bir çocuğun var diyelim. ya da kardeşin. çalıştığı iş yerinde, bir başka personel, senin bu kardeşinin/çocuğunun ağzını burnunu kırıyor döve döve. patron da diyor ki "dayak atan elemanı da kazanmamız lazım. pire için yorgan yakılmaz." ne yaparsın?

bir çocuğun var diyelim. ya da kardeşin. çalıştığı iş yerinde, bir başka personel, senin bu kardeşinin/çocuğunun ağzını burnunu kırıyor döve döve. patron da diyor ki "dayak atan elemanı da kazanmamız lazım. pire için yorgan yakılmaz." ne yaparsın?
Kimsenin agzi burnu kirilmadi. Verdigin ornek farkli. Marcao ceza almali evet. Olayi oldugindan fazla dramatize etmeye gerek yok

Kimsenin agzi burnu kirilmadi. Verdigin ornek farkli. Marcao ceza almali evet. Olayi oldugindan fazla dramatize etmeye gerek yok
Sen kendi aile bireylerinden birinin, milyonlarca insanın gözü önünde o konuma sokulmasını içine sindirebilirsin yani öyle mi?

ikisinin birbirine kini var gibi.

maracao direk daldığı için suçlu gözüktü de olayın derinlerde başlangıcı var gibi... keremin beden dili ve hareketleri de pasif agresif geldi bana.

Arda'yı bu işlerden uzak tutun. Gruplaşma asıl o zaman başlar. Muslera ise efendi gibi konuşabilir. Fatih Terim ve yöneticiler işin içine dahil olmalı. Arda'nın böyle işleri yapamama yetenekleri haricinde öyle maçta pas vermeme olayıyla kavga çıkmış kadar basit durum değil. Bildiğin darp oldu. Olay büyük.

Geri
Üst Alt