bu bölümün yıldızı feyyza-seda bakan dı müthiş oynadı söyledi

bölüm olarak ta bana göre diğer bolumlere gore vasattı

dizinin öyle saçma bir izleyici kitlesi var ki anlatamam

her hafta başlıktayım ve her hafta biri en iyi bölüm derken diğeri en kötü bölüm diyor

bu her hafta kendini tekrar ediyor

evde kıs kıs gülüyorum HAHAHAHA

baya iyiydi mafya sahneleri artinca dizi daha komik olmaya basladi

bolum ilk 3 e oynar superdi

Bipsiz versiyon ne zaman düşer?

tek part bulabilir miyim varsa mesaj yada buradan atar mısnız?

Simdiye kadar hep 1 gün sonra yayinladilar. Yarin aksama dogru cikar, bende beklemiyorum.

reklamsız oluyor demi ? tam izleyeyim diye yatağa uzanıyorum vodafone reklamı çıkıyor kalkıp kapatıyorum başlatıyorum tekrar bu sefer ya 2. parçaya geçiyor ekran küçülüyor yada yeni reklamlar çıkıyor kalkıp onları da kapatıyorum yemin ederim bıktım yenisini açmaktan tek parça olsa keşke en azından keyfi çıkar öbür türlü yatamadıktan sonra izlesemde anlamı olmuyor

reklamsız oluyor demi ? tam izleyeyim diye yatağa uzanıyorum vodafone reklamı çıkıyor kalkıp kapatıyorum başlatıyorum tekrar bu sefer ya 2. parçaya geçiyor ekran küçülüyor yada yeni reklamlar çıkıyor kalkıp onları da kapatıyorum yemin ederim bıktım yenisini açmaktan tek parça olsa keşke en azından keyfi çıkar öbür türlü yatamadıktan sonra izlesemde anlamı olmuyor

o senin pc ilen alakalı durum

bi tane pc mühendisi çağır eve

Tarayicina Adblock uzantisini kur, reklam cikmasini engelliyor.

TVYO sitesinden izlersen tekrar tekrar parça açmana gerek kalmaz.Ayrıca tarayıcına adblock kurarsan reklam probleminden de kurtulursun. :encouragement:

Gayet iyiydi bence bölüm. :D

Hilmi'ye çok gülüyorum, müthiş oyuncu kadrosu var muazzam oynuyor hepsi :D

Geri
Üst Alt