Karalar Bağlamayın Henüz Herşey Bitmedi

Yan pas geri pas oyunuyla zor rakip veriyo topu bize bekliyo istersen 10.000 pas yap kaleye gidemedikten sonra

Oldu ki şampiyon olduk kaç gün mutlu olacağız arkadaşlar bir mi iki mi ? Şampiyonluk sadece bir araç benim için CL yolunda. Bu oyunla ne yapabiliriz oralarda bir düşünün. Açıkçası ben bu kısır döngüden sıkıldığım için takip etme yanlısı değildim fakat yalı çocuğunun pislikleri sebebi motivasyon oldu diye izliyorum. Benim için Galatasaray demek Avrupa kupalarında başarı demek. Bu yapıyla imkansız. Bence de karalar bağlayacak bir şey yok sezonla ilgili daha çok değişir işler. Gelgelelim karalar bağlanacak mevzu Slavia kadar bir etki bile yaratamayacağımızı bilmek Avrupa'ya gittiğimizde. Ara çok açıldı.

Beşiktaş (60)
- Başakşehir (D)
- Fenerbahçe (E)

Galatasaray (58)
- Kayserispor (D)
- Rizespor (E)

Fenerbahçe (55)
- Konyaspor (D)
- Gençlerbirliği (E)
- Beşiktaş (D)

Şimdi burada önemli olan şey lami cimi olmadan bizim 2 maçta 6 puanı kazanmamız zaten bunu yapamıyorsak bizim için sezon bitmiştir gerisine kafa yormaya değmez buradan 6 puan alıp 64 yaparsak şunu bekleyeceğiz. Başakşehir birazcık toparlandı Beşiktaş'tan bir beraberlik kopartmasını bekleyeceğiz ve aynı şekilde bugün Fener'in Konya deplasmanında hata yapmasını umacağız. Fener Gençler maçını çok rahatça kazanacaktır o maçla ilgili beklenti olmamalı. Eğer bu iki takım derbiye kadar 2'şer puan kaybeder ve derbide de bir beraberlik çıkarsa işte o zaman tekrar ibre bize döner. Dediğim şekilde olursa puan durumu 64-62-60 şeklinde olacak ve zirveyi tekrar yakalayacağız.

Beşiktaş (60)
- Başakşehir (D)
- Fenerbahçe (E)

Galatasaray (58)
- Kayserispor (D)
- Rizespor (E)

Fenerbahçe (55)
- Konyaspor (D)
- Gençlerbirliği (E)
- Beşiktaş (D)

Şimdi burada önemli olan şey lami cimi olmadan bizim 2 maçta 6 puanı kazanmamız zaten bunu yapamıyorsak bizim için sezon bitmiştir gerisine kafa yormaya değmez buradan 6 puan alıp 64 yaparsak şunu bekleyeceğiz. Başakşehir birazcık toparlandı Beşiktaş'tan bir beraberlik kopartmasını bekleyeceğiz ve aynı şekilde bugün Fener'in Konya deplasmanında hata yapmasını umacağız. Fener Gençler maçını çok rahatça kazanacaktır o maçla ilgili beklenti olmamalı. Eğer bu iki takım derbiye kadar 2'şer puan kaybeder ve derbide de bir beraberlik çıkarsa işte o zaman tekrar ibre bize döner. Dediğim şekilde olursa puan durumu 64-62-60 şeklinde olacak ve zirveyi tekrar yakalayacağız.

çok güzel özetlemişsin
beşiktaş keşke başakşehire takılsa ama çok iyi hava yakaladılar
derbide anca puan kaybı yaşar diye düşünüyorum
umarım senin dediğin gibi olur:)

Beşiktaş (60)
- Başakşehir (D)
- Fenerbahçe (E)

Galatasaray (58)
- Kayserispor (D)
- Rizespor (E)

Fenerbahçe (55)
- Konyaspor (D)
- Gençlerbirliği (E)
- Beşiktaş (D)

Derbi de yüksek gerilim olsa karşılıklı kırmızılar falan çıksa camialar karışsa çok güzel olacak ...

Oyun olarak birazcık bile kıpırdayacak olursak bir şeyler gelebilir ama bir yanda hakemlerin kolladığı bjk bir yandan da Babel-Belhanda çöpleri varken biraz zor gibi.

Ben bu sabah daha sakinim ve her zamanki umut dolu halime döndüm çünkü en son umutlar ölür 😊
Falcao'nun dünkü performansı resmen güzel bir transfer gibi oldu bizim için mohamed de çok formda.
Beşiktaş'ın da aman aman oyunu yok abartmayalim zor fikstüre girecekler mutlaka puan kaybı bekliyorum abuşun bir cezasına ve sakatlığına bakar

Geri
Üst Alt