Aziz Yıldız
Berlin Panteri
- 22 Mayıs 2011
- 40.922
- 912
- 1.653
onu ben yazsam bandı
vay babasını
vay babasını
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ewt gene gulmedik ama iyiydi yorumları glsin :crushed:
gelmeye başladı![]()
dizinin öyle saçma bir izleyici kitlesi var ki anlatamam
her hafta başlıktayım ve her hafta biri en iyi bölüm derken diğeri en kötü bölüm diyor
bu her hafta kendini tekrar ediyor
evde kıs kıs gülüyorum HAHAHAHA
Bipsiz versiyon ne zaman düşer?
bipli bölümü ne zaman düşer
Simdiye kadar hep 1 gün sonra yayinladilar. Yarin aksama dogru cikar, bende beklemiyorum.
reklamsız oluyor demi ? tam izleyeyim diye yatağa uzanıyorum vodafone reklamı çıkıyor kalkıp kapatıyorum başlatıyorum tekrar bu sefer ya 2. parçaya geçiyor ekran küçülüyor yada yeni reklamlar çıkıyor kalkıp onları da kapatıyorum yemin ederim bıktım yenisini açmaktan tek parça olsa keşke en azından keyfi çıkar öbür türlü yatamadıktan sonra izlesemde anlamı olmuyor
reklamsız oluyor demi ? tam izleyeyim diye yatağa uzanıyorum vodafone reklamı çıkıyor kalkıp kapatıyorum başlatıyorum tekrar bu sefer ya 2. parçaya geçiyor ekran küçülüyor yada yeni reklamlar çıkıyor kalkıp onları da kapatıyorum yemin ederim bıktım yenisini açmaktan tek parça olsa keşke en azından keyfi çıkar öbür türlü yatamadıktan sonra izlesemde anlamı olmuyor
Bipsiz versiyon ne zaman düşer?